lauantai 24. joulukuuta 2011

tiistai 20. joulukuuta 2011

Ensimmäinen Joululahjani



Tänään peruutti iltapäivällä peräkärry pihaan ja toi minun itse itselleni ostaman Joululahjan :)
Tämä oli rakkautta ensi silmäyksellä <3

Ajattelin tätä ostaessani netistä ja kuvia katsellessani miten käytännöllinen tämä on kun kaukosäätimet on aina hukassa, tuossahan on laatikon tilalle tehty hylly juurikin niille.

Arvatkaas keksikö Elohiiri saman ihanuuden omille tavaroilleen!?! ;)


Ihanaa patinaa, huoh!


Mukavaa keskiviikkoa!

tiistai 13. joulukuuta 2011

Pitsit liekeissä

Ei sentään, mutta samasta huoneesta nämä kuvat ovat.
Ostin jo aikaa sitten tämän lokerikon, nyt se pääsi toimittamaan todella tärkeää virkaa; äidin kotoa löytyneiden pitsien säilyttäjänä.
Taulut hyllyn päällä olen tulostanut mustavalkoisina netistä. Tykkään niistä kovasti, koska ovat "värittömät", menevät myös näin talvella.





Takkatulta ei voita mikään, näissä vanhoissa pönttöuuneissa on vika ja ihanuus.
Vika se, että tulta ei näe kun raottamalla luukkuja. Ihanuus taas nuo kauniit vanhat luukut.

Heh, ota taas minustakin selvä... ;)


lauantai 3. joulukuuta 2011

Sohvanvaltaajat


En arvannutkaan miten suosittu tästä tuolista tulee kun Torin kautta sen meille hankin. Siinä tahtoisivat kaikki olla. Hauskinta on nämä veijarit, kun ihmisistä joku siitä nousee, pomppaavat he aina jostakin siihen. Ihana on tuo Ektorpin nojatuoli, olen sitä pitkään himoinnut, mutta sopivaa paikkaa ei ole muka ollut, se kun on aikas iso. Nyt se sopiva paikka tuli heti, kun Torissa sen bongasin. Ostin siihen uudet päälliset ja taljat, mukavan lämpöinen siinä on olla. Kysykää vaikka Niilolta ja Sulolta ;)

Pojat pääsevät tammikuussa näytille Kajaanissa. Molemmat mopsit ovat kotoisin Rovaniemeltä ja kasvattaja sekä hänen muitakin kasvattejaan kokoontuu aina Kajaanin suureen näyttelyyn. Me menemme sinne nyt toisen kerran, viime vuosi jäi väliin. Sulo ei ole ollut vielä kertaakaan näytillä, Niilo kaksi kertaa aikaisemmin. Saas nähdä kuka poikia näyttää jos minun selkäni on näin kamalassa kunnossa kuin tällä hetkellä. Välilevyn pullistuma vaivaa ja oikein kunnolla, jalat menee alta välillä... Elohiirikin tuli tänään oikein kunnon flunssaan, joten täällä oleillaan oikein rauhaksiin.






Tässä yöfiiliksiä. Lapset nukkuu, mies töissä, IHANAN rauhallista :)Vanilijakynttilät palavat pöydällä, ihana tuoksu alakerrassa...


Sisustajan Taivaan markkinat/kirppis jää minulta nyt väliin. Taidan laittaa sinne myytäväksi aikomiani tavaroita ensin tänne blogiin tarjolle, sitten vasta huutikseen tai toriin, sopiskos tämä teille sisustus-siskoille? ;)

Ihanaa toista adventtia!

ps. arvatkaas muuten miten olen viihdyttänyt eilen ja tänään itseäni...? Olen katsellut netistä Kiinteistökuningatar Kaisan kaikki ekat jaksot. En katsonut yhtäkään jaksoa telkusta. Täytyy sanoa, että aika reipas nainen tuo Kaisa... :)