perjantai 28. toukokuuta 2010

Kun alkaa kaiveleen...

Tämä (ja monet muut ;)) idea on jäänyt mua kaiveleen Jeannen kaikista lehdistä kaikkein eniten. Miehelle kuvia esittelin ja ehdotin, josko toteutettas tällainen sitten sinne uuteen kotiin. Vastaus ei ollut kieltävä ;) Siellä on yläkerrassa molemmissa päädyissä todella isot makkarit, joista toinen tulee meidän käyttöön ja sinne yhdelle seinälle tehtäisiin tämä ja tuonne taakse vaatetanko, jonne saa ripustaa kaiken siististi ja helposti. Meillä on nykyään samalla idealla toteutettu oma vaatesäilytys, mutta ovien tilalla on verhot.
Vanhoja ovia siellä oli valmiina jo kasa, pari löytyy täältäkin, joten eiköhän tuollainen toteutettua saada. Ihana olisi jos löytäisi tuollaisia lasiovia...
Olen menossa sunnuntaina myymään ylimääräisiä ja uutta kotia ajatellen vääränlaisia sisustustavaroita Wanilla Rosen kirppikselle Nurmijärvelle klo 12-16.
Laitan viikonlopun aikana kuvia myytävistä tavaroista, kun saan ne kasalle ja hinnoteltua.

7 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Voi että olisin olla mukana Wanilla Rosen kirppiksellä... Suunnittelin aluksi, mutta tuli muuta menoa. Oikein ihania kirppistelyhetkiä!

Katsula kirjoitti...

Ihastuttavan näkoinen kaappi. Minun mies ei valitettavasti tuollaista hyväksyisi :-/ Eilen suunnilteltiin ja mittailtiin paikkoja uusille kaapeille. Tänään mennään katsomaan päästäänkö kaupassa yhteisymmärrykseen vai jäädäänkö kaapitta : D

Krista kirjoitti...

Elsa: Kiitos, otan irti kaiken sunnuntaista, en harmistu vaikka oma myynti ei päätä huimaisi, luotan, että teen mahtavia löytöjä ;)

Katsula: Vuosien pehmittelyn tulos on meilläkin tämä, että mies tykkää samasta tyylistä ;)Toivottavasti löydätte uudet kaapit.. ;)

Rilla kirjoitti...

Oikein kaunis!! Nää miehet vaatii oikean tyyppistä käsittelyä ;) YLEENSÄ meilläkin sitten loppujen lopuksi "ymmärretään" mun visiot. Vuosia vie pahimmillaan täälläkin...

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

kommentoin jo tuota edellistä postaustakin, vallan hurmaava ovinaulakko. Toivotaan että kauppa kävi hurjasti ja löytöjä tuli tehtyä vielä hurjemmasti.
Ilona

Krista kirjoitti...

Rilla: Aivan, oikeanlainen käsittely se on mikä näissä jutuissa miehiin puree ;)

Ilona: Kiitos! Kauppa kävi loistavasti ja ihania löytöjäkin tein. Aivan mahtava tuollainen tilaisuus ja se, kun tarjolla on vain ja ainoastaan sisustamiseen liittyvää tavaraa... Pitää kesällä tehdä matka myös sinun kaupalle!

Eena kirjoitti...

Onpa hieno idea. Haluan nähdä teidän sovellluksen sitten, kun se mahdollisesti toteutuu. Meillä tämä huusholli on vähän kuin jaettu kahtia, osa huoneista edustaa vaaleaa ja vanhaa, osa taas selkeitä kontrasteja ja modernimpaa tyyliä. Makuuhuone kuuluu tuon uudemman alle, joten ovet jäävät meillä haaveeksi. Täytyypä kuitenkin ehdottaa, varsinkin nyt, kun makuuhuone on vielä vähän työn alla :)

Aurinkoista viikonloppua!