maanantai 11. kesäkuuta 2012

NEW LOOK



Tytär tahtoi tilata uudet silmälasit netistä. Hän tiesi mitä tahtoi, tilaaminen oli näin helppoa. Koska hän on vielä alaikäinen, piti minun osallistua tilaamiseen. Ja kuinkas kävikään... Kun lapsen tilaus oli valmis, jäi äiti roikkumaan sivustolle...

Äitipäs tilasi itselleen lasit ilman vahvuuksia (oikeasti minulla on lasit, käytän kyllä aina piilareita)




Ja olen tyytyväinen sokkohankintaan. Hintaa näille tuli 41€. Mies ei ymmärtänyt ollenkaan, miksi tilaan feikkilasit kun käytän piilareita. Vielä jaksoi muistella yli 10 vuotta sitten tapahtunutta silmäleikkaustani, joka paransi näköni muutamaksi vuodeksi kunnes jouduin taas hankkimaan lasit. Silloin tahdoin hinnalla millä hyvänsä eroon laseista ja nyt ostan lasit ilman vahvuuksia ;)



Minähän olen nainen ja saan muuttaa näinkin pitkällä aikavälillä mieltäni :) Ja nyt kun näitä ei ole pakko pitää, ne ovat todella ihanat <3

Mikähän tuota Elohiirtä noin nauraattaa... 


ps. nettikaupassa ilmaiset postikulut tämän viikon 50€ tilauksille

2 kommenttia:

Päivi Lemström kirjoitti...

Ihanathan ne ovat ja me naisethan saamme muuttaa mieltämme niin usein kuin tahdomme... :)

Liisa kirjoitti...

Hihi, mullakin oli image-lasit joskus 19-vuotiaana! Ne oli sillon tosi in ja taitavat olla taas! Olivat itseasiassa tosi samanlaiset kuin noi sun!
Mikä parasta, mä taidan saada (??) lasit anyways, on alkanut näkö heiketä...ainakin pimeällä autolla ajoon ja päätteelle ja muuhun tarkkuutta vaativaan puuhaan.. Pitäisi poiketa optikolla..
Hih, mikähän Elohiirtä tosiaan noin naurattaa..?!

Ps. Sä näytät kaikissa kuvissa niiiin erilaiselta, että ihan jännityksellä jo odotan minkä näköinen luonnossa olet!