tiistai 14. joulukuuta 2010

Jul

Ensinnäkin, KIITOS kaikille ihanille ihmisille, jotka kamalasta kelistä huolimatta tulitte viettämään kanssamme ihanaa markkina/kirppispäivää Sisustajan Taivaaseen. Lunta tuli tarpeeksi, ehkäpä jopa liikaakin, mutta sinnikkäät sisustajathan eivät luovuta, kun aarteita on tarjolla ;)
Meille tuli Joulu kertaheitolla. Ihanaa on fiilistellä jo näinkin etuajassa. Tänä vuonna vietetään Joulua poikkeuksellisen pitkään ja hartaasti :) Meillä kävi kaksi ihanaa naista, jotka toivat Joulun tullessaan, no jotain laitoin minäkin valmiiksi :) Kiitos Jonna ja Krisse, olette mahtavia!
Tässä teille muutamia kuvia meidän Jouluisesta kodista, kaikkea en näytä heti, pitäähän sitä toisiinkin postauksiin jotain jättää ;)
Ja äsken nappasin iltakuvia pari, ihana kuusi, otin lähikuvan, josko tuo mahtava tuoksu välittyisi näin teille muillekkin :)


Ihanan Leena Johannan tekstiilit koristavat meidän sohvia. Tuollaista karvapäällistä hain eurokankaasta (sori näkyy huonosti) sohville peitteeksi. On ihanan pehmeää ja lämmintä, koiratkin viihtyvät vieläkin paremmin nyt sohvilla :)

Mukavaa loppuviikkoa!6 kommenttia:

sammal airi kirjoitti...

Ihania kuvia ja esineitä! :)

Sanna-Riikka kirjoitti...

Teillä kotona on kyllä niin ihana tunnelma. Jotenkin niin rauhallista ja kuvissa niin paljon kauniita yksityiskohtia. Ihana koti ja ihana blogi<3

Mukava kuulla, että markkinat menivät hyvin!

Unknown kirjoitti...

Voi harmi, kun minä en päässyt sua moikkaamaan, kun olin siellä reissussa,mutta keväällä sitten taas.
Hei, aivan ihanan näköistä teillä kotona.

Krista, oikein hyvää joulua sinulle, jos en enää pääse kirjoittelemaan blogiisi, kun koneeni kotona vähän kiukuttelee..

Iida Emilia kirjoitti...

Ihania kuvia ja jouluisia tunnelmia!

Mukavaa joulunpyhien aikaa teille <3

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanaa joulutunnelmaa.
Mistähä noita ikkunapokia oikein saa.

Unknown kirjoitti...

Kauniita joulutunnelmia täällä sinun blogissasi myös näin jälkikäteen nautittuna. Koska joulu oli ja meni jo, toivotan minä puolestani sinulle oikein mukavaa vuoden viimeistä viikkoa ja ihanaa tulevaa vuotta!