torstai 26. huhtikuuta 2012

Kirjasuosittelu


Ensin nöyrin anteeksipyyntöni kirjan tekijöiltä; He järjestivät (voin vaan kuvitella) ihanan kirppiksen Ilpon kotona pari viikkoa sitten ja minun piti asiasta teille kertoa täällä blogissa. Minä kaiken tohinan keskellä ihan totaalisesti asian unohdin ja eilen illalla nukkumaan mennessä se muistui mieleen.
Päätin yrittää jotenkin asian heille korvata ja postaan nyt tästä ihanasta kirjasta jonka kautta Sariin ja Ilpoon tutustuin.
Olen aiemmin maininnut kirjasta blogissani, silloin laitoin muiden kodeista kuvia. Nyt laitan ne kuvat jotka kirjassa on kuvattu meidän vanhasta kodista. Mukava katsella noita kuvia, kun enää emme siellä asu.

Mikäli sinulta ei kirjaa vielä löydy, suosittelen sen hankkimaan, ihania ideoita tulvillaan on tämä opus :)



















Nyt lähden aamukahvin kanssa pitkästä aikaa lukemaan ajan kanssa teidän ihania blogeja. Aika menee nyt niin siivillä, jo kaksi viikkoa POIKA on asunut meillä :)
Meillä on harvinaisen hiljainen viikonloppu. Vanhin lapsi on töissä Hesassa messuilla, toiseksi vanhimman vein juuri aamulla jäähallille josta suuntaavat Piispalaan turnaukseen. Kotona siis Elohiiri (jaa hiljaista meillä, heh) ja POIKA (ei niin hiljaista hänenkään osalta)...

Ihanaa viikonloppua ihanaiset, vappupäivänä yritän saada nettipuodin sivut auki, mutta viimeistään ensi viikon aikana!

Kannattaa siis olla kuulolla ;)


perjantai 20. huhtikuuta 2012

ARVONNAN VOITTAJA


 Julistetaan arvonnan voittaja!
Kiitos kaikille osallistujille <3

Kuuletteko kun suihkusta lauletaan voittajan nimeä...




Ihan selvästi Elohiiri laulaa nimeä Hanne :)

laita Hanne yhteystietosi tulemaan

Elämää nähnyttä...

... on monet huonekalumme, joista yksi rakkaimmista tässä. Olen ennenkin tämän esitellyt, toivottavasti toisto on miellyttävä ;)

Meillä on eletty kohta (huomenna) viikko sijaisperheenä. Viikko on ollut hauska, jännittävä, yllätyksellinen ja raskas.

Ennen lapsen tuloa sitä leikitteli ajatuksilla itsekseen kuinka asioita tekee ja hoitaa. Eihän ne menekkään niin... Kyllä minä sen tiesin, mutten osannut täysin varautua. Uusi ihminen toi uudet kujeet ja nyt sovitellaan yhteen kaikkien tavat ja tottumukset.

Olen ollut viisi päivää vapailla ja kaikki vapaani olen hoidellut POJAN asioita. Viikonloppuna menen töihin lepäämään, heh! ;)Mies soitti äsken ja kehotti lepäämään nyt kun kaikki lapset ovat pois, isommat koulussa, pienin päivähoidossa. Menenhän minä, menen maalaamaan yläkertaan keskenjääneitä projektejani, joita sitten esittelen teille täällä :)

POJAN huone on remontoitu, kalusteita hankittu, mutta loppustailaukset puuttuvat. Kuvia laitan siitä kun valmistuu. Huoneesta tuli musta-valkoinen ;) Hiljaa hiipii musta meille...

Ja hiljaa ei hiipinyt eilen tavaralähetykset, kolme rekkaa kävi pihassa, varasto alkaa olla täynnä, pari lähetystä on tulematta. Ensiviikolla kuvataan tuotteet ja syötetään kauppaan.
Juuri saamani tiedon mukaan rekka kurvaa kohta pihaan, lisää ihanuuksia teille ihanaiset tulossa, lähden purkamaan lavoja :) Ja sitten maalamaan!




Ihanaa viikonloppua <3

Ja loppukiri edelliseen postaukseen jossa siis ARVONTA!

