keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Elohiiren huone

Tervehdys pitkästä aikaa! Minne tämä aika katoaa, tuntuu että olen aina vaan töissä ja siellä tauoilla kerkiän lueskella teidän muiden blogeja, mutta omaa en kerkiä päivittää...
Mutta tässäpä nyt jotakin :)
Mulla oli tänään todella ihana päivä! :) Kiitos Maija ja Pauliina! Olette ihania :) Toivottavasti kotimatka meni ilman ylimääräisiä mutkia ;)
Näistä naisista kuulette vielä, lupaan sen ja ihanan asian kanssa!!
Innostuin kuvailla Elohiiren huonetta hetki sitten ja tässä teille kuvapläjäys


Jo puolisen vuotta sitten tämä sänky oli myynnissä eräällä tamperelaisella kirppiksellä. Nuukana sitä silloin vain ihailin, mutten raskinut 45€:lla sitä ostaa. Muutama viikko takaperin kävin siellä ja huomasin tämän olevan edelleen myynnissä, nyt hinta oli 20€. Siispä tämä muutti meille ja on tuleva Elohiiren sänky kun pinniksestä vaihdetaan. Luonnollisesti tämä sai maalia ylleen, oli puun värinen alkujaan. Nalle on päässyt tuonne odottamaan nukkukaveria :)


Näitä ykkösiä tein jokunen aika sitten ja nyt niitä on siis tässäkin huoneessa. Naulakon laitoin juuri paikoilleen ja ihana liivi pääsi siihen roikkumaan. Liivissä lukee osuvasti vielä "kullannuppu"


Tämä se sai odotella kauan maalia pintaansa ja uusia nuppeja, mutta nyt se on melkein valmis ;) Laatikoiden kiskot pitää vielä uusia, nyt olen ne vain pinonnut päällekkäin, siksi tuollainen rako yläosassa...
Tämän jakkaran ole joskus huutanut huutiksesta. Se on hyvä tuossa vaatekaapin edessä kun viikkaa vaatteita kaappiin. Ei tarvitse lattialla istua :)

Tämä kaappi on omatekeleeni, siitä puuttuu edelleen jalat... Elohiiri on väännellyt kanaverkkoja jonkin verran, mutta ihmeen hyvänä on pysynyt.


Nyt toivottelen hyvää yötä ja mukavaa loppuviikkoa! :)
6 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Mukavia juttuja olet elohiirelle laittanut:) Mistä olet nuo nupit lipastoon löytänyt ? Mukavaa viikonloppua myös sinulle

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Moi Riitta!

Ensinnäkin kiitos :)

Nupit ovat Ideaparkin Villa Rosmariinista. Ovat kyllä aikas ihanat tuohon pienen miehen lipastoon ja miksei muuallekkin. Tykkään juuri tuosta vaaleansinisestä :)

Helena kirjoitti...

Todellakin kivoja huonekaluja elohiiren huoneessa. Sänky on aivan mahtava!
Laitoin juuri samanlaiset nupit meidän tulevan elohiiren huoneen lipastoon, värit vain toisinpäin :))

Katsula kirjoitti...

Oi kuinka ihana sänky : ) Jonkun tuon tapaisen minäkin haluaisin Kirpulle, sitten joskus kun siirtyy omaan huoneeseen. Elohiirellä on kyllä ihana huone!

Hurmioitunut kirjoitti...

Vau,kannatti nuukailla kun nyt sait halvemmalla :) Se sänky taisi olla juuri sinulle tarkoitettukin.
Maalattu laatikosto on kaunis ja varsinkin nupit hurmaavat.
Käsityöläisen vikaa sinussa kyllä on jos tuollaisen kaapin olet itse väkertänyt :O

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Helena: Kiitos! Nuo nupit ovat hurmaavat :) Kohta teilläkin kirmaa yksi elohiiri lisää, ihanaa!

Katsula: Kiitos! Nuo vanhat sängyt ovat kyllä ihania, tykkään kovasti. Tuossa sängyssä on vielä aikas korkeat laidat, sekin on vaan hyvä asia.

hietzu: No niin kannatti ;) Ja taisi olla alkujaankin meille tarkoitus tosiaan tulla.