keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Päiväpeitto ja sängynpääty

Tässä se eilen ostamani päiväpeitto. On niin ihana, mutta en tiedä vieläkään, onko kuitenkin liian romanttinen meidän sängylle... Onko tämä nyt seurausta liiasta valkoisesta ja pelkistetystä... Olen kauan haaveillut tällaisesta ja nyt kun se tuossa on, en olekkaan varma :) No jokatapauksessa käyttöä tälle löytyy aina jostakin, jollei meidän sängyltä. Jollei muuta niin koristeena korin päällimmäisenä ;)
Nuo aikaisemmin hankkimani sängynpäädyt päätyivät meidän sänkyä koristamaan, tulevaisuudessa pääsevät varmaan nuorimmaisen lapsen sängyksi tai pihalle omenapuun alle lepopaikan päädyiksi. Täällä nykyisessä kodissa en päässyt toteuttamaan sänkyhaavetta pylvässänkyä viistokattojen vuoksi, mutta seuraavaan kotiin sellainen tulee (kai)...
Näyttävät päädyt kuvassa jotenkin vajavaiselta, mutta luonnossa istuvat tuonne ihan hyvin ;)

Jo joskus aikoja sitten ostin nuo kaksi koristetyynyä ja kuinka ollakkaan, ovat samaa sarjaa päiväpeiton kanssa.


Lisää vanhoja tyynynpäällisiä pitää ainakin kaivaa sängylle...

tiistai 29. kesäkuuta 2010

Olkkari siivouksen jälkeen

Pitää olla tosi nopea jos haluaa siistin kuvan saada olkkarista, mutta tässä pari :) (kunnes tuli elohiiri ja levitti lelunsa ja repi tyynyt lattialle jne....)
Kukaanhan ei edes huomaa ellen nyt mainitse, että tv-kaapin alhaalta puuttuu laatikot, joku laiska ei ole saanut niitä maalatuksi.
Alesta tarttui tänään mukaan päiväpeitto, jota äsken sovittelin sängylle. En ole kuitenkaan varma jääkö se sittenkään siihen, vaikka kauan olen sellaisen hankkimista miettinyt, se kun on värillinen.. ;) Mutta siittä sitten myöhemmin, kun olen tehnyt päätökseni.
Pitääkin mennä samantein, tulee tuosta elohiirestä sellainen dunkkis, että parempi viedä pesulle...

Mukavia hellepäiviä! :)

lauantai 26. kesäkuuta 2010

Eteisen uudet lamput

Olipas kamala 1,5 päivää... Koko eilisen ja osan tätä päivää viruin kamalan migreenin kourissa. Eilinen päivä meni jotenkuten, mutta iltaa kohti vain paheni. Yöllä 05 lopulta oksensin ja sitten lääkettä, jonka jälkeen sain unen. Uni maistui tänään päivällä 14 saakka, mutta nyt siis taas elävien kirjoissa :) Huh!
Tällaiset ihanuudet odottivat minua reissun jälkeen postissa. Hetihän ne piti asentaa ja ovat juuri niin ihanat kun oletinkin. Sointuvat tuon kaapiston kanssa mielestäni loistavasti :) Meinasin jo spray-purkkia kaivaa esiin, mutta tytär tokaisi, että tarviiko kaiken muka aina olla valkoista... No eipäs tarvitse ja hyvät ovatkin näin. Ja ainahan, jos mieli muuttuu, voi maalit kaivaa esiin ;)

Myös tällainen iloinen yllätys odotti! Olin jo luopunut toivosta saada tätä oliivipuuta enään henkiin, mutta multasormi äitini ollessaan "kotimiehenä" meillä reissun ajan oli jutellut tälle kauniisti ja nyt kasvaa uutta vihreää :) Kiitos ÄITI! :)



Äsken laitoin saappaat jalkaan ja kävin muutaman lupiinin hakemassa maljakkoon, jotenkin ne vaan kuuluvat Juhannukseen! :)



