keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Odottavat pellavat...

Jumissa on minun ompelun aloittava käynnistysnappi. Nämä ihanat pellavat huutavat päästä koneeseen, mutta siinä vain joutuvat seinään nojailemaan... Tänäänkin aurinko veti puoleensa ja kaikki suunnitellut kotityöt jäi tekemättä.

Pää olisi täynnä erilaisia ideoita toteutettavaksi ompelun saralla. Olen piirreellyt muistiin juttuja aina kun jotakin ihanaa mieleen hahmottuu. Itselle voisi kaiken tehdä, mutta napin jumitus pitäisi ensin saada pois ;)

Kirppispöytä on tavaraa täynnä ja lisää olisi tuossa menossa. Viikonlopuksi pitää viedä täydennystä, käykäähän lähellä asuvat kurkkaamassa, josko sieltä jonkun aarteen löytäisitte (Sammonkadun kirppis, Tre, pöytä 69).Aurinkoista loppuviikkoa! :)

6 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Sama jumitusnappula vaivaa minuakin...

Krista kirjoitti...

Milläköhän nuo nupit vapauttas... ;)

Rilla kirjoitti...

No on sulla ainakin materiaalia, mistä lähteä ompelemaan! Ja muuten, tuo kone näyttää kovasti samanlaiselta, kuin mun vastaava. Hyvä peli.
Mulla myös kangasläjä odottamassa sopivaa hetkeä. Lasten tarvis nukkua eikä aurinko sais paistaa samanaikaisesti. Yö? ;)

Krista kirjoitti...

Nyt olis aikaa ommella, ei ookkaan, kun mä bloggaan ;)(klo 00:50)
Materiaalia en kerää yhtään enempää, ennen kuin nuo on ommeltu...
Kone on loistava, kuvassa ei näy, mutta vieressä tavis Brother, jolla surruutan meneen välillä vielä, tuolla lähinnä kirjailen.

fru skrot kirjoitti...

Ompeluprojektit ovat harvoin nopeasti toteutettavissa (ainakaan mun!) eli ihan oikein teit, kun olet ollut ulkona nauttimassa tästä ihanasta säästä! Kyllä sitä ehtii myöhemminkin ;)

Krista kirjoitti...

Olen juuri aivan samaa mieltä ;)