perjantai 13. huhtikuuta 2012

Arrrrrrwonta + jotain ihan muuta




Huomenna on suuri päivä! POIKA muuttaa meille :) Tuota päivää olemme odottaneet kaksi kuukautta... Aika on välillä ollut todella pitkää ja asiat junnanneet paikoillaan. Nyt loppuhuipennus oli todellinen huipennus; keskiviikkona sosiaalityöntekijä teki päätöksen sijaispaikan muutoksesta ja kysyi meiltä perjantai vai lauantai??? No lauantai, että saamme huoneen valmiiksi... Nytkin kirjoitan kädet maalissa tätä ;)
Päätimme miehen kanssa ettemme remontoi huonetta ennen kuin tiedämme varmaksi koska lapsi tulee ja tuleeko tämä lapsi vai joskus joku muu, kaikki kun tuntui todella sekavalta ja epävarmalta pitkän aikaa. Nyt sitten tuli kiire... Kalusteetkin pitää hankkia... Aikaahan on vielä monta tuntia, heh!
Poika kuuli muutosta myös silloin keskiviikkona ja pakkasi kuulemma heti tavaransa ;) Ihanaa, että on tulossa mielellään meille <3
Torstain ja perjantain olen ollut aikas lailla puhelimessa, välillä toisessa kädessä kalenteri ja välillä maalisuti, aikas taiteilua ollut, mutta onneksi ollut vapaapäiviä. Huone tarvitsee vielä lattiamaalin ja seiniin toisen maalikerroksen... Voiton puolella siis, kai!? Pohjatyöt kun ovat aina niin aikaavieviä ja varsinkin tällaisessa vanhassa talossa.
Ja eihän tässä vielä kaikki... Tänään saapui ensimmäinen tavarakuorma pihaan :) ensiviikolla tulee lisää. Niistä sitten myöhemmin, mutta tässä pieni muistutus, että sekin puoli edistyy :)
Sain myös ihanan kutsun johon vastasin myöntävästi, sen aika on loppukesästä ja siitä tulette kuulemaan varmasti monesta eri suunnasta! Aina pitää olla joku yllätys, tässä siis sellainen ;)
Mutta mutta...
Se ARVONTA! Palkinto on kuvassa, sitä voit tavoitella kommentoimalla tähän postaukseen ihan mitä ikinä tahdot, sillä saat yhden arvan. Jos tahdot toisen arvan, saat sen olemalla lukija tai liittymällä lukijaksi. Mainitse kommentissa monellako arvalla osallistut. Ja anonyymit, muistakaa laittaa nimimerkki!!
Arvonta suoritetaan ensi perjantaina 20. päivä illalla.
Nyt maalaamaan... Ihanaa viikonloppua teillekkin ihanaiset <3

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pitkä (tarina) perjantaina


Mistäköhän aloittaisin...
No juu, ANTEEKSI lupailin arvontaa jo viime viikonlopulle, mutta aika nyt vei minut mennessään ja joudutte sitä odottamaan vielä päivän-kaksi, ensin kerron tulevasta :)
Kouluampumisen jälkeen on ryhdytty taas elämään normaalia arkea. Asiasta keskustellaan vieläkin, mutta enää vain sivulauseissa. Hyvä näin, poikamme opettajakin palasi heti maanantaina kouluun :)
Edellisviikon lopulla kävimme tapaamassa POIKAA. Tilanne on ollut hyvin hankala, sillä toinen vanhemmista on päässyt väliin omine mielipiteineen ja nehän eivät ole olleet meille suotuisia. Tapaaminen sujui hyvin, sillä emme odottaneet mitään ja yllätyimme vain positiivisesti. Se meni niin hyvin, että viime lauantaina olimme minä ja lapset (POIKA siis myös) päivän Ideaparkissa. Nyt tuolla olkkarissa pelailee POIKA ja oma poikamme :) Hän on meillä nyt viikonlopun yökylässä. Lopullinen muutto on varmasti jo oven takana ;)
Tässä kävi yhtäkkinen täyskäännös, olin juuri kerinnyt miehelle ihmetellä miten pattitilanteesta päästään eteenpäin ja asiat lähtivätkin rullaamaan ihan itsestään. POJAN äitikin kävi tänään kylässä ja tapaaminen oli hyvin lämminhenkinen :)
Maailmalta olen tilannut tavaraa rekkakuormallisia :) Kaikkea ihanaa on tulossa, mitenköhän niistä raskin koskaan luopua ;) No luulen raskivani, kun laatikoita alkaa olla vinoja pinoja... Voi kun saisin pikaisesti nettisivut valmiiksi, on niin ihana jakaa teidän kanssanne kaikkea kaunista :)
Puotiin tulee myyntiin myös ihanan Noran (joka saa myös olla ihana serkkuni ;) ) käsialaa. Hän taikoo teille uniikkeja pellavaisia varmalla amattitaidolla. Tätä yhteistyötä odotan innolla!
Lukijaksi kannattaa liittyä, tulen palkitsemaan nettipuodissa teidät ihanat blogini lukijat. Facebookin puolelle Villa Blanco ilmestyy myös, siitä sitten kun sen aika on.
Ja sitten hiukan aarteita talomme kätköistä. Allaolevissa kuvissa esiintyvät munat ja noidat löytyivät vintiltä vanhasta hatturasiasta. Voi miten herttaisia ovat munat, mutta katsokaapa noitia, voiko enää enemmän noidalta näyttää ;) Luudatkin sennäköiset, että noilla jos jollain, olisi pääsiäissiivous sujunut todella nopeasti...
Nyt menen nauttimaan lapsukaisista, palailen lähipäivinä arvonnan merkeissä!
Ihanaa pääsiäistä <3