torstai 9. syyskuuta 2010

Myytäviä osa 1

Tässä siis tänään siivoamieni kaappien tulosta myyntiin tulevista tavaroista. Paljon lisää on tulossa kun saan aikaiseksi ...
On tekstiilejä; peittoja, verhoja, pöytäliinoja. On naulakkoa, verhotamppeja erilaisia, kippoa, kuppia, kylttejä...


Tämä lamppu ja muutama muukin tulee myyntiin, myös taustalla näkyvät verhot tulevat myytäväksi, niitä on yhteensä 4kpl, muitakin verhoja on myynnissä.


Huonekaluista ainakin nämä yöpöydät, näitä on siis kaksi, mutta myös muuta, kun kerkiän inventoida ;) Pakettiautollinen tavaraa jokatapauksessa.

Kiinnostaako ikkunat? Otanko niitä mukaan?

Meillä on vietetty eilen nuorimmaisen 1v. synttäreitä. Varsinaiset juhlat pidetään sunnuntaina. Eilen herkuteltiin oman perheen voimin. Neuvolassakin käytiin juuri synttäripäivänä ja pituutta herralla oli 81cm ja painoa 13,7kg. Ei siis enää niin pieni mies ;) Päiväkodissakin nauroivat isännälle, että poika on helppo syötettävä, kun on suu auki koko ajan kun linnunpojalla.

Nyt leipomaan viikonloppua varten!
6 kommenttia:

Mirtzi kirjoitti...

Moikka Krista, mua alkoi kiinnostamaan nuo verhot... en ole varma pääsenkö tulemaan sinne markkinapaikalle, olisikohan niitä mahdollisuus ostaa sulta suoraa, tätä kautta? (tietty pitää kuulla hinta ensin ja sitten pohtia;))

Krista kirjoitti...

Moikka!
Kirppismeiningillä mennään, joten 2verhoa yht. 8€ + post. ja 4 verhoa 15€+post. Ihanat ilmavat verhot, täällä tuulee taas muutos, joten pitää luopua, että saa uutta ;)

Laita sähköpostia krista.villablanco@gmail.com jos kiinnostuit niin tuumaillaan lisää.

ANNAO kirjoitti...

Onnittelut synttärisankarille! :)

Remonttihiiri kirjoitti...

Ota vaan ikkunoita! Mä ajattelin tulla katsastamaan teidän kirpparit ja olisin kiinnostunut :)

Remonttihiiri kirjoitti...

Ota vaan ikkunoita! Mä ajattelin tulla katsastamaan teidän kirpparit ja olisin kiinnostunut :)

Krista kirjoitti...

ANNAO: Kiitos :)

Remonttihiiri: Otetaan mukaan, nähdään siellä ;) Ihana blogi sulla, kävin hiukan kurkkimassa, pitääkin ajan kanssa palata!