Täällä sataa vettä ja ukkostaa välillä. Isoimmat lapset lähtivät mummilaan ja olemme kotosalla kolmistaan. Talossa on jotenkin liian rauhallista, enkä oikein tiedä mitä tekisin... Kaapit odottavat siivoojaa, ikkunat pesijää yms. mutta taidan ottaa kirjan käteen ja heittäytyä sohvalle ;)


torstai 24. kesäkuuta 2010

Voi Pargaa

Loma on ohi ja vihdoin alkaa tajuta taas maailmanmenosta täällä koti-Suomessa... Tulimme kotiin eilen aamulla 06:00 vaikka meidän piti olla edellisenä päivänä iltapäivällä jo kotona. Lento oli 10h myöhässä syystä että:
Saavuimme Prevezan kentälle hyvissä ajoin ja saimme siellä kuulla lennon päässeen lähtemään venttiilivian vuoksi Helsingistä 1,5h myöhässä. Kun kone tuli, tuli hetken päästä myös kapteeni odotushalliin. Hän kertoi koneen laskeutuessa osuneen lokkiparveen ja yksi tai kaksi lintua meni moottoriin, jonka vuoksi ei koneella voi lentää... NO...
Suomessa oli vapaa kone, mutta mistä siihen kippari.... Neljän tunnin päästä tästä saimme ilmoituksen, että kone on noussut Helsingistä.
Aurinkomatkat vei meidät läheiseen tavernaan, jossa saimme ruokaa ja juomaa, sekä pikkulapsille purkkiruokia ja vaippoja. Todella hyvää palvelua ja nopeaa reagointia oppailta! +++++
Loppu hyvin, kaikki hyvin, kotona väsyneinä, mutta onnellisina :)

Pargassa oli todella kauniita kaiteita, aitoja ja portteja




Tässä tyylinäyte miten altaassa kellutaan ;)


IHANAA JA RENTOUTTAVAA JUHANNUSTA!



maanantai 14. kesäkuuta 2010

Heipat!

Tänne me nyt lähdemme, heipat siis viikoksi ja pitäkää Blogistania pystyssä ;)

sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Arvokas lahja

Ystäväni tuli lapsineen tänään meille ja sain ihanaakin ihanamman tuliaisen :)


Katsokaa miten kaunis! Ja miten ihana paketti :)
Kyllä 5v. poika osaa ;)




KIITOS!

perjantai 11. kesäkuuta 2010

323 yötä meidän Jouluun on...

Tässä meidän tuleva uusi koti, josta tänään maksoimme käsirahan. Kuvan nappasin kuntotarkastusnivaskasta, joten laitan teille kunnon kuvia kun olemme siellä kesän aikana käyneet. Etupuolta koristaa iso lasikuisti, joka on niiiiiin ihana, mutta minulla ei tähän hätään ole siis kuvaa siitä teille.
Taloon jää suuri määrä todella vanhoja huonekaluja, ovat alkuperäisestikkin siellä olleet. Voitte olla varmoja, etten laita ollenkaan vastaan niiden jäämistä ;)
Aamukamman virittelin siis nyt ja todellakin kaikki 323 yötä pitää nukkua ennen kuin pääsemme laittamaan tätä unelmaamme! (onneksi ensi viikolla lähdetään rantalomalle, saa ajatukset pois tästä hetkeksi...)

