sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Siivouspäivä herrojen kanssa

Meillä on nykyään aina (ainakin melkein) sunnuntai siivouspäivä... Kun mies puuhaa pihalla, yritän minä tämän herrakolmikon kanssa tehdä puhdasta jälkeä ;) isommat lapset ovat kyllä hyvänä apuna yleensä, mutta tänään esikoinen oli ripari-viikonlopussa ja keskimmäinen kipeenä sohvalla...

Sulo-mopsi (vaalea) seuraa mammaa joka paikkaan, kulkee ihan kantapäillä, Niilo-mopsi asettuu hyvään lepoasentoon aina juuri siihen mistä mamma meinaa seuraavaksi siivota ja TAAS Niilo on tiellä. Näkisittepä sen ilmeen kun joutuu siirtymään... Jos se osaisi puhua, en uskoisi sen olevan julkaisukelpoista tekstiä ;)

Ja sitten tämä äiskän silmäterä. Kaiken minkä irti saa tai tönittyä tai... tai... tekee hän juuri silloin kun äiskä siivoaa. Taitaa pikku-herra siivota myös, äiti ei sitä vaan ymmärrä! Ja vaikkei hän vielä konttaa, voi ryömimällä mennä todella nopeeta silloin kun pitäisi vaan olla paikoillaan ja katsella söpönä vieressä :) Katsokaa näitäkin jalkaliikkeitä ;)


MUKAVAA ALKAVAA VIIKKOA!

2 kommenttia:

Rilla kirjoitti...

Oih. Ymmärrän tilanteen ja tunteen. Itse juuri vietin epätoivoisen vartin yrittäen pukea 10-kuista miehen alkua yöpukuun. Siinä välissä ehdittiin nyppiä kukkia, melkein pudota sängyltä, ... Huh. Isommat on jo niin isoja, että ei edes muistanut, mitä tämä voi olla :D

Krista kirjoitti...

Minäkin joka päivä huomaan ajattelevani, ai niin tätäkin oli edessä... Tosiaan meillä vanhimmat 14 ja 13, joten tovi on näistä metkuista vierähtänyt ;)
Ja voi tuota pukemisen tuskaa...