keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Ihan pihalla...

Ollaan oltu lasten kanssa ihan vaan pihalla kaikki nämä päivät ja olen saanut siellä sitten jotakin myös aikaan. Terassi meni viimevuotiselta sisustukseltaan täysin uusiksi. Pääsin käymään vihdoin Hemtexissä ja sieltä löysin uudet istuintyynyt ja pöytäliinan. Tuo valkoinen hyllykkö tulee täyttymään yrteistä yms. maistuvista, kuvaan eivät vielä kerinneet, nyt siellä on jo lehtisalaattia, basilikaa ja ruohosipulia. Kukkia sain istutettua eilen, lisää pitää vielä laittaa. On taas vaan se valinnan vaikeus... ;)
Terassia on paljon ja siksi vie aikaa saada se kivaksi ja yhtenäiseksi. Näissä kuvissa näkyy takaosasta alle puolet ja tuolta perältä se kurvaa vielä tuon koko vasemman sivun. Siellä on kodari ja sinne tulee vanha hetekka, jossa voi päivää paistatella tai saunan lomassa vilvoitella. Laittelen sitten taas valmiista kuvia.

Aurinkoista loppuviikkoa!

6 kommenttia:

AnnaO kirjoitti...

Terassi näyttää kauniilta ja kutsuvalta, tuolla olisi ihana juoda päiväkahvit :)

Sanna-Pauliina kirjoitti...

Ihanan iso terassi, tuolla olisi varmasti kiva järjestää puutarha juhlia ja varmasti järjestätkin kun saat sen loppuun sisustettua :)

Krista kirjoitti...

AnnaO: Tervetuloa päiväkahville :)

Sanna-Pauliina: Itseasiassa kiire tulee laittaa kuntoon paikkoja (myös terassi), sillä meillä on heinäkuussa rippijuhlat ;)

Marge kirjoitti...

Kyllä on kaunista!! Tuolla kelpaa juoda kesäkahvit ja ottaa se santsikupilinenkin!;)

Krista kirjoitti...

Marge: KIITOS! :) Muutama kupillinen jo juotu, olen kahvin suurkuluttaja... ;)

Villa Harmonia kirjoitti...

Kaunis terassi <3