keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Elohiiren huone

Tervehdys pitkästä aikaa! Minne tämä aika katoaa, tuntuu että olen aina vaan töissä ja siellä tauoilla kerkiän lueskella teidän muiden blogeja, mutta omaa en kerkiä päivittää...
Mutta tässäpä nyt jotakin :)
Mulla oli tänään todella ihana päivä! :) Kiitos Maija ja Pauliina! Olette ihania :) Toivottavasti kotimatka meni ilman ylimääräisiä mutkia ;)
Näistä naisista kuulette vielä, lupaan sen ja ihanan asian kanssa!!
Innostuin kuvailla Elohiiren huonetta hetki sitten ja tässä teille kuvapläjäys


Jo puolisen vuotta sitten tämä sänky oli myynnissä eräällä tamperelaisella kirppiksellä. Nuukana sitä silloin vain ihailin, mutten raskinut 45€:lla sitä ostaa. Muutama viikko takaperin kävin siellä ja huomasin tämän olevan edelleen myynnissä, nyt hinta oli 20€. Siispä tämä muutti meille ja on tuleva Elohiiren sänky kun pinniksestä vaihdetaan. Luonnollisesti tämä sai maalia ylleen, oli puun värinen alkujaan. Nalle on päässyt tuonne odottamaan nukkukaveria :)


Näitä ykkösiä tein jokunen aika sitten ja nyt niitä on siis tässäkin huoneessa. Naulakon laitoin juuri paikoilleen ja ihana liivi pääsi siihen roikkumaan. Liivissä lukee osuvasti vielä "kullannuppu"


Tämä se sai odotella kauan maalia pintaansa ja uusia nuppeja, mutta nyt se on melkein valmis ;) Laatikoiden kiskot pitää vielä uusia, nyt olen ne vain pinonnut päällekkäin, siksi tuollainen rako yläosassa...








Tämän jakkaran ole joskus huutanut huutiksesta. Se on hyvä tuossa vaatekaapin edessä kun viikkaa vaatteita kaappiin. Ei tarvitse lattialla istua :)





Tämä kaappi on omatekeleeni, siitä puuttuu edelleen jalat... Elohiiri on väännellyt kanaverkkoja jonkin verran, mutta ihmeen hyvänä on pysynyt.










Nyt toivottelen hyvää yötä ja mukavaa loppuviikkoa! :)




torstai 14. lokakuuta 2010

Rakkautta ensi silmäyksellä

Olen ollut nyt kolmatta viikkoa sairaslomalla, terveys hieman notkahti, mutta nyt alkaa eukko olla taas kuosissa. Sen huomaa ainakin kotona, alkoi taas pitkästä aikaa tapahtua ;) Mieskin lähti mökille karkuun, jätti sentään lapset mulle tänne "avuksi"...
Autotalli pursusi tekemättömiä projekteja, mutta kohta ollaan siinä tilanteessa, että pitää lähteä metsästämään lisää ;) Loppuvat pian kesken!
Tämä ihanuus muutti autotallista keittiöön. Tältä tämä reppana näytti eilen monen tunnin hionnan jälkeen. Huutiksen löytöjä tämäkin, Kokkolasta matkusti meille. Olin pitkään ja siis tooooooosi pitkään metsästänyt puusohvaa. Mielessä oli kaksi mallia, joista toinen on nyt siis tämä. Tarjollahan näitä on paljon, mutta kohtuuhintaisia vähän. Ja vielä se, että sen löytää läheltä tai sitten saa sen kauempaa kohtuukorvauksella kotiin.
Pidemmittä puheitta, olkaa hyvät ;)
























Ja arvaatte varmaan mitä sitten tapahtuu, kun kotiin tulee uusi huonekalu... Juuri niin, ainakin puolet järjestyksestä menee uusisksi, mutta niistä sitten taas myöhemmin :)
Mukavaa loppuviikkoa!




perjantai 1. lokakuuta 2010

Vahakangas

Tätä ihanaa (joo ja Jouluista, mutta ei haittaa) vahakangasta oli pakko ostaa eilen kun poikkesin ihanaakin ihanammassa Villa Rosmariinissa Ideaparkissa. Tämä on ihan uutta ja niin sopivaa meille.
Olen jo hetken tuskaillut kun Elohiiren kanssa ei voi käyttää pöytäliinaa. En ole vahakangasihminen (siksi olemme olleet ilman liinaa), mutta kun näin tämän oli se juuri sitä mitä olin miettinyt. Läpinäkyvä vahakangas, mutta tässä oli vielä se jokin, kaunis teksti. Tarkoitus on ommella tuonne alle pellavanvärinen liina, jolloin teksti tulee kunnolla esiin. Kivalta se näyttää valkoistakin vasten. Tuleekohan minusta nyt myös vahakangasihminen...heh!
Mitäs tykkäätte, tuleeko teillekkin tätä vahakangasta?