lauantai 26. maaliskuuta 2011

Siis mä leijun ;)


Ja juu, sanan varsinaisessa merkissä! Saimme tänään avaimet unelmien taloomme ja voimme rauhassa ennen varsinaista remontin alkua mittailla ja konkreettisesti suunnitella. Ja voi niitä aarteita mitä sinne jää... Ei kaikki ehkä nyt niin ihania, mutta taikamaali valkoisella niistä tulee sellaisia ;)

Laattoja on jo ostettu ja tapetit olis hakusessa. Huomenna on TAAS pakko mennä talolle fiilisteleen ;)

Ei olekkaan aikoihin ollut näin ihana fiilis. Viime viikot on ollut hel....iä! Tätä sairastupaa on pidetty noin kolme viikkoa, kuka milloinkin ja miten... On ollut mystistä poskitulehdusta, joka turvotti tyttären toisen puolen päästä, on ollut sitkeää yskää ja nuhaa pienimmällä, on ollut oksennustautia ja migreeniä itsellä, on ollut itsensä telomista keskimmäisellä, josta johtuen ei voinut pelata jääkiekon pronssipelissä tänään, sillä häntäluu kipeytyi niin pahasti. Mies ollut siis ainoa "terve" ( :) ) meistä!

ONNEA LEKI -97 PRONSSISTA, HIENOSTA PELISTÄ JA VARSINKIN KOKO KAUDESTA! OLETTE UPEA JOUKKUE VALMENNUSTA JA HUOLTOA MYÖTEN :)
(kamala ikävä tulee tätä joukkuetta...)Loppukevennys ;)3 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Hah, ihana Elohiiri! Meillä kans välillä tutit mitä kummallisimmin suussa, tai sen suunnalla... Minkäs ikäinen Elohiiri nyt onkaan..? Peipponen tulee tiistaina 16kk.

APUA!!!! Aika on vierähtänyt niin nopeasti, vielä vasta äsken hehkutit asuntokauppoja, ja nyt teillä on jo avaimet kädessä!!! Ihanaa! Tosin odottavalle aika on ehkä ollut hitusen pitempi... Voin vaan kuvitella, miten upeeta, kun nyt pääsee sinne talolle paikan päälle suunnittelemaan ja mittailemaan... ja kateeksi käy kaikki ne aarteet, mitä kauppojen mukana saatte. Ihan varmasti tulee sun tuunailulla ja taikamaalilla kaunista jälkeä,,,aaah!

Tosi kurja, että ootte ollut kipeenä :( Toivottavasti nyt kevään tulon ja muuton myötä jää kaiken maailman kummajaistaudutkin menneen talven lumeksi.

Tosi kiva kuulla teijän kuulumisia :) Ja onnea vielä lätkäpojille! (oletan, että pojille...)

Ihanaa viikkiksen jatkoa!

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Kiitos LIISA! :)

Kyllävain, poikia ovat melkein kaikki, pari tyttöä joukossa tasoittamassa jätkäporukkaa ;)

Elohiiri on nyt(nyt lasken kovasti) 18kk, että aikas samoissa mennään!

Kävin tänään taas hehkutteleen talolla ja voi kun telis mieli jo tarttua pensseliin... Mutta jäitä hattuun Krista :) Huoh!

AnnaO kirjoitti...

Oi, tuo fiilis on tuttu, ei meinaa malttaa tehdä muuta kun fiilistellä ja miettiä taloa, onnittelut avaimista! :)