tiistai 30. lokakuuta 2012

Ikkuna

 
Tämä kuva on jostain syystä kovasti mieleeni. Tältä näyttää kun makaan sängyssä ja katson ikkunaan. Rakastan näitä vanhoja ikkunoita (kin), onneksi ne ovat kunnossa eikä niitä tarvitse vaihtaa. Osa on kyllä maalausta vailla, ehkä sitten ensi kesänä.
 
Elohiiri on ollut kipeänä, itse olen tulehtuneiden käsien ja jatkuvan migreenin vuoksi sairaslomalla. Kaapit ja varastot huutavat siivoojaa, yksi alakerran huoneista on täyden sekasorron vallassa, muutama projekti odottaa tekijäänsä... Jos sitten ensi kesänä :)
 
 
 ps. puodin blogin puolelle on tulossa loppuviikosta jotakin mukavaa :)
pps. olettehan huomanneet uusimmasta Maalaisunelma lehdestä Milavida antiikki-sisustus-Joulutapahtuman mainoksen joka on Tampereella 8.12 ja merkinneet päivän muistiin kalenteriinne :)

5 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

Totta, vanhat ikkunat ovat viehättäviä ja kaikessa tällaisessa silmä lepää. Mikä onni, jos ne vielä sen lisäksi sattuvat olemaan hyvässä kunnossa! Minulla on vähän vastaava tilanne, ulkokarmien maalausurakka on odottamassa ensi kesänä, mutta olen onnellinen, että sisäosat ovat kunnossa.

Johanna kirjoitti...

Kyllä minäkin niin haluaisin tuollaiset vanhat ikkunta, mutta sitä ennen on vaihdettava jo taloakin :)

Jaana kirjoitti...

millaista apua olet saanut jatkuvaan migreeniisi..?
olis kiva kuulla, koska itse kärsin todellakin jatkuvasta migreenistä, kaikki estolääkkeet on testattu ja triplaaneja/panadolia menee lähes sarjana :(
alan olla jo aikas väsynyt tähän tilanteeseen..
kuin varmaan sinäkin..
parempia oloja toivottelen täältä sinulle!!
jaana
amandantuvantunnelmista

Hanna-Riikka kirjoitti...

Hei, kiitos ihan älyttömästi, että kerroit tuosta joulutapahtumasta. En ollut siis huomannut lehdestä.. en varmastikaan olisi edes osannut katsoa. Olen tulossa kaverin luo Tamperelle juurikin tuolloin, joten minua ei tuolta pois pidättele mikään!!!

Koitahan jaksella siellä ja tekemättömät työt kyllä odottaa.. jännä juttu ;)

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Pilvi: Nuo meidän ikkunat on muutama vuosi sitten edellinen omistaja kunnostanut ja kuinka ollakkaan... Tarvitsevat huoltomaalausta jo nyt... Hän on ollut muutenkin sellainen remppa ukko että kaiken olemme joutuneet purkamaan ja tekemään uusiksi, huoh! Mutta rakastan noita ikkunoita silti :)

Johanna: Näin kävi täälläkin, taloa piti vaihtaa, että sai vanhat ikkunat ja tämän kaiken muunkin vanhan ;) Vaikka talvi taas tuo tullessaan kylmät lattiat ja vilpoisuuden en vaihtaisi takaisin vanhaan uuteen taloon :)

Jaana: Estolääkkeitä on kokeiltu täälläkin, tuloksetta. Mulla on sellainen täsmälääke kun Migard jonka voimalla olen selvinnyt kohtauksista. Nyt on kuitenkin sellainen tilanne, että sekään ei enää auta kunnolla. Sen kun pitäisi vaikuttaa 24h niin vaikutus on ollut nyt noin 8-10h. Auttaa kuitenkin, onneksi. Tänään sain tribtyylejä kokeiluun ja lähetteen taas neurologille. Ensin pitää kuitenkin pitää migreenipäiväkirjaa kuukauden verran. Kamala vaiva tämä ja läsnä jatkuvasti... Tästä voisin sulle kirjoitella spostia lisää joku päivä :)

Hanna-Riikka: Upeaa! Sattuipas hyvin, hieno ajoitus sinulla vierailulle. Muista sitten ottaa hihasta kiinni, tulen Villa Blancon tavaroiden kanssa sinne tyttären kanssa myymään. Elokuussa oli vastaava ulkotiloissa Hämeenpuistossa ja se oli vallan mahtava tilaisuus <3