keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Niilon ja Sulon ruokarituaalit

Heissan pitkästä aikaa!
Meillä oli viikonloppuna rippijuhlat ja ennen ja jälkeen mennyt nyt laittaessa ja toipuessa ;)
Isommat lapset lähtivät viikoksi mummolaan juhlien jälkeen ja nyt oltu kolmistaan kotona. En ole saanut aikaiseksi juuri mitään, ajattelinkin nauttia vaan olosta ja lukea kirjoja vauvan päikkärit. Mies oli ma ja ti vapailla, mutta nyt sitten loppuviikon töissä, joten kahdestaan vauvan kanssa ollaan.
Mutta... Ajattelin tehdä postauksen meidän koirien ruokarituaaleista. (samalla syön itse isoa lihapiirakkaa ja kyytipojaksi kivennäisvettä ja kellohan on 00:20 ;) )
Herrat ovat siis mopseja, musta on Niilo ja vaalea Sulo. Niilo täyttää marraskuussa 3v. Sulo täytti kesäkuussa 2v.
Tässä Ikean ämpärissä poikien nappulat ovat säilössä kodinhoitohuoneessa. Kansi on toki aina päällä, muuten vois olla tyhjä ämpäri hetkessä...
Sulo tulee aina mukana ruuanhakureissulle. Siinä samalla hälle putoaa pari nappulaa lattialle ja nyt pitikin olla TOSI nopea että sain edes kuvan otettua.
Mitä? Näin vähän...


Jos istun tähän ja odotan josko vielä jostain tipahtais...Ja sitten nappulat liotetaan vedellä. Voisi nämä kuivana syöttää, mutta meillä on tapana liottaa.Kun nappulat on lionneet, laitetaan sekaan ihan vähän kotiruokaa. Kupit laitetaan lattialle, aina samaan paikkaan ja pojat istuvat aina näille samoille omille paikoilleen odottamaan lupaa. Ja vaatimuksena on, että katsovat silmiin, eikä ihanminnesattuu ;)

Maagiset sanat lausuttu "ole hyvä".

Mukavaa loppuviikkoa!


7 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Ihanat, ihanat!! varsinkin tuo kuva jossa istutaan ja odotetaan lupaa.. Mää niin rakastan kaikkia ruttunaamaisia koiria <3

Hurmioitunut kirjoitti...

Voi mitä suloisuuksia! <3 Suloisia ruttunaamoja. Nauratti tuo "mitä? näin vähän?" :D

Mirtzi kirjoitti...

Ihania!:) Meillä muuten samainen Ikean ämpäri koirien ruoansäilömispaikkana:)

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Katariina, hietzu ja Mirtzi: Kiitos, pojat ovat kyllä meidän silmäteriä (yksiä niistä) ja aikas hemmoteltuja koiria... Myönnetään! ;)
Noissa ruttunaamaisissa koirissa on aina ollut jotain todella viehättävää, tykkään monista roduista, mutta itselle otan vaan ruttunaamoja. (onko se sitten se, että omistaja ja koira muistuttavat toisiaan ;) )

AnnaO kirjoitti...

Suloisia <3
Meillä on kanssa koirilla omat rituaalit ennen ruuan saamista :)

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Onpa mainioita...! Näin kissanomistajana en malta lakata ihmettelemästä mitä kaikkea koiralle voikaan opettaa! Suloisia!

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

ANNAO: Monesti naurattaa kun koira tekee joka askeleella samoja asioita ja kuinka ollakkaan aina kyse ruokailusta ;) ainakin meillä.

bean emäntä - bea`s: Mainioita ovat kyllä, joskus oikein nälkäisinä tuo paikoillaan istuminen ja silmiin katsominen on aikas vaikeaa ;)