keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Perhe ja suku


Olen aina rakastanut vanhoja valokuvia. Nämäkin kuvat odottavat kollaasin tekemistä... Ovat kaikki omista sukulaisista :) Isänikin nuorena miehenä tuossa vasemmalla... Voi mikä siloposki ollutkaan ;) Meidän 14v. poika on ilmetty vaari ja vielä enmmän minun pappani näköinen. Itsekkin huomasi yhtäläisyyden kuvista.

*Pojalle* on kerrottu meistä. Hän ilostui :) Tulee ensi tiistaina käymään!
Olen miettinyt tänään paljon tuota tapaamista. Parempi olisi olla miettimättä ja antaa hetken viedä, mutta minkäs itselleni mahdan.. ;)
Tässä yhdet näiden kamalien pakkaskelien pelastajista! Jalassa toiset...
Meillä flunssa jatkuu, voisi loppua jo... Mieheni ei sairasta voisi sanoa koskaan ja nyt tauti tarttu häneenkin todella nopeasti. Aikas ärhäkkä tauti siis liikkeellä. Toivottvasti säästytte muut tältä!

Mukavaa loppuviikkoa! <3

4 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Toivottavasti tapaamisenne onnistuu ja pääsette vihdoin toteuttamaan haavettanne.
Kaikkea hyvää tapaamiseen!

Katsula kirjoitti...

Vanhat kuvat on ihania!

Tsemppiä tapaamiseen. Hyvinhän se menee kun lapsi on halukas tulemaan! Meilläkin ensi tapaaminen meni hyvin vaikkei poika tänne olis halunnutkaan muuttaa välimatkojen takia :)

Hanna-Riikka kirjoitti...

Ihanan ihania kuvia :). Blogissani olisi haaste sinulle!

Titti kirjoitti...

Minusta myös vanhat valokuvat ovat ihania!
Tapaaminen Pojan kanssa menee varmasti hyvin!
Sehän meillä monella on, ei vain voi olla miettimättä jotakin tulevaa tilannetta, vaikka tietää ettei se siitä miettimisestä miksikään muutu, tilanteet menevät kuten on tarkoitettu...