torstai 26. huhtikuuta 2012

Kirjasuosittelu


Ensin nöyrin anteeksipyyntöni kirjan tekijöiltä; He järjestivät (voin vaan kuvitella) ihanan kirppiksen Ilpon kotona pari viikkoa sitten ja minun piti asiasta teille kertoa täällä blogissa. Minä kaiken tohinan keskellä ihan totaalisesti asian unohdin ja eilen illalla nukkumaan mennessä se muistui mieleen.
Päätin yrittää jotenkin asian heille korvata ja postaan nyt tästä ihanasta kirjasta jonka kautta Sariin ja Ilpoon tutustuin.
Olen aiemmin maininnut kirjasta blogissani, silloin laitoin muiden kodeista kuvia. Nyt laitan ne kuvat jotka kirjassa on kuvattu meidän vanhasta kodista. Mukava katsella noita kuvia, kun enää emme siellä asu.

Mikäli sinulta ei kirjaa vielä löydy, suosittelen sen hankkimaan, ihania ideoita tulvillaan on tämä opus :)Nyt lähden aamukahvin kanssa pitkästä aikaa lukemaan ajan kanssa teidän ihania blogeja. Aika menee nyt niin siivillä, jo kaksi viikkoa POIKA on asunut meillä :)
Meillä on harvinaisen hiljainen viikonloppu. Vanhin lapsi on töissä Hesassa messuilla, toiseksi vanhimman vein juuri aamulla jäähallille josta suuntaavat Piispalaan turnaukseen. Kotona siis Elohiiri (jaa hiljaista meillä, heh) ja POIKA (ei niin hiljaista hänenkään osalta)...

Ihanaa viikonloppua ihanaiset, vappupäivänä yritän saada nettipuodin sivut auki, mutta viimeistään ensi viikon aikana!

Kannattaa siis olla kuulolla ;)


1 kommentti:

Taina kirjoitti...

Kirja voisikin olla ihan pikantti lisä:)