keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Uusi vai vanha koti... ???

20min. sitten alkoi kuntotarkastus talossa, josta olemme jättäneet tarjouksen ja he sen siis hyväksyivät. Paljon on sen jälkeen sillä rintamalla tapahtunut, mm. ulkopuolinen taho kirjoitti kirjeen välittäjälle ja kertoi olleensa ostoaikeissa 90-luvulla ja viimeksi 5v. sitten ko. talosta. Hän kertoo kirjeessä miten kamalassa kunnossa talo on, kokenut pahoja kosteusvaurioita, sieni- ja homevahinkoja unohtamatta. Hmmmmmmm. Herättää erilaisia tunteita kirje, onko kirjoittajalla tunneside taloon vai onko hän vain huolestunut kansalainen, joka jakaa tietonsa nyt meille... Kirjeen perusteella hän on käynyt talossa, tietää sieltä yksityiskohtia. Kirjoittaja tituleeraa itsensä rakennusmestariksi.

Hitsi kun jännittää.... Pitääkö kirje paikkansa vai haluaako joku tehdä kiusaa???? Eilen saimme tietää, ettei 5v. sitten kun nykyiset omistajat ostivat talon, joka oli ollut vuosikymeniä vapaa-ajankäytössä, olleetkaan teettäneet sinne kuntotarkastusta!!!!!

Joten....


.... pääseekö tämä ihana laatikko uuden kodin pöydälle vai jääkö kaunistamamaan nykyisen kodin pöytää :) Eiköhän tuo selviä tässä muutaman tunnin sisällä..... APUA!!! ;)

6 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Peukut ja varpaat pystyyn!

Krista kirjoitti...

Kiitos Elsa! :)

Tytti kirjoitti...

Toivotaan että kaikki menee hyvin,onnea...

LeenaJohanna kirjoitti...

Positiivista on se että asia tuli julki.
Toisaalta ihottavaa kun on löytänyt unelma talon ja sitten tuleekin tuommoista tietoa , ikävää.
Toivotaan parasta. Varmasti kaikki järjestyy parhain päin. Onnea!!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Toivotaan, että käy hyvin!
Eksyin blogiisi, kun olit osallistunut arvontaani ja liittynyt lukijaksi. Kiitos siitä. Ja täällä löytyikin hieno blogi, jossa haluan kyllä vierailla usein lukijan ominaisuudessa.

Aurinkoa päiviisi!

Krista kirjoitti...

Kiitos teille kannustuksesta, kaikki meni onneksi parhain päin ja unelmat taitaa toteutua... Ja Ulla-Kristiina, tervetuloa lukijaksi! :)