lauantai 26. kesäkuuta 2010

Eteisen uudet lamput

Olipas kamala 1,5 päivää... Koko eilisen ja osan tätä päivää viruin kamalan migreenin kourissa. Eilinen päivä meni jotenkuten, mutta iltaa kohti vain paheni. Yöllä 05 lopulta oksensin ja sitten lääkettä, jonka jälkeen sain unen. Uni maistui tänään päivällä 14 saakka, mutta nyt siis taas elävien kirjoissa :) Huh!
Tällaiset ihanuudet odottivat minua reissun jälkeen postissa. Hetihän ne piti asentaa ja ovat juuri niin ihanat kun oletinkin. Sointuvat tuon kaapiston kanssa mielestäni loistavasti :) Meinasin jo spray-purkkia kaivaa esiin, mutta tytär tokaisi, että tarviiko kaiken muka aina olla valkoista... No eipäs tarvitse ja hyvät ovatkin näin. Ja ainahan, jos mieli muuttuu, voi maalit kaivaa esiin ;)

Myös tällainen iloinen yllätys odotti! Olin jo luopunut toivosta saada tätä oliivipuuta enään henkiin, mutta multasormi äitini ollessaan "kotimiehenä" meillä reissun ajan oli jutellut tälle kauniisti ja nyt kasvaa uutta vihreää :) Kiitos ÄITI! :)



Äsken laitoin saappaat jalkaan ja kävin muutaman lupiinin hakemassa maljakkoon, jotenkin ne vaan kuuluvat Juhannukseen! :)



Täällä sataa vettä ja ukkostaa välillä. Isoimmat lapset lähtivät mummilaan ja olemme kotosalla kolmistaan. Talossa on jotenkin liian rauhallista, enkä oikein tiedä mitä tekisin... Kaapit odottavat siivoojaa, ikkunat pesijää yms. mutta taidan ottaa kirjan käteen ja heittäytyä sohvalle ;)


7 kommenttia:

AnnaO kirjoitti...

Kauniit lamput :)

Niina kirjoitti...

Oi mitkä lamput! <3

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

ANNAO & maija maitoparta : KIITOS! Tykkään valtavasti lampuista, ihastelen niitä jatkuvasti :) Onneksi kuuntelin tytärtä, enkä maalannut niitä!

sarppa kirjoitti...

Ihanat lamput! <3 Käy todella hyvin tuon värisenä!:) Ja ei tosiaan kaiken tarvitse olla valkoista,erottuvat sieltä edukseen paremmin!

Mukavaa sunnuntaita!

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

sarppa: Totta, kaiken ei tarvitse olla valkoista :) Taidan oppia tämän pikkuhiljaa... Tytär opettaa... ;)

Mukavaa alkuviikkoa sinulle!

kisu kirjoitti...

Kauniit nuo lamput juuri tuon värisenä!
Kaikkea muutakin kaunista sinulla täällä blogissasi, jään ihastelemaan.
-kisu-

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

kisu: Kiva kun tykkäät ja mukavaa jos viihdyt :)