lauantai 13. maaliskuuta 2010

Kitchen is the heart of the house

Tässä nyt lupaamani keittiökuvat. Sain aikaiseksi tänään laittaa hyllyn ikkunoiden päälle ja verhotangon sekä verhot. Seinät odottavat vielä sitä oikeaa, mutta jos niitä odotan, ette ikinä saa kuvia nähtäväksi, mielikin muuttuu siinä ajassa jo monta kertaa ;) Kuvissa kierros ympäri ilman kaapistokuvia. Joo ne ovat ihan ok, mutta kesällä ovet menee uusiksi ja sitten vasta ovat kuvaamisen arvoiset.
Uudelle hyllylle ei ole vielä päässyt kun mummun vanha keittokirja....


5 kommenttia:

Mirtzi kirjoitti...

Ai että teillä on kivannäköistä! Oletko ostanut vai ommellut itse nuo tuolinpäällyset keittiössä? Mulla on ideoinnin asteella samanmoiset, että saisi vähän vaaleamman lookin ruokapöytään.:)

SeriL kirjoitti...

Kaunista on keittiössäsi :D Ihania kuvia. Mukavaa viikon alkua!

Krista kirjoitti...

Mirtzi: Kiitos! :) Olen ostanut ne aikoinaan ellokselta ja olen ollut todella tyytyväinen. Hobby Hallissa on myös tosi kivat, joita hiukan himoitsen ;)
SeriL: Kiitos! :) Aurinkoista alkuviikkoa sinulle!

ELTV kirjoitti...

Aivan upea keittiö! Juuri tuollaisia tavaroita itekkin olen alkanut haalimaan, mutta en ehkä kuitenkaan ihan noin paljon. Liika on liikaa ;) Kaunista kuitenkin :)

Krista kirjoitti...

Kiitos ELTV! Puolet karsin tavaroista jo kirpalle taannoin pois ja taas huomaan kerääväni niitä takaisin ;) Ei voi hamsteri luonnolleen ... ;)