lauantai 26. marraskuuta 2011

Kirppistelyä



Ihan ensin : Suuri kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Ja ihanaa saada uusia kirjautuneita lukijoita, innostaa taas päivittämään blogia ahkerammin :)
Yritän vastata aina kaikille kommentteihin joita toivon aina vaan tulevaksi, niitä on todella kiva saada. Joskus aika vaan on niin kortilla, ettei kerkiä, mutta parhaani teen...

Tänään olimme Elohiiren kanssa Särkänniemessä Joulun avauksessa. Juttelimme Joulupukille ja kävimme katsomassa mahtavan shown jonka esittivät ihanat delffiinit (isoja kaloja jos Elohiireltä kysytään).

Iltapäivän vielä shoppailimme uudistuneessa Koskikeskuksessa odotellessa iskää töistä. Tällä kertaa ostoskoriin tarttui vain ja ainoastaan äidille vaatetta (osasin olla itsekäs, heh).

Kotimatkalla poikksimme hakemaan Torista ostamani nojatuolin (siitä myöhemmin). Ostatteko/myyttekö te Torissa? Itse olen sitä nyt jonkun verran käyttänyt ja kokemukset ovat olleet hyvät. Tämäkin ektorpin nojatuoli se muhkea versio 120€. Myyjänä en ole kohdannut hupiostelijoita vielä kertaakaan, sekin ihan positiivista.
Huutishan on ihana paikka edelleen myydä ja siellä saa ehkä paremman hinnan juurikin näistä sisustustavaroista. Olen jotenkin tullut vain laiskaksi ja tahdon tavaroista heti eroon ja niin että ne noudetaan, ne pienimmätkin. Näin ollen Tori on nyt oikea paikka mulle :)

Ainiin, otsikkohan oli kirppistelyä ;) Syy aikaisempiin lyhkäisempiin tarinointeihini on ollut yksiselitteinen; Elohiiri joskus muinoin nyppi läppäristä mm. välilyöntinäppäimen irti jota emme saaneet paikoilleen. Koska koneella pärjäsi, se jäi korjaamatta.
Toissapäivänä mies haki vanhimman lapsen työharjoittelusta ja siinä vieressä on "tietokonekauppa". Nyt meillä on uus läppäri ja vanhakin on viety korjattavaksi.

Mutta....



Ihanat kirjaimet löytyivät paikalliselta kirppikseltä. ovat suht kookkaatkin vielä



 Samaisesta paikasta löytyi kello ruokailutilan naulakkoon. Edellinen oli liian pieni, tästä näkee aamullakin ajan paremmin ;)




Pristamasta ihanan iso lyhty 15,90€ jotain siis uuttakin ostettu, vaikka vannoutunut kierrättäjä olenkin ;) Tätä olin jo hiplaillut moneen kertaan kunnes tein päätöksen.



Ihanaa ensimmäistä adventtia teille kaikille!

torstai 24. marraskuuta 2011

VOITTAJA ON...





Elohiiren pieni käsi nosti kulhosta voittajaksi.....

Uuden Kuun Emilian

Onnea Emilia ja laita minulle tietosi tulemaan
saan paketin nopsaan postiin :)



keskiviikko 23. marraskuuta 2011

"räpsis"

Hiukan hiipii Joulu jo meillekkin. Ihanan valosarjan löysin viikonloppuna MiniManista. Ovat hopeanvärisiä, tuossa kuvassa ei oikein väriä erota, mutta kivasti kimaltelevat :)



Sisustajan taivaasta tilaisin tässä pariinkin otteeseen ja nuo ihanat Jeannen kirjaimet pääsi ruokailutilan pokaan. Mustat M ja H,  jotka hyvin rajattu pois kuvasta ;) sekä tuo valkoinen K.


Valkoiset paperitähdet ostin viime vuonna. Ovat ilman valoa ja tykkään kovasti. Nyt koristavat olkkarin ikkunoita.


Peili meni rikki ja mietin pokalle käyttöä, kunnes pieni lamppu syttyi ja maalasin taustavanerin, jonka tuputin rätillä märkänä tuollaiseksi kuluneen näköiseksi ja eikun teksti ylle. Talommehan on rakennettu 1904, siitä se ajatus sitten lähti...


Sain mieheltä ruusuja viikonloppuna :) Jeannen servetit odottavat tuunausta, lampunvarjostimet pitäisi näillä ainakin päällystää.


Työkaverilta ostin tällaisia ihania vanhoja mittalaseja. 


Muistakaa ARVONTA edellisessä postauksessa, aikaa huomiseen! :)

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

ARVONTA


Jeannen upea lehti, kaksi itsetehtyä paperia ja ihana tytön kuva

matkustavat voittajalle, joka arvotaan 24.11.



1 arpa kun kommentoit aiheesta; mitä tahdon Joululahjaksi
2 arpaa kun olet lukija/rekisteröidyt lukijaksi
3 arpaa kun linkität omaan blogiisi (voit käyttää kuvaa)

Ilmoita kommenttiboxiin monellako arvalla osallistut.

Ja ihan pakko  kertoa, että mieheni istuu vieressäni tätä postausta tehdessäni ja tarjoutuu itse palkinnoksi, tahtoisi tulla voittajalle vaikka remontoimaan viikoksi, mutta niin arvokasta palkintoa en valitettavasti voi teille arpoa, pidän sen itse ;)

Ihanaa loppuviikkoa ihanaiset :)


tiistai 15. marraskuuta 2011

Kaapin uusi kuosi

Muistatteko tämän kaapin?

Jo vanhassa kodissa pähkäilin sen maalaamista. Siellä se jäi tekemättä...

Nyt siis sai taikamaalia ylleen ja sopii uuteen kotiin. Tummat hirsiseinät suorastaan "vaativat" rinnalleen valkoisia huonekaluja, muunväriset jotenkin hukkuvat seiniin ;)





Eilen meillä kävi ihania vieraita.
Jonna ja Krista kävivät tekemässä kotijutun. Juttu ilmestyy Kotivinkissä talven aikana. Jonna teki myös jutun tuohon aikasemmin (pari postausta, heh) postaamaani Kaikkien Aikojen Joululehteen.

Huomenna töiden jälkeen yritän saada aikaiseksi teille  tänne lupaamani arvonnan, palkinto odottaa jo kuvaamista.

Kirpsakkaa viikkoa, meillä ainakin pikkupakkanen vierailulla.