keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Lattialta koivuun

Tällainen lattia meillä on keittiössä ;) Ihan kiva ilman mattoakin, mutta silloin keittiössä kaikuu ja sitä en halua. Ennen täällä oli valkoiset puuvillamatot, jotka nyt vauvan myötä osoittautuivat hankalaksi jatkuvan pesun tarpeen vuoksi. Siksipä hankin tänne...... juuttimaton! Ihana iso koko, ruokailuryhmän reunoille yltää todella hyvin. Tämä on osoittautunut jo helppohoitoiseksi, pyyhintä kostealla ja imurointi, juuri ihanteellinen syöttötuolin alle ;)


Koivun oksia toin sisälle maljakkoon ja ihanasti ovat alkaneet vihertää!Kahteen vuoteen olen ekan kerran oikein kunnon flunssassa. Olo on todella kamala. Onneksi saa sairastaa omassa kodissa omassa sängyssä :)


Hauskaa ja toivottavasti aurinkoista loppuviikkoa kaikille!


4 kommenttia:

SeriL kirjoitti...

Voi tuota teidän ihanaa hauvelia :D
Voi ei, olen itse juuri parantumassa pahasta flunssasta, tiedän mikä olo! Huh, toivotan pikaista paranemista, itse olen nyt ollut potilaana 2,5 viikkoa... So get well soon! :)

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Kiitos SeriL!
Kamala tauti tosiaan... Välillä tuntuu kun hiukan helpottas, mutta annas olla kun hillut pystyssä niin kyllä kostautuu :(
Onneksi sinä jo paremmalla puolella!

Lotta kirjoitti...

Oi, juuttimatto on ihana! Mietin sellasia meille olohuoneeseen, mutten uskaltanut ostaa, kun en oikein tiennyt miten vaikeeta se on puhdistaa. Jääkö jäljet, jos siihen kaatuu jotain nestettä? Ehkä uskaltaudun hankkimaan sellaisen johonkin makkariin :)

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Nestettä ei ole ainakaan vielä kaatunut, joten en osaa siitä sanoa. Ruokatahroja on putsattu päivittäin, eikä niistä ainakaan ole jälkiä jäänyt.
Ihana on kaikinpuolin tuo matto. Itse ajattelin ensin sen olevan kova ja karhea, mutta sehän on ihan mukava jalalle :)