keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Uusi Elämä!

Pieni tuoli täynnä uutta elämää. Tuo kuvaa meidän perheen tulevaisuutta täydellisesti...

Joskus kerroin, kuinka meillä on salaisuuksia. Isoja asioita, joista tahtoo kertoa vasta kun ne ovat ajankohtaisia.
Ensimmäinen iso asia oli uuden(vanhan) talon osto. Noin kuukauden päästä alkaa remppa ja kesäkuussa muutamme. Mutta nyt sekin tuntuu pieneltä asialta, sillä...

Saimme eilen todistukset miehen kanssa! Me olemme valmiit sijaisvanhemmiksi ja perheemme sijaisperheeksi :)Täytyy myöntää, että ajatukset on aikas sekaisin. Yritin tapettimalleja katsella tänään, mutta huomasin tuijottavani kuvia ja miettiväni millaista meillä on vuoden päästä. Mietin jo sitäkin millainen lapsi meille tulee, asettamamme ikähaarukka on aikas laaja eikä sukupuolella ole väliä.Tulen kertomaan enemmän ajatuksiani asiasta, kun saan ne lajiteltua ensin omassa päässäni ;) Piti tähän jo kertoa vaikka mitä, mutta jostain syystä sormet pysähtyivät...

Mukavaa loppuviikkoa!

17 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Voi apua, miten ihanaa!!! Onneksi olkoon tuoreille (tuleville) sijaisvanhemmille! Todella hieno homma :)
Ja kiva muuten kuulla taas sinusta :) Just tänään kävi mielessä, että milläköhän mallilla teillä muutto ym. jutut...
Hyvää yötä! Odotan innolla jatkopostauksiasi...

Linda kirjoitti...

Onnittelut teidän perheelle!!! On varmasti paljon sulateltavaa muutossa ja tuossa sijaisvanhemmuudessa, mutta kiva kun jaoit asian täällä :) Upeita juttuja!
Tsemppiä sinne pian alkavaan uuden kodin remonttiin ja uuteen vaiheeseen elämässä!

Unknown kirjoitti...

Mahtavia juttuja sulle on tapahtunut..uusi koti ja sijaisvanhemmuus, nyt alkaa sitten jännittäminen, että kukahan sieltä tulee...;) odotusta siis.Onhan siiän sulateltavaa aivan varmasti, joten sitten aikanaan varmaan voit kertoa meille enemmän aiheesta, mikäli haluat.Onnea kovasti teille molemmille.

Ihana kukka-astelma, mun silmät hakevat vaan taas koko ajan kukkia...nään niitä joka paikassa..
mutta ei paha.

Krista, oikein ihanaa viikkoa sinulle ja aurinkoa päiviisi.

allidaalia kirjoitti...

Ihana uutinen! Onnittelut koko perheelle! <3

PikkuBertta kirjoitti...

Onnittelut sijaisvanhemmuudesta ja tietysti uudesta kodista myös.
Sijaisvanhemmuus on sellainen asia,ettei siihen kaikki pysty.Annan arvoa suuresti sijaisvanhemmille,koska heidän työpanoksensa on valtavan suuri vierasta lasta kasvattaessa,kokopäiväisesti vielä.
Siinä ei joudu pelkästään lapsen ja hänen vanhempiensa kanssa tekemään töitä,vaan mukana on niin viranomaiset kuin lapsen muut sukulaiset.Tiedän nimittäin,mistä puhun,sillä mimun neljä lastenlastani on kasvaneet sijaiskodissa,lasten äidin sairastuttua...koko ajan olen saanut olla sijaisvanhempien kanssa tekemisissä,ja yhdessä ollaan puitu lasten kasvatukseen liittyviä asioita.
Ihana,että teitä sijaisvanhempia on,sillä perheiden hajotessa ja vanhempien sairastuessa ei mikään muu ole tärkeämpää,kuin luoda lapselle turvallinen kasvuympäristo,antaa rakkautta ja olla lapsen arjessa mukana,niin iloissa kuin suruissa.


Onnea vielä tehtäväänne.

Vekarus kirjoitti...

ONNITTELUT kahteen kertaan!

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Liisa: Kiitos! :)
Tuli pikku tauko tänne, mutta joka päivä olen käynyt myös teillä ;) Ihania juttuja oletkin tehnyt, anteeksi, on kommentointi jäänyt...Lupaan parantaa tapani ja palata "arkeen"!

Linda: Kiitos! Kyllä tässä sulateltavaa on ja ennenkaikkea saada nyt jostakin langanpäästä kiinni, josta vyyhti alkaisi purkautua :) Eiköhän se tästä, iso päätöshän tehtiin jo aikoinaan kun valmennukseen edes hakeuduttiin.

Tuija: Kiitos! Odotusta on jos jonkinlaista tässä kyllä ;)
Tulen varmasti kertomaan asiasta enemmän, kun jäsentely on valmistunut...
Hauska, että MINUN kukkani kiinnittävät SINUN huomiosi ;) Mut eihän laiteta asetelmiamme vierekkäin, eihän... ;) Ja ei kuvata mun kukkia viikon päästä, kun ne ovat jo ehtoopuolella... Heh!

Allidaalia: Kiitos! Uutinen on todella ihana ja vuosia muhinut... Koko perhe kokee jossakin vaiheessa ison muutoksen, mutta innokkaana sitä jo odottaa :)

PikkuBertta: Kiitos kauniista sanoistasi ja kokemuksestahan puhut! Ihanaa, että asianne ovat hoituneet noin mahtavasti! Voi kun saisimme kaltaisiasi sukulaisia omalle lapsellemme tulevaisuudessa :) Olisi ihanaa, että lapsen hyvