lauantai 3. joulukuuta 2011

Sohvanvaltaajat


En arvannutkaan miten suosittu tästä tuolista tulee kun Torin kautta sen meille hankin. Siinä tahtoisivat kaikki olla. Hauskinta on nämä veijarit, kun ihmisistä joku siitä nousee, pomppaavat he aina jostakin siihen. Ihana on tuo Ektorpin nojatuoli, olen sitä pitkään himoinnut, mutta sopivaa paikkaa ei ole muka ollut, se kun on aikas iso. Nyt se sopiva paikka tuli heti, kun Torissa sen bongasin. Ostin siihen uudet päälliset ja taljat, mukavan lämpöinen siinä on olla. Kysykää vaikka Niilolta ja Sulolta ;)

Pojat pääsevät tammikuussa näytille Kajaanissa. Molemmat mopsit ovat kotoisin Rovaniemeltä ja kasvattaja sekä hänen muitakin kasvattejaan kokoontuu aina Kajaanin suureen näyttelyyn. Me menemme sinne nyt toisen kerran, viime vuosi jäi väliin. Sulo ei ole ollut vielä kertaakaan näytillä, Niilo kaksi kertaa aikaisemmin. Saas nähdä kuka poikia näyttää jos minun selkäni on näin kamalassa kunnossa kuin tällä hetkellä. Välilevyn pullistuma vaivaa ja oikein kunnolla, jalat menee alta välillä... Elohiirikin tuli tänään oikein kunnon flunssaan, joten täällä oleillaan oikein rauhaksiin.






Tässä yöfiiliksiä. Lapset nukkuu, mies töissä, IHANAN rauhallista :)Vanilijakynttilät palavat pöydällä, ihana tuoksu alakerrassa...


Sisustajan Taivaan markkinat/kirppis jää minulta nyt väliin. Taidan laittaa sinne myytäväksi aikomiani tavaroita ensin tänne blogiin tarjolle, sitten vasta huutikseen tai toriin, sopiskos tämä teille sisustus-siskoille? ;)

Ihanaa toista adventtia!

ps. arvatkaas muuten miten olen viihdyttänyt eilen ja tänään itseäni...? Olen katsellut netistä Kiinteistökuningatar Kaisan kaikki ekat jaksot. En katsonut yhtäkään jaksoa telkusta. Täytyy sanoa, että aika reipas nainen tuo Kaisa... :) 

9 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Kyllä on lutusia nuo herrat Sulo ja Niilo <3
Voi ei sitä sun selkää... Tiiän, kun itellänikin aika ajoin selkää vaivaa niin, että menee jalat alta ja sitten ei muutamaan päivään taas juuri liikutakaan, hyvää kun pissille pääsee omin avuin ;) Paranemisia teille muutenkin, toivottavasti Elohiirenkin flunssa menee ihan vaan flunssana ohi, ettei tulee mitään ikävämpiä tauteja siihen kaveriksi..
Nautihan sinä siellä ylhäisestä yksinäisyydestäsi ja hiljaisuudesta, niin teen minäkin ;) Sama kuvio, pikku neiti nukkuu, mies töissä.. Äsken paketoin kaikki loputkin Suomeen lähtevät lahjat ja tuliaiset ja nyt kait sitten pikku hiljaa unten maille itsekin.
Munkin on hei pitänyt laittaa sulle meiliä, mutta en tiiä, miten tää aika tällä hetkellä vaan menee ja menee...
Hyvää 2. Adventtia teille!

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Liisa: Kiitos! :)
Se aika vaan on todella kortilla... Naurattaa aina välillä tuo munkin kalenterin kanssa eläminen. Nytkin sairaslomalla aina aamuisin katson ekana, minne on pakko mennä yms. Onneksi ei ole nyt sovittuja paljonkaan, saa lepuuttaa selkää rauhassa.
Elohiiri rukka oli aamulla silmät melkein ummessa, muuten kunto aikas hyvä hänellä ainakin toistaiseksi.
Ihanaa toista adventtia ja ihanaa Suomen reissua, harmi kun aikanne on kortilla täälläkin, en pääse vieläkään keittämään sitä kahvia ;)
Meilataan kun keritään :)

AnnaO kirjoitti...

Ihana pari ♥
Tuo viimeinen kuva on niin tunnelmallinen :)

Kaisa on kyllä energinen nainen, minä jäin sarjaan ihan koukkuun :D

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Voi että mitkä söpöläiset siinä tapittavatkaan<3 On varmasti oikein lämmin ja ihana paikka sekä heillä että teillä ihmisillä tuossa istuskella!

Selkävaivat on kyllä ihan vihoviimoisia. Toivottavasti ne helpottaisivat sinulta pian!


Ihana tuo viimeinen tunnelmakuva!<3 Ja oikein ihanaa olisi, jos laittaisit ensin tänne blogiin myyntiin kirppistavaroita:)

Minä jäin Kaisaan ihan koukkuun televisiossa. Aikamoinen puuhapakkaus:) Mukavaa toista adventtia sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Olen suht uusi blogisi lukija, aivan ihana blogi sinulla ja kaunis koti! Ihanaa, jos pistät tänne jotain tavaroita myyntiin :) Varoita etukäteen, ettei mene sivu suun ;)

Terkuin Tuulia

ps. Ihanat söpöläiset nuo koirat.

Elviiran Kammari kirjoitti...

Heips, mä oon ihan totaalinen Kaisa-fani. Siinä mammassa on ruutia. Kävin perjantaina Pian putiikissa ihastelemassa ja juttusilla. Harmi kun et pääse paikalle. En tosin minäkään. Mutta pistä huutokauppaa tänne blogiin pystyyn ! Saat tavarasi varmaan sitäkin kautta myytyä. Ihanat mopsit.
Tajuttoman tunnelmallinen kuva teiltä. Joulukorttiainesta.

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

Aivan valloittavia noi mopsi-kullanmurusesi. Kaunis koti teillä. Tuolla viihtyy varmati ihan yksinkin. Kaikessa rauhallisuudessa ja tunnelmassaan.... :) Ihanaa lumenodotusta toivottelee willa wanillan rouva :) ps. mielenkiinnolla odotan mitä sulla on myytävänä :)

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

AnnaO: Niilo ja Sulo ovat sydämenvaltaajat (kuten sohvankin, heh). Kun sais viikon Kaisa-energiat, sais paljon aikaan :) Oli hyvä sarja, voisin katsoa jaksot uudestaan ;)

Heidi: No ovat söpöläisiä kyllä :) Ja osaavat käyttää söpöisyyttä myös mammaan hyväkseen ;)
Hiukan helpottaa selän kanssa, mutta paljon on vielä matkaa hyvään selkään.
Laitan tavaroita tänne myyntiin heti kun saan kaikki kuvattua :)

Ihanaa Itsenäisyyspäivää!

Tuulia: Kiitos, kiva jos juttuni ja kuvani miellyttävät :)
Laitan myytäviä tänne, varmaan loppuviikosta jollen nyt itse sairastu tuohon viheliäiseen flunssaan, hiukan jo kurkussa tuntuu pahalle...

Reissuja ja romantiikkaa: Ihana kun muutkin fanittaa Kaisaa, minä myös :)
Laitan tavaraa tänne kyllä myyntiin, pakkokin, hukumme tänne paljouteen kohta... ;)
Empäs katsonut muuten kuvaa "korttisilmällä" on se kyllä aikas kiva, vois vaikka kelvata siihen tarkoitukseen...

Mirjami: No ovat kyllä todella valloittavia nuo mopsukat :)
Nuo hetket kun saa olla ihan yksin aivan hiljaa ovat jotain aivan mahtavaa, niitä vaan on todella harvoin ;) Ja kynttilät kruunaa tietenkin kaiken...
Myytävää tulee lähiaikoina ;)

Unknown kirjoitti...

Harmi Krista, kun et päässyt paikalle, kyllä siellä minä piipahdin, mutta saalis jäi toivottoman pieneksi.:( jotain kuitenkin nappasin mukaan Marikalta ja Pialta.
Kyllä nämä meidän koiruudet aina talon parhaat paikat löytävät, se on selvä. Väinollekin pitää joka ilta laittaa sohvan päälle filtti, johon hän sitten käpertyy nukkumaan. Hassu koira.
****
Ihan kiva olis jos laittaisit tänne vaikka myyntiin tai sitten säästät kevääseen...:) eiköhän se Pia taas pidä kuitenkin keväälläkin kirpparitapahtuman.
Lupasin mennä käymään ens viikolla Taivaassa, kun siellä sisällä oli niin paljon porukkaa, ettei kunnolla pystynyt mitään kattelemaan. Vaikka olen kyllä päättänyt, että mitää uusia jouluisia koristeita en osta, käytä entisiä.
***
Ihanaa loppuviikkoa ja toivottavasti sairastupa ei laajene enempää teillä.