tiistai 18. tammikuuta 2011

Kissittää

Eikös niin, että lahjoja ei palauteta??? Mutta miten kävi meillä...
Mummi sai tämän paketin Jouluna ja jo kolmen viikon päästä palautti... Ei jaksanut mummi vikkelän Unskin kanssa ;) Mutta mepäs jaksetaan, kun koirat on apuna.
Ei tee pahoja tämä herra täällä. Koirien kanssa menee kun mikäkin ja leikitkin onnistuu aikas hyvin :) On tämä niin suloinen!
Tänään yksi ruhtinaallinen vapaapäivä ja lääkepurkilla olen tuon tuostakin. Mikäs muukaan kun pää vaivaa :) Mutta ei tuosta sen enempää... Se on niin normaalia minulla. Harmi vaan kun piti ystävän kanssa pitkästä aikaa treffata ja piti perua se...
Viihdyn uudessa työpaikassa todella hyvin. Vanhat työkaverit ovat kyselleet joko on ikävä takaisin???? Vanhaa työtä ei ole ikävä, työkavereita tietenkin :) Uudet työkaverit ovat onneksi yhtä ihania ja siksi ei eroahdistusta ole tullut ;)
Torstaina meillä on koulutuspäivä, jonka päätteeksi (siis aamuun saakka) pidän virkasaunan. Pitkä aika viime rilluttelusta, joten hiukan odotan torstaita ;) Ollaan nyt miehen kanssa samassa talossa töissä ja saadaan torstaina pitkästä aikaa mennä ulos yhdessä. Jotakin hyötyä siis samasta palkanmaksajasta ;)
Huutikseen laittelen pikkuhiljaa myyntiin meidän elohiiren pieneksi jääneitä vaatteita. Myynnissä tällä hetkellä Molo kidsiä ja Tickettiä sekä Haltia, mutta tulossa muutakin, tästä pääsette sinne kurkkaamaan
Ja täällä myynnissä tällä hetkellä vanhoja astioita
Villa Blanco shopin/kirppiksen puolelle laitan myyntiin ylimääräistä sisustustavaraa kun kerkiän kuvata niitä, ilmoittelen sitten tarkemmin ja laitan suoran linkin, sivun laidastakin se kyllä löytyy. Nyt lepään hetken ja sitten alan tositoimiin tyhjennellä kaappeja :)
Palataan!

5 kommenttia:

AnnaO kirjoitti...

Oi, ei tuollaista lahjaa voisi palauttaa, toinen on niiiiiin suloinen ♥

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

ANNAO: Eikös olekkin suloinen :) Mutta oli meidän onni, että mummi palautti lahjan ;) Uskottava on, ettei aina syötävänkään suloinen eläinvauva sovi eläinrakkaan ihmisen kanssa yhteen...

Ruusa kirjoitti...

Voi ihanuus mikä kisuvauva!! Tuommonen paketti vois meillekin tulla rääkkäämään meidän vanhempia kissoja ;)

Unknown kirjoitti...

Yhdyn edellisiin, aivan ihana kisuli ja kauniin värinen. Toinen on niin söpö! Jääkö hän teille?

Juu-meidän remontti-reiska sairastaa, häntä hellikäämme...niin kauan kunnes toipuu..sitten vähän voisi nipistellä, vauhtia antamaan remonttin.;)
No sultahan mie sitten jotain voisinkin ostaa, kunhan laitat niitä myyntiin.;) muistahan ilmoitella.

Mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kisu. Meillä on samanvärinen Onni 9 kk. Siinä ei vaan oo yhtään valkoista. Tosi vilkas ja utelias kissa...varmaan ominainen luonteenpiirre tuollaisille kinuskinvärisille :)