Mukavaa viikonloppua! Sateesta huolimatta...
Niin ja ps. Tämä meidän nykyinen kotihan on siis myynnissä... ;)

tiistai 8. kesäkuuta 2010

Piilosilla

Tällaisen kaapin huusin peräti 15€:lla huutiksesta :) Eilen se kotiutui meille ja pääsikin tarpeeseen. Tämä on siis atk-kaappi. Tämä kätkee sisäänsä pöytäkoneen ja tulostimen, sekä paljon kaikkea muuta. Meidän kotitoimisto on nyt tässä...
Ennen nuo tavarat olivat pöydällä ja lattialla, joten voitte arvata kuinka paljon oleiltiin 9kk elohiiren kanssa täällä ;) Tuohon sohvan ja seinän väliin virittelin aina muurin, ettei pikkukädet käy säätelemässä konetta, mutta joka kerta ne sinne muurin läpi vaan pääsivät ;) Nyt on kone turvassa ja enenkaikkea, ne kamalat sähkölaitteet piilossa!!!!!
Saatte muutaman kuvan yläkerran aulasta samalla :)





Ps. Tv-kaappi on maalissa ja kuivuu huomiseksi, josko saisin olkkarikuviakin teille...

sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Kaivellaan vanhoja esiin

Nämä ovat jo hetken esillä olleet, nyt vasta sain aikaiseksi ne kuvata. Miksiköhän olen näitä piilotellut... Rakkaan mummini perintönä tulleita ovat ja siis todella arvokkaita minulle kaikkine kolhuineen. Yhdet Arabian lautaset ovat kaapissa myös, ne ovat todella rumat, mutta niin ihanat ja tärkeät minulle. En muista toisista lautasista mummilla koskaan syöneeni ja melkein päivittäin pienenä tyttönä söin siellä :)


Mukavaa alkavaa viikkoa ja toivotaan parempia kelejä! (vielä viikoksi, sitten saisi Kreikassa paistaa täydeltä terältä, sillä uudet mekot ja jumsuitit ym. odottavat kaapissa kayttöä ;) )

lauantai 5. kesäkuuta 2010

Jotain kaunista kätköistä

Olisin niin halunnut laittaa kauneimmat kenkäni tänään keskimmäisen lapsen kevätjuhlaan, mutta ilma oli kolea ja umpinaisempaa piti kaapista kaivaa. Juhlat kun olivat pihalla. Täytyy siis tyytyä esittelemään niitä teille täällä :)
Juhla oli hieno ja ensi vuosi alkaakin ylä-asteella... Niin ne pikkuiset kasvaa... Tämä mamma tirautti kyyneleitä niin lähtölaulussa kuin suvivirressäkin, vaikka poika oli varoitellut, ettet sitten itke ;) Yritin kyllä häneltä kyyneleitä peitellä aurinkolaseilla, mutten onnistunut, kun heti juhlan jälkeen tuli palautetta!
Ja mitä sitten tapahtuikaan kun tulimme kotiin... Pöydällä oli 50€ rahaa ja stipendi ja pöydän vierellä leveästi hymyilevä tytär. Voisiko taas enempää olla äiti onnellinen ja ylpeä!



Mukavaa sunnuntaita (kohta se alkaa...)!

keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Ihan pihalla...

Ollaan oltu lasten kanssa ihan vaan pihalla kaikki nämä päivät ja olen saanut siellä sitten jotakin myös aikaan. Terassi meni viimevuotiselta sisustukseltaan täysin uusiksi. Pääsin käymään vihdoin Hemtexissä ja sieltä löysin uudet istuintyynyt ja pöytäliinan. Tuo valkoinen hyllykkö tulee täyttymään yrteistä yms. maistuvista, kuvaan eivät vielä kerinneet, nyt siellä on jo lehtisalaattia, basilikaa ja ruohosipulia. Kukkia sain istutettua eilen, lisää pitää vielä laittaa. On taas vaan se valinnan vaikeus... ;)
Terassia on paljon ja siksi vie aikaa saada se kivaksi ja yhtenäiseksi. Näissä kuvissa näkyy takaosasta alle puolet ja tuolta perältä se kurvaa vielä tuon koko vasemman sivun. Siellä on kodari ja sinne tulee vanha hetekka, jossa voi päivää paistatella tai saunan lomassa vilvoitella. Laittelen sitten taas valmiista kuvia.









Aurinkoista loppuviikkoa!