perjantai 11. kesäkuuta 2010

323 yötä meidän Jouluun on...

Tässä meidän tuleva uusi koti, josta tänään maksoimme käsirahan. Kuvan nappasin kuntotarkastusnivaskasta, joten laitan teille kunnon kuvia kun olemme siellä kesän aikana käyneet. Etupuolta koristaa iso lasikuisti, joka on niiiiiin ihana, mutta minulla ei tähän hätään ole siis kuvaa siitä teille.
Taloon jää suuri määrä todella vanhoja huonekaluja, ovat alkuperäisestikkin siellä olleet. Voitte olla varmoja, etten laita ollenkaan vastaan niiden jäämistä ;)
Aamukamman virittelin siis nyt ja todellakin kaikki 323 yötä pitää nukkua ennen kuin pääsemme laittamaan tätä unelmaamme! (onneksi ensi viikolla lähdetään rantalomalle, saa ajatukset pois tästä hetkeksi...)

Mukavaa viikonloppua! Sateesta huolimatta...
Niin ja ps. Tämä meidän nykyinen kotihan on siis myynnissä... ;)

9 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Näyttääpä oikein unelmien talolta!! Tuon rinnalla jää meidän uusi talo kyllä iisisti varjoon...mutta unelmien talo sekin on :)

Krista kirjoitti...

Kyllä vain on unelmien talo ja niin vahingossa löydetty, että tämä oli tarkoitettu meille :) Juurikin teillä olin kylässä ja odotan innolla teidän unelmien talosta kuvia :)

Elsa kirjoitti...

Onnea! Ihana puutalo, minä tykkään myös!

AnnaO kirjoitti...

Oi, ihana talo!
Tosi kaunis <3

Krista kirjoitti...

Kiitos Elsa ja AnnaO! :) Voitte arvata kuinka olisin mielelläni jo tuolla......

sarppa kirjoitti...

Siis Wau!Ihana talo,tuolla on tilaa toteuttaa itseään!! :)Odottajan aika on kyllä pitkä.Mutta hyvää kannattaa odottaa!:)

Mukavaa viikonloppua ja rentouttavaa lomaa! :)

Krista kirjoitti...

Kiitos sarppa! Odottavan aika on todellakin piiiiiiiitkä ;)

Mirtzi kirjoitti...

Ihana! Onneksi olkoon!:)

Krista kirjoitti...

Kiitos Mirtzi! :)