lauantai 5. kesäkuuta 2010

Jotain kaunista kätköistä

Olisin niin halunnut laittaa kauneimmat kenkäni tänään keskimmäisen lapsen kevätjuhlaan, mutta ilma oli kolea ja umpinaisempaa piti kaapista kaivaa. Juhlat kun olivat pihalla. Täytyy siis tyytyä esittelemään niitä teille täällä :)
Juhla oli hieno ja ensi vuosi alkaakin ylä-asteella... Niin ne pikkuiset kasvaa... Tämä mamma tirautti kyyneleitä niin lähtölaulussa kuin suvivirressäkin, vaikka poika oli varoitellut, ettet sitten itke ;) Yritin kyllä häneltä kyyneleitä peitellä aurinkolaseilla, mutten onnistunut, kun heti juhlan jälkeen tuli palautetta!
Ja mitä sitten tapahtuikaan kun tulimme kotiin... Pöydällä oli 50€ rahaa ja stipendi ja pöydän vierellä leveästi hymyilevä tytär. Voisiko taas enempää olla äiti onnellinen ja ylpeä!Mukavaa sunnuntaita (kohta se alkaa...)!

2 kommenttia:

AnnaO kirjoitti...

Ihanat kengät, ovat tosi kauniit <3
Minä en käskitä mikä siinä suvivirressä onkin että se saa liikutuksen kyyneleitä ilmaan, eilen sain minäkin pyyhkiä silmäkulmiani esikoiseni kevätjuhlissa.
Onnea tyttäresi stipendista, hienoa :)

Krista kirjoitti...

Rakastuin noihin kenkiin heti kun näin ne, niitä ei voinut kauppaan jättää :) Hinnankin kuulin vasta kassalla, joskin nämä on reissusta ostettu, eli eivät niiiiiin kalliit olleet... ;)
Kiitos, stipendi tuli ihanana yllätyksenä! Ja liikutuin tietenkin uudelleen kotona ;)