keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Pitkään etsin tähän vanhaan lampunjalkaan sopivaa varjostinta. Koska sitä oikeaa ei löytynyt, ostin Ikeasta varjostimen ja ompelin siihen hupun päälle. Olen lopputulokseen tyytyväinen, näyttää sopivasti vanhalta ja pellava vaan on niin täydellistä :)
Pellavatyynyjä tein pari, toinen sai päälleen vanhan liinan. Liinoja on vielä muutamia jemmassa, kun vain olisi aikaa ommella näitä lisää.PALJASTUS: Tänään tulee yksi tv-sarja jota seuraan; Miljonääriäidit! :) Juu, kyllä luit oikein. Miksikö? No ihan juuri siksi, että se kaikella ärsyttävyydellään ja pröystäilyillään viehättää ja huvittaa aivan suunnattomasti. Paras letkautus rouvilta oli mielestäni, kun sanoivat olleensa ihmeissään kun sarjan nimeksi tuli Miljonääriäidit eikä Biljonääriäidit :=)
Hauskoja Rouvia ;)

8 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Pitsit ja valkoinen, aina upea yhdistelmä! kauniita juttuja olet ahertanut!

Kaisa Reetta kirjoitti...

Pitsiä ja pellavaa.. Aivan uskomattoman upeina yhdistelminä <3

Marianne kirjoitti...

Tuli sata kertaa hienompi lampusta, kun itse ompelit päällisen!! Ja nuo tyynyt, olen ihan myyty :) ihanat!

sammal airi kirjoitti...

Kauniita ovat!

Miia kirjoitti...

Kaunis tuli! Minä taas eilen löysin kirpparilta juuri tuollaiseen lamppuun sopivan varjostimen. Mutta minulta puuttuu se lamppu jalkoineen. Sitä on vähän hankalampi itse tehdä. Toivottavasti vielä joku päivä tulee vastaan. :)

AnnaO kirjoitti...

Kauniita ompeluksia ♥

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne, piristää aina nämä :)

Tykkään itsekkin älyttömästi pitsin ja pellavan yhdistelmästä.

Miia: Juuri jossakin netin ihmeellisessä maailmassa törmäsin tuollaiseen jalkaan, jos tulee uudelleen vastaan, ilmoitan sinulle missä!

Anonyymi kirjoitti...

<aivan ihanat tyynyt. Olen aivan myyty.