keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Parhaat kaverit

Tässä varsinaiset kaverukset... Niilo (musta) on 7kk vanhempi. Kertaakaan eivät ole ottaneet kunnolla yhteen, vaikka sanotaan näin pienellä ikäerolla käyvän. Sulo on näistä se joka lopulta luovuttaa, joskin niitä tilanteita ei ole montaa ollut. Muuten Sulo vie Niilon luut toisen jäädessä vain avuttomana katsomaan, että TAAS lähti :)
Valkoisen sisustuksen kannalta kaverukset eivät ole paras vaihtoehto, koska he saavat olla missä haluavat ja parhaat paikat ovat sohva ja sänky ;) Onneksi Ikea on keksinyt helposti hoidettavat Ektorp sohvat halvoilla valkoisilla irtopäällisillä. Täytyy vielä mainostaa, että kestävätkin todella hyvin! Ja valkoiset matot ovat nekin edulliset Ikeassa ;) Onneksi tänä vuonna helpottaa tuo Ikea asia, kun tulee tuohon lähelle.

Käykäähän kommentoimassa Arvonta postaukseen niin olette mukana !!!


3 kommenttia:

malla kirjoitti...

tulinpa heti vastavierailulle,ku tässä koneella istuskelin:))

ja vastassa oli heti kaksi ihanaa kaverusta!!meilläki on puoltoistavuotias bulldoggi-uros ja joskus tuntuu,että kaveri olis kiva...toisinaan taas tuntuu ihan hyvältä,että "jääräpäitä" on talossa vaan yks:)

Krista kirjoitti...

Kiva kun tulit! :) Nämäkin ovat aikas jääräpäitä... Hauska, vaikka näitä kaksi on, niin molemmat käyttäytyvät kuin olisivat ainoita koiria perheessä meille ihmisille :)Niilo varsinkin on sellainen persoona, että muistaakohan edes aina olevansa koira ;)

SeriL kirjoitti...

Aivan ihanat kaverukset ovat kyllä nämä teidän hauvelit! Miunkin mieli tekee kovasti ottaa uusi koira, mutta vapaus on nyt niin ihanaa, sekä kodin siisteys, etten vielä halua sitoutua... Mukavaa alkavaa viikkoa! :D