lauantai 20. maaliskuuta 2010

Kokeilunhalua....

Tänään tulee EI sisustusasiaa....

Monissa blogeissa on pohdittu mineraalimeikkejä. Itsekkin aloin niistä kiinnostua ja googletin asiaa moneen kertaan. Löysin kaupan ulkomailta, josta näitä saa huomattavasti edullisemmin kuin Suomesta. Aloituspakkaus maksaa siellä kaupassa 45€ kun se täällä on 95€-99€. No sitten IdeaParkissa alkoi tasauspäivät ja kuinkas ollaakkaan, setti jonka arvo on 180€ olikin nyt 59€ Kicksillä. Tietenkin menin sen hakemaan ja tässä ne nyt sitten ovat :)
Tässä setissä on kaksi sutia, huulipuna, poskipuna, meikkipohja ja kaksi luomiväriä. Sopii minulle tämä setti, sillä yleensä en käytä iholla kuin aurinkopuuteria. En siis tarvitse/halua kovin paksua ihomeikkiä. Muutenkin tämän setin värit olivat juuri sellaisia mitä muutenkin käytän. Settejä oli kahta eri sävyä.
Laitan tästä vielä mielipiteeni johonkin postaukseen, kun olen hetken testaillut ;)
2 kommenttia:

Mirtzi kirjoitti...

Jee! Vähän ihana löytö! Mäkin olen tuumaillut noita mineraaleja, mikä mahtoi olla se kauppa mistä meinasit ostaa ne netin kautta? Odotan innolla kuulumisia miltä meikit vaikuttaa.

Krista kirjoitti...

Hitsi unohdin mainita sen kaupan, mutta on Feelunique.com Ja itseasiassa tuokin ostamani setti on siellä 41€ ja risat, mutta koska en tiennyt mitä väriä tilata niin nyt sai kokeilla myyjän opastuksella ja jatkossa voi sit tilata halvemmasta :) Eikä tuo pahanhintainen ollut nytkään ;)