lauantai 26. marraskuuta 2011

Kirppistelyä



Ihan ensin : Suuri kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Ja ihanaa saada uusia kirjautuneita lukijoita, innostaa taas päivittämään blogia ahkerammin :)
Yritän vastata aina kaikille kommentteihin joita toivon aina vaan tulevaksi, niitä on todella kiva saada. Joskus aika vaan on niin kortilla, ettei kerkiä, mutta parhaani teen...

Tänään olimme Elohiiren kanssa Särkänniemessä Joulun avauksessa. Juttelimme Joulupukille ja kävimme katsomassa mahtavan shown jonka esittivät ihanat delffiinit (isoja kaloja jos Elohiireltä kysytään).

Iltapäivän vielä shoppailimme uudistuneessa Koskikeskuksessa odotellessa iskää töistä. Tällä kertaa ostoskoriin tarttui vain ja ainoastaan äidille vaatetta (osasin olla itsekäs, heh).

Kotimatkalla poikksimme hakemaan Torista ostamani nojatuolin (siitä myöhemmin). Ostatteko/myyttekö te Torissa? Itse olen sitä nyt jonkun verran käyttänyt ja kokemukset ovat olleet hyvät. Tämäkin ektorpin nojatuoli se muhkea versio 120€. Myyjänä en ole kohdannut hupiostelijoita vielä kertaakaan, sekin ihan positiivista.
Huutishan on ihana paikka edelleen myydä ja siellä saa ehkä paremman hinnan juurikin näistä sisustustavaroista. Olen jotenkin tullut vain laiskaksi ja tahdon tavaroista heti eroon ja niin että ne noudetaan, ne pienimmätkin. Näin ollen Tori on nyt oikea paikka mulle :)

Ainiin, otsikkohan oli kirppistelyä ;) Syy aikaisempiin lyhkäisempiin tarinointeihini on ollut yksiselitteinen; Elohiiri joskus muinoin nyppi läppäristä mm. välilyöntinäppäimen irti jota emme saaneet paikoilleen. Koska koneella pärjäsi, se jäi korjaamatta.
Toissapäivänä mies haki vanhimman lapsen työharjoittelusta ja siinä vieressä on "tietokonekauppa". Nyt meillä on uus läppäri ja vanhakin on viety korjattavaksi.

Mutta....



Ihanat kirjaimet löytyivät paikalliselta kirppikseltä. ovat suht kookkaatkin vielä



 Samaisesta paikasta löytyi kello ruokailutilan naulakkoon. Edellinen oli liian pieni, tästä näkee aamullakin ajan paremmin ;)




Pristamasta ihanan iso lyhty 15,90€ jotain siis uuttakin ostettu, vaikka vannoutunut kierrättäjä olenkin ;) Tätä olin jo hiplaillut moneen kertaan kunnes tein päätöksen.



Ihanaa ensimmäistä adventtia teille kaikille!

9 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Moikka Krista! Kiva, kun kävit osallistumassa arvontaani :)
Mahtavia löytöjä olet tehnyt myös, meillä on eteisessä tuo sama kello luulisin, meijän vaan on musta... Tosi kiva noinkin, "kuluneen valkeana" ;)
Tuli noista kirjaimista mieleen, että oon kerran ostanut kirpparilta yhden vanhan pitsireunuisen liinan ja siinä on kirjattuna kirjaimet LB...
Saatoit jo blogistani lukeakin, että meijän joululoma Suomessa meni mönkään :( Harmittaa, mutta tuleehan noita lomia... Nyt saan kotiinkin joulukuusen, tosin, viime yönä tuli mieleen, että millähän mä sen koristelen, kun olen nyt käyttänyt jolukuusta yleensä koristaneet jutskat muuhun joulukoristeluun... Kun olin siis siinä uskossa, että meille ei tänä vuonna kuusta tule, kun ollaan pitempään poissa. Harmi, täytyy vissiin kehitellä jotain uutta, hih ;)
Mä olen täällä ihan kahden vuoden takaisissa adventtitunnelmissa. Peipponen oli nimittäin adventtivauva, lähdettiin ekan adventin aamuna laitokselle ja tyttö syntyi illalla. Mun "sydämessä" tytön syntymäpäivä on siis huomenna, vaikka se onkin oikeastti tänä vuonna vasta tiistaina.
Äsken maalasin yhden pöydän, postailen siitä ehkä jo huomenna, jahka saan kuvailtua jne.
Ihanaa adventtia teillekin, halausten kera tietty!

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Mukava postaus:) Minä olen myös käyttänyt Toria ja minulla on siitä vain positiivisia kokemuksia:) Siellä löytää tavara uuden omistajan läheltä, kun taas huutiksessa joutuu usein miettimään, raaskiiko maksaa toimituskuluja.
Kivoja kirppislöytöjä olet tehnyt ja tuo uusi tuikkulyhty on myös todella kaunis!
Mukavaa ensimmäistä adventtia sinulle!

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Liisa: Mä en ymmärrä miten mulla meinas mennä sun arvonta ihan ohi, onneksi muistutit!
Juu huomasin et Suomen lomanne meni mönkään, harmittaa varmasti... Kun aina täytyy kaivaa jotain positiivista, niin nyt kun sulla ei ole kuusenkoristeita, SUN PITÄÄ MENNÄ SHOPPAILEEN :) Aattele, ihan oikea syy ja tarve ;)Ja se jos mikä piristää kummasti!
Nyt kun läppärillä kiva taas kirjotella, voisin rustailla sulle sähköpostia, nukun ensin, kello on nyt 02 ja jotain...

Heidi: Juu tuo Tori on kiva paikka tehdä kauppaa, saas nähdä kun tulee niitä huonoja kokemuksia, kauanko sitä jaksaa silloin. Kuitenkin tiedän, että siellä pyörii kaikenmaailman kiusantekijöitä ja hämärähemmoja (niinku varmaan kaikkialla). Pitäis kirppistellä taas enemmän, jotenkin nyt jäänyt ja kun tekee muutaman kivan löydön, tulee taas inspis kierrellä muitakin paikkoja.

Ninian By Hanna-Riikka kirjoitti...

Hienoja tavaroita olet löytänyt. Kello on ihan mahtava!!! Täällä oltiin myös eilen kiertelemässä kirpparilla tehden hienoja löytöjä.
Mukavaa sunnuntaita :)

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Hanna-Riikka: Mulle iskee aina kirppis-kärpänen kun teen parikin kivaa löytöä :) Nyt kuitenkin oltu vaan kotosalla tämä sunnuntai, tehty hyvää ruokaa ja oltu kynttilänvalossa.
Ihanaa sunnuntaita sinne!

Elviiran Kammari kirjoitti...

Vai on Koskikeskus uudistunut ? Viikko sitten olimme täältä parin autolastillisen verran maalaismuoreja ostoksilla Tampereella. Pelkkiä sisustusputiikkeja ja lounas 2 h+k ravintolassa. Ei käyty Koskikeskuksessa, mutta päivämme päättyi Marjamäkeen ja sen hillitömille kakkukesteille.

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Reissuja ja romantiikkaa: Koskikeskuksessa oli isot remontit monta kuukautta, eipä tuo kummasti ole muuttunut, lisää kauppoja ehkä tullut...
Nuo shoppailureissut on mahtavia, pitäis itsekkin kerätä porukka ja lähteä jonnekkin muualle :)

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

Löysin blogiisi sattumalta. Kaunista kaunista! Liityin heti lukijaksesi. Tervetuloa vastavierailulle blogiini ww.willawanilla.blogspot.com T.Willa wanillan rouva :)

Elviiran Kammari kirjoitti...

Heissan, pistin blogiini sinulle jotain..