tiistai 8. helmikuuta 2011

Homemade lamppu


Tällainen lamppu meillä on keittiössä toisessa kattopistokkeessa. Päätin kokeilla monissa lehdissä ja niksikirjoissa suosittua vuoka-kangas yhdistelmää ja pitää todeta, että hyvä tuli. Joskin viimeistely puuttuu, nimittäin pitsi reunasta. Silmä on vaan jo niin tottunut tähänkin, että voi jäädä kokonaankin pois. Tämä on siis roikkunut jo tovin katossamme.Iki-ihanaa pellavaa, kuinkas muutenkaan... :)


Nyt valmistautumaan iltavuoroon ja kaivamaan autoa lumesta, täällä on satanut koko aamun (ehkä jo yönkin) kunnolla lunta.

Palataan! Loppuviikosta, kun vapaat alkaa, laitan myytäviä.

4 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Vitsi, tosi kiva idea tuo lamppu! Pitsi kyllä ehkä kruunaisi komeuden, vaikka kaunis nuinkin :)
Pellava on täydellistä. Tein kerran pellavan puutteessa vanhasta, ohuehkosta lakanakankaasta lampunvarjostimelle mekon, mutta ei siitä tullut niin kaunista, on liian lipru kangas..
Mukavaa työiltaa sinne siperiaan ;)

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Ei ole pellavan voittanutta ei! :) Kyllä tuo lamppu pitsin saa reunaan, nyt kun asian nostin esille, aloin sitä katsella taas SILLÄ silmällä... ;)

Liisa kirjoitti...

Hih..jännä miten joskus joihinkin juttuihin jo niin tottunut, että ei huomaa/ alkaa miellyttää...kunnes nostaa katin pöydälle... Mulla ainakin sitten PAKKO HETI SAADA... Itse tuunailin tänään Ihku-Pellavasta ja vanhasta pitsityynynpäällisestä "uuden" tyynynpäällisen... Kuvat seuraavat ;)
Nyt odotan kuumeisesti kaappiani saapuvaksi, mies jo kotimatkalla :) Jei!

allidaalia kirjoitti...

Hauskan näköinen homemade lamppu. Loistava idea :)