perjantai 30. maaliskuuta 2012

Järkyttävä aamu, poikamme oli täällä!

Oriveden ampuja tulitti oven läpi luokkaan - sisällä 14 oppilasta

Perjantai 30.3.2012 klo 10.35 (päivitetty klo 11.44)

Luokassa oli opettaja ja neljätoista oppilasta.
Oppilaat evakuoitiin turvaan koulun ruokalaan.
Oppilaat evakuoitiin turvaan koulun ruokalaan.
Orivedellä on ammuskeltu perjantaina aamupäivällä Ahteentiellä sijaitsevassa toimistossa ja Oriveden yhteiskoululla. Poliisin mukaan molemmissa tapauksissa ampujan epäillään olleen vuonna 1989 syntynyt mies.
Toimistossa ammuskelun uhriksi joutui vuonna 1962 syntynyt mies, joka sai laukauksen käteensä. Alustavan tiedon mukaan epäilty meni tämän jälkeen Oriveden yhteiskoululle.
- Meillä on epäilys, että löytyy linkki uhrin, epäillyn ja koulun välillä, sanoo rikoskomisario Jari Kinnunen Pirkanmaan poliisilaitokselta.
- Ampujalla on joku yhteys kouluun, mutta se on tässä vaiheessa epäselvä.
Epäilty ei kuitenkaan ole koulun oppilas.
Koulun kolmannessa kerroksessa epäilty ampui useita laukauksia käytävän puolelta luokan oven läpi. Luokassa oli poliisin mukaan tapahtumahetkellä opettaja ja neljätoista oppilasta. Kukaan heistä ei kuitenkaan loukkaantunut.
Kinnusen mukaan epäilty oli aseistautunut jonkinlaisella kiväärillä.
Poliisi otti ampujan kiinni pian koulun alueelta.
- Koulu on tyhjennetty ja tilanne on poliisin hallinnassa, Kinnunen sanoo.


Tämä tapahtui keskimmäisen lapsemme koululla! Poika on tällä hetkellä koulun järjestämässä kriisitilaisuudessa. Tapahtuma ei tapahtunut poikani luokassa, mutta hänen luokanvalvojan tunnilla kylläkin.

Ne muutamat minuutit ennen kuin sain lapseni puhelimitse kiinni ja kuulin hänen olevan kunnossa olivat jotain elämäni kamalinta. Sekunti tuntui tunnilta, minuutti päivältä... Ja lopuksi se hillitön itku kun kuulet lapsesi olevan kunnossa. Ja muidenkin lapsien!

Miten pienestä elämä taas olikaan kiinni. Olen tässä miettinyt niiden lasten vanhempia, joille kouluampumisessa kävi huonosti. Ensin se epätietoisuus ja odotus ja lopulta täysi tyrmäys...

Nyt jään miettimään miten uskallan koskaan enää lähettää ýhtäkään lastani kouluun...

perjantai 23. maaliskuuta 2012

SALAT JULKI, KAIKKI KERRALLA ;)

On vaan niin huikeaa katsella oman kodin kuvia kaupassa kassajonossa lehdestä ja siis nyt kahdesta eri lehdestä :)
Aikas hauska sattuma, että niin eriaikaan tehdyt jutut tulevat samaan aikaan julki. Tämä Koti ja Keittiöjuttu tehtiin yli vuosi sitten, kun vielä asuimme vanhassa kodissa, tämä siis sieltä. Juttua ei niinkään ole vaan kaikki on kerrottu kuvateksteissä. Tässä jutussa ei sen suurempia paljastuksia tule, minä kuvattuna takapuolelta (ehkä on parempi...heh)ja muutenkin tässä on keskitytty kuviin.
Kuvat on hiukan epätarkkoja, nappasin äsken ne nopsaan puhelimella, pahoitteluni siitä ;)









Täältä löytyykin sitten kaikki salat joita olen koittanut vielä teiltä pimittää :) Luulin, että kerkiän ennen juttua, nyt vaan juttu oli nopeampi minua! Minä siis...

Eikun katsotaan kuvat ensin ;) Nykyinen rakas kotimme tässä.





Löytyi aika lähikuva kasvoista...
Kokovartolokuva puukko kädessä löytyy myös...
Ammatti sieltä jutusta putkahtaa esiin...
Lapsukaiset on paljastettu...
Mies pysyy edelleen mysteerinä... ;)

Mutta sitten se SALAISUUS...

Tänään sain postia ja firman nimi on hyväksytty

Sisustus Villa Blanco

Avaan netissä noin kuukauden päästä (tai heti kun saan sivut valmiiksi) tulossa huikeita juttuja teille ihanaiset! Blogin lukijoita lupaan hemmotella ihanilla jutuilla erityisesti, tämän blogimaailman myötä olen tähän unelman toteuttamiseen päätynyt ja KIITOS siitä kuuluu TEILLE!

Nyt toivotan kaikille ihanaa viikonloppua, kuten huomaatte, leikkaus sujui hyvin ja olen toipunut erittäin hyvin. Remppakämpällä olen ottanut iisisti, onneksi eräs ystävämme kerkesi apuun ja saamme sen valmiiksi ajallaan. Olen siis muonittajan roolissa en tekijänä. Enkä kyllä pystyisi tekemäänkään, kyllä haavat kipeytyy vielä nopsaan... 



lauantai 17. maaliskuuta 2012

Pieni tilannekatsaus

Kaiken kiireen keskellä tuli pysähdys!


Täällä makaan sairaalassa ja noin tunnin päästä leikkauspöydällä... Ei sen vakavampaa kuin umpisuoli, mutta ajankohtahan ei voisi olla huonompi! Tänäänhän mun pitäisi olla jatkamassa remonttia, huoh!

Ja se yllätys, sekin viivästyy... Mutta eikös vanha sanontakin ole, että hyvää kannattaa odottaa ;)

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Nyt heittää häränpyllyä ;)

Minulla/meillä on taas uusi projekti, näiden muiden kahden tai kolmen lisäksi... Remontoin/mme yhtä asuntoa joka menee vuokralle.
Itsekkin joskus vuokralla asuneena olen tutustunut ja muuttanut jos jonkinmoisiin asuntoihin. Jokainen joka on asunut asunnossa joka ei miellytä tietää, ettei siellä kauaa viihdy vaan hakee uutta ja kivempaa.
Nyt tämän projektin myötä olen törmännyt sanontaan, älä nyt sitä ja tätä sinne laita, sehän menee vaan vuokralle. Juu, mutta se on sitten jonkun koti ja itseasiassa erittäin kivojen ihmisten koti. Olen sopimuksen jo tehnyt ja heihin tutustunut. He tahtovat asua asunnossa kauan. Jotta he viihtyvät asunnossa kauan edellyttää, että se on kiva.
Uskon tämän remontin palvelevan meitä molempia osapuolia, heille kiva koti jossa viihtyvät ja minulle pitkäaikaiset vuokralaiset, ettei tarvi vuoden välein etsiä uusia...

Asunnosta poistetaan tapetit ja seinät maalataan. Wc: n ja pesuhuoneen seinäkaakelit maalataan. Keittiö uusitaan.

Ja nyt sitten heittää häränpyllyä keittiösuunnitelma, katsokaa MODERNIA, KIILTÄVÄÄ :) Ja voi kun tykkään! Minä joka vannoutunut matta, rustiikki, ehdottomasti ei moderni ihminen :)

Hieno huomata, että pystyn myös tähän!
Laitan kuvia valmiista sitten kun sen aika on, pitää nyt muistaa ottaa ennen kuvia...










Tämähän ei ollut se salaisuus jonka lupasin paljastaa lähiaikoina. Tulossa siis jotain sellaista joka hyödyttää innokkaita sisustajia, mitä se on, teidän pitää malttaa vielä hetki ;)

Mukavaa sunnuntai-iltaa!