maanantai 30. elokuuta 2010

Sisustusmarkkinat

Heissan pitkästä aikaa.

Päivät hurahtaa vaan ohi ja blogimaailmassa käyn vain kääntymässä. Onneksi kerkiän edes teidän muiden ihania postauksia käydä lukemassa. Nyt ryhdistäydyin matonpesun lomassa ja päätin laittaa mainoksen ihanasta tapahtumasta jonne olen menossa ensi kuussa, tulkaa tekin! Minä menen myymään nurkkiin kertyneitä sisustustavaroita tänne, tulkaa te ostoksille ;)

Laitan lähempänä kuvia myytävistä tavaroista.
Matonpesusta sen verran, että pesen tässä samalla mattoa... Saavissa likoo matto Swipessa. Kuulin aineesta ystävältä ja heti piti testata. Matto likoo Swipessa (jossa mukana boosteria) tunnin, jonka jälkeen se vaan huuhdotaan. Ei harjausta eikä muitakaan ilkeitä lihaksia kipeyttäviä liikkeitä ;) Kalliita aineita, mutta tässä kiireessä helpottavista jutuista on valmis hiukan maksamaankin!

Meillä on olkkarissa valkoiset nukkamatot. Voitte kuvitella millaiselta ne näyttävät aika-ajoin kun kaksi koiraa ja neljä ihmistä täällä tallustaa. Niitä on pesty ahkerasti kloritella ja mäntysuovalla terassilla. Ihan juuriharjalla on hangattu puhtaaksi. No kyllä ne ovat ihan hyviksi tulleet, mutta miten se ahtaissa oloissa onkin niin inhottavaa puuhaa. Nyt siis pestään liottamalla ja tulee vieläkin puhtaampaa :) uskottava se on! Uskomaton aine, ei voi kun suositella.

Tässä ihan vaan fiilistelykuvia...
Mukavaa viikkoa kaikille! :)

5 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Voi harmi ku Espoo on Espoossa!Ois kiva tulla tuonne tapahtumaan!

Ainosofia kirjoitti...

Hei,
tuo Swipe on aine, jota tahtoisin itsellenikin...

Mahtavat tuommoiset markkinat :)

Marianne kirjoitti...

Tiedän tunteen valkoisista matoista ja koiraperheen arjesta.
Meillä myös valkoiset nukkamatot, joita en ole uskaltanut käsin pestä, vaan 2 kertaa vuoteen maksan itseni kipeeks pesulaan.
Kiitos vinkistä, ehkäpä mäkin uskaltaudun nyt testaamaan.. :)

Esmeralda kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Täytyy tulla sisustusmarkkinoille etsimään aarteita. :) Taidan laittaa ihan muistutuksen puhelimeeni, kun usein kaikki kiva pääsee unohtumaan...

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Swipea voin todella omasta kokemuksesta suositella!

Ja nähdään joidenkin kanssa markkinoilla ;)