sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Se lähestyy ja The sisustaja työssään

Hääpäivämme lähestyy! Kerkiää vielä juhlistaa ennen kuin työt alkavat rasittaa tätä vapaa-aikaa...
Silloin kiivaimpaan tuunailuaikaan ja kun joka paikkaan piti jotakin kirjoittaa, kysäisin mieheltä mitä tähän tuolin istuimen kulmaan laittaisin ja häneltä tuli heti 128... Häh, mä en tajunnut, ennen kuin hän joutui sanomaan, että se on meidän hääpäivä... Ovela ja minä hitaalla ;)

The sisustaja on ollut työssään todella ahkera taas vaikka onkin lepopäivä ;) Kyllä me hyvät päikkärit nukuttiin, mutta sekös toi taas The sisustajaan uutta puhtia...


Olen joutunut piilottelemaan kenkiä eteisestä, sillä tässä kävi jo niin, ettei koko lattiaa erottanut kun The sisustaja oli töissä. Mukavintahan on juuri silloin kun tulee yllätysvieraita ;)Tässä siirtyy voimalla keittiön tuoli, huomatkaa ahkeran työmiehen keskittynyt ilme!Sunnuntain jatkoja! :)


6 kommenttia:

Mirtzi kirjoitti...

Ihan mahtava tuo teidän the sisustaja:) Kummasti tuntuu tutulta;) Ja arvaa mitä? Ihmettelin kun päivämäärä tuntui tutulta...sehän on meidänkin hääpäivä! (hyvä kun muistutit, nyt pitäis kyl jotain kivaa järkätä- ihan kaksistaan miehen kans).

Seija kirjoitti...

Hurmaava sisustaja teillä :) Tuo hääpäivän kodin esineisiin kirjaaminen onkin hauska idea. Samoin voisi kirjata muitakin tärkeitä ja merkityksellisiä juttuja niin, että oma väki tietää tarkoituksen ja muille näyttäytyvät sisustuselementtinä. Sisustusintoa teille edelleen.

Niina kirjoitti...

Suloinen työmies siellä! <3

Katsula kirjoitti...

Suloinen Sisustaja : ) Voin vain kuvitella millaista jälkeä tulee kun meidän Kirppu lähtee liikkeelle : D

Kerrohan sitten kuulumisia kun asiat etenee!

AnnaO kirjoitti...

Ihana sisustaja :)
Meillä on kanssa innokas pikku sisustaja, tänään sisusti niin ahkerasti olohuoneen ja meinasi takkaankin kiiveta samalla :D Kengät meillä on nykyään alakerrassa niin sisustaja pysyy loitolla niistä, muuten ei tulisi mitään..

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Mirtzi: Hauska sattuma :) Me otetaan pari päivää ennakkoon ja mennään kylpylään. Se on samalla miehen syntymäpäivä ja meidän kihlapäivä (mies sai valita hääpäivän... heh)

Seija: Kiitos! :) Tuo on ihan hauska kyllä ja kun ei suoranaisesti ole päivämäärämuodossa. Keittiössä vielä tuo tuoli jossa paljon ollaan, joten hyvä muistuttaja ;)

maija maitoparta: Kiitos! Ja hyvin kerkiäväinen :)

Katsula: Juu odotas kun Kirppu lähtee työmieheksi :) Varmasti huomaat jäljen! Laitan kuulumisia kun asiat etenee, hiukan jänskättää jo...

ANNAO: Kiitos! Meillä ei herra ole takkaa vielä hoksannut, mutta esim. liesi kiinnostaa kovasti. Mikähän noissa kengissä kiehtoo pieniä...