lauantai 20. elokuuta 2011

Ruokailuhuoneen uusi seinä ja HEIPPA!


Tulin sanomaan heipat teille tämän uuden ruokailuhuoneen seinän kera. Talon ainoa tapettiseinä ja mielestäni ihana kontrasti tulee muuten rosojen hirsiseinien kanssa. Vähän bling blingiä ;)

Vanha peilipiironki pääsi astiakaapiksi seinustalle, ovat kuin luodut toisilleen.




HEIPPA sitten! Aamulla 7.30 lähtee lento kohti Kreetaa. Tänään menemme yöksi jo Vantaalle, mukavampi herätä lähempää, saa nukkua pari tuntia pidempään. Huomenna illalla nostamme ouzo-maljat äidin muistolle. Äiti oli Kreikka-fani kuten minäkin!

Pitäkää blogistania pystyssä!

tiistai 16. elokuuta 2011

Happy! :)


Näin mahtavan palkinnon voitin Haikaranpesä kodiksi blogista. Kuinka onnelliseksi ihminen voi tullakkaan tällaisesta, olen leijunut koko päivän :) Yhtään ei kirpaissut kaamea kauppalasku kun ostoskärryssä odotteli myös tämä paketti avaajaansa.

KIITOS!


Tässä taannoin ostin muutaman metrin pitsejä ;) Missäköhän se inspis ja aika ompelemiseen olis... Onneksi nuo eivät vanhene!


Ja eilen... Olimme Ideaparkissa ostamassa uutta jääkiekkokypärää keskimmäiselle lapselle. Kuinkas mamma sitten "eksyi" Villa Rosmariiniin ja MITÄ!?! Kanta-asiakkaille maanantaina kaikki -50%
Nämä ihanat Comptoir de Famillen salusiinit oli pakko ostaa, laitan parempaa kuvaa, kun saan tuotua laudan ja raudan tänne missä niitä tarvitaan... :)


Ja arvatkaas mitä? Hyvää yötä ;)

torstai 11. elokuuta 2011

3kk odotus palkittiin


3kk sitten tilasin tämän lampun. Siitä saakka se on saanut värjötellä laatikossa. Tänään ruokailutilan katto maalattiin ja lamppu pääsi paikalleen :) Huomenna jatketaan ruokailutilan kanssa, siitä sitten myöhemmin...




Mä olen tällainen yöbloggari, toivottelen teille taas hyvät yöt ;)

tiistai 9. elokuuta 2011

Me back


Taidan alkaa raskaimman kesäni jälkeen heräämään taas eloon mukaan, kolme päivää sitten tulin töistä ja sanoin miehelle; Mitäs jos ottaisin Elohiiren ja lähtisin viikoksi etelään...? Mies siihen, että sopii, mutta hän lähtee mukaan :) Seuraavana päivänä varattiin matka Kreetalle ja lähdemme 21. pvä

Ihanaa ja lomakin alkaa ensi maanantaista, vielä viikonloppuna kahden yövuoron rypistys...

Kotonakin alkaa Inno-minä heräillä ;) Tänään tein tällaisen nurkkauksen huoneeseen: tietokone-ompelu-leikki-yms :) Mies samalla purki (kyllä, meillä kaikki paikat ensin puretaan ja sitten tehdään uutta... Huoh, mikään ei mene pintaraapaisulla)ruokailuhuoneen seinän ja kasasi uuden. Huomenna levytetään tuo seinä ja siihen tulee tapetti, koko talon ainoa tapetti-seinä.

Nämä alakerrassa olevat päätyhuoneet, joista toisesta nämä kuvat ovat, vaalenevat ensi kesään mennessä (lupaus itselle, ei liian tiukkaa aikataulua...). En osaa olla näin tummilla seinillä, ainakaan joka huoneessa. Näistä tulee... Arvaatteko...? Joo, valkoiset ;)

Kuvissa näkyvä senkki jäi edellisiltä omistajilta. Se oli todella tumma ja sai näin valkoista taika-maalia ylleen. Ensin en  tummana tykännyt siitä yhtään, mutta nyt on passeli.

Näihin kuviin ja tunnelmiin; Hyvää yötä ihanat! Haleja :)