maanantai 24. tammikuuta 2011

Elohiiri ja jugurtti

Piti oikein tulla jakamaan tämä ensimmäinen kunnon "minä itse" syönti teidän kanssanne.
Itse syömistä on harjoiteltu hiukan ja eilen illalla sitten alkoi iltapalalla sellainen, tiedätte varmaan, kun sanoja ei vielä tähän asiaan tule, mutta lapsi ilmaisee, että
T A H T O O S Y Ö D Ä I T S E
No tässä tyylinäyte jugurtin syömisestä (onneksi otettiin vaippasille) ja joku oli opettanut jo kannen nuolemisenkin... ;)


























































Ja kuten viimeisen kuvan ilmeestä huomaatte, seuraava askel oli kohti suihkua, ei ollutkaan enää kivaa...
Meillä ei tapahdu nyt sisustusrintamalla mitään uutta hetkeen, joten koitetaan mennä näillä muilla postauksilla siihen saakka kunnes päästään laittamaan uutta kotia.
Meillä on sairastupa. Ensin oltiin minä, mies ja elohiiri mahataudissa. Isommat lapset hoiti silloin meitä ja nyt on osat toisinpäin. Onneksi olen vapailla ja saan olla heidän kanssaan kotona. Kauheaa olisi jättää heitä tuossa kunnossa (oksennusta tulee jatkuvasti) yksin kotiin...
Yritän saada aikaiseksi tuonne shopin puolelle sitä ylimääräistä tavaraa myyntiin, tämä sairastelu vain on sotkenut hiukan suunnitelmia, mutta tulen tosiaan sitten ilmoittamaan tännekkin, kun ne sinne laitan :)
Joten, PALATAAN!










tiistai 18. tammikuuta 2011

Kissittää

Eikös niin, että lahjoja ei palauteta??? Mutta miten kävi meillä...
Mummi sai tämän paketin Jouluna ja jo kolmen viikon päästä palautti... Ei jaksanut mummi vikkelän Unskin kanssa ;) Mutta mepäs jaksetaan, kun koirat on apuna.
Ei tee pahoja tämä herra täällä. Koirien kanssa menee kun mikäkin ja leikitkin onnistuu aikas hyvin :) On tämä niin suloinen!




Tänään yksi ruhtinaallinen vapaapäivä ja lääkepurkilla olen tuon tuostakin. Mikäs muukaan kun pää vaivaa :) Mutta ei tuosta sen enempää... Se on niin normaalia minulla. Harmi vaan kun piti ystävän kanssa pitkästä aikaa treffata ja piti perua se...
Viihdyn uudessa työpaikassa todella hyvin. Vanhat työkaverit ovat kyselleet joko on ikävä takaisin???? Vanhaa työtä ei ole ikävä, työkavereita tietenkin :) Uudet työkaverit ovat onneksi yhtä ihania ja siksi ei eroahdistusta ole tullut ;)
Torstaina meillä on koulutuspäivä, jonka päätteeksi (siis aamuun saakka) pidän virkasaunan. Pitkä aika viime rilluttelusta, joten hiukan odotan torstaita ;) Ollaan nyt miehen kanssa samassa talossa töissä ja saadaan torstaina pitkästä aikaa mennä ulos yhdessä. Jotakin hyötyä siis samasta palkanmaksajasta ;)
Huutikseen laittelen pikkuhiljaa myyntiin meidän elohiiren pieneksi jääneitä vaatteita. Myynnissä tällä hetkellä Molo kidsiä ja Tickettiä sekä Haltia, mutta tulossa muutakin, tästä pääsette sinne kurkkaamaan
Ja täällä myynnissä tällä hetkellä vanhoja astioita
Villa Blanco shopin/kirppiksen puolelle laitan myyntiin ylimääräistä sisustustavaraa kun kerkiän kuvata niitä, ilmoittelen sitten tarkemmin ja laitan suoran linkin, sivun laidastakin se kyllä löytyy. Nyt lepään hetken ja sitten alan tositoimiin tyhjennellä kaappeja :)
Palataan!

lauantai 1. tammikuuta 2011

Parikin juttua

Ensinnäkin KIITOS kaikille ihanille Joulun ja Uuden Vuoden toivotuksista niin tänne blogiin, kuin sähköpostilla tulleista.
Uusi työ tai paremminkin uusiin työvuoroihin opettelu on vienyt minut kokonaan blogimaailmasta. Tai ei sentään, olen käynyt lukemassa teidän muiden kirjoituksia, mutta kommentointi on jäänyt.... Anteeksi ja lupaan parantaa tapani :)
Joulu oli ja meni. Me olimme kotosalla oman perheen kesken. Mummi oli päivän meillä, mutta lähti yöksi kotiin tämän alla olevan komistuksen kanssa :) Herra on Mummin Joululahja meiltä kaikkine tarvikkeineen. Ikää Herralla, joka kantaa nimeä UNSKI on kuvassa 12 viikkoa. Ja villi kun mikä, sekä utelias, eikä pelkää ketään eikä mitään ;) Kaikkineen upea yksilö!
(eipä kuvasta päätellen uskois villiksi ;) )


Elohiiri sai oman kiikkustuolin, jossa jo muutamat hetket on telkkaria katsellutkin.


Ja sitten ihan vaan fiilistelyitä... :)











Ensi kesään on meillä katseet jo kääntyneet. Tämä koti on nyt myynnissä ja uuden remonttia on alettu suunnitella oikein kunnolla. Minä olen kamala stressaamaan keskeneräisiä asioita ja huomaan nyt jo popsivani päänsärkylääkkeitä joka päivä, koska tämä myyntiprosessi alkoi ja kaikki pitäisi tapahtua HETI! Tiedän, ettei taloja myydä hetkessä, mutta en mahda itselleni mitään... :) Joten, jos olet taloa vailla Pirkanmaalta, ota yhteyttä! :)


Oikein mukavaa alkanutta vuotta teille kaikille! :) Tämä mamma lähtee saunaan pesemään viime yövuoron pölyt kunnolla pois.