keskiviikko 11. elokuuta 2010

Heissan!
Ensinnäkin, IHANAA näin monta uutta lukijaa on tullut pienen ajan sisään ja kävijämäärä on ylittänyt kaikki odotukseni (olikohan niitä ollenkaan ;))... Järjestän näiden lukemien kunniaksi arvontaa tässä lähiaikoina. Olkaa siis tarkkoina, jotakin kivaa alan metsästää palkinnoksi :)
Menikin sitten muutama päivä ilman blogimaailmaa... Olimme kylpylässä. Huomenna on meidän hääpäivä ja otimme hiukan enakkoon hemmottelun. Miehellä on loppuviikko töitä emmekä olisi päässeet virallisena päivänä minnekkään.
Olen vuosia pitänyt rakennekynsiä, sillä omat kynnet eivät vaan kasva. Olen kaikki vuodet käynyt samassa paikassa. Nyt vakkarini jäi äitiyslomalle ja piti löytää uusi tekijä. No... Vakkarille tuli tuuraaja ja siirryin siis uudelle tekijälle. Jo ensimmäinen kerta oli viimeinen, yksi kynteni viilattiin niin ohueksi, että verta tuli ja voitte kuvitella ettei sillä sormella tehty muutamaan päivään mitään. Buranaa piti ottaa kun kotiin pääsi. No se siitä sitten ja taas uutta metsästämään. Omalta kylältä se sitten löytyi ja tekikin todella nätit kynnet, mutta... Se merkki mitä hän käytää ei vaan sovi mulle, on liian joustava ja kynnet taipuu, niin HARMI homma!
Piti sitten taas miettiä ja miettiä ja bling! Tilasin itselle ammattilaisvälineet. Kuvassa on tyttärelle tänään tehdyt kynnet. Hänellä on yhtä kamalat omat kynnet kun minulla, joten tässä ratkaisu myös hänelle. Itselle tein myös. Aikas hyvät tuli vaikka itse sanonkin :) Ekat toiselle tehdyt siis tässä! Eikä aikaa mennyt kuin 1,5h. Itselle menikin hiukan kauemmin... Vaikeaa oli tehdä se vääränpuolen käsi ;)

Huomenna palailen sen toisen paketin merkeissä ;)

Ainiin ja Loviisan Aitassa piipahdin matkalla, jotain tuli kotiintuomistakin :)

6 kommenttia:

hietzu kirjoitti...

Ah,kuulostaapa ihanalta tuollainen kylpylähemmottelu.Ja onnea hääpäivän johdosta! :)

Itse en ole koskaan käynyt laittamassa kynsiäni ammattilaisella,minulla on vahvat kynnet,mutta taas se ongelma, että ne kasvavat minusta liiankin nopeasti. Liian pitkätkään kynnet ei minusta ole kauniit. Sinäpä olet hyvin ratkaissut kynsiongelmasi jos todellakin tuollaista jälkeä olet ensimmäisellä kerralla saanut aikaan! :o Huh,sinussa taitaa piillä pieni ammattilainen ;)

LeenaJohanna kirjoitti...

Onnea hääpäivän johdosta.
Kylpylässä onkin ihanaa lillua lämpimissä vesissä.
Tulipa onnistuneet kynnet.
Hienoa kun sinä tartut hommiin ja opettelet uusia juttuja.
Kävin myös laitattaas geelikynnet tuossa heinkuun alkupuolella.
Aika söpöt tuli. Laitettiin pinkkiä ja hopeakiillettä. Nyt on jo kasvaneet ja huolto onkin tilattu maanantaille. Jäin koukkuun näihinkin kuin myös ripsiinkin. Jos tuossa seuraavaksi hiuksiin hakisi pidennykset....mun tyttö sanoi että 40-kympin kriisi ihan selvästi.
Mukavia päiviä teille sinne ja pirautellaan kun on sopiva hetki.

Linda kirjoitti...

Ihanat kynnet!!! :) Tosi taitava olet! Itsekin täs pähkäilen, josko kävisin taas välillä laittamassa rakennekynnet, on erinäisiä kertoja ollut joskus pidempään ja joskus lyhyemmän aikaa. Hyvän tekijän löytäminen on kyllä tosiaankin hankalaa!

Krista kirjoitti...

Kiitos onnitteluista ja kehuista! :)

Kynnet olivat todella onnistuneet ja siitä tulikin sellainen tahto tehdä lisää... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit kynnet!! :) Itselläni on myös geelikynnet ja olen miettinyt omien välineiden hommaamista mutta vielä ainakin olen käynyt teettämässä. Mistä ostit välineet ja oletko ollut niihin tyytyväinen?

Päivi

Krista kirjoitti...

Hei Päivi!

Kiitos :)
Katsoppas uusin postaukseni ja sieltä kommenttiloota. Laitoin sinne osoitteen, josta tilasin tuotteet kun toinenkin sitä kysyi. Olen ollut todella tyytyväinen, suosittelen ainakin tällä kokemuksella vielä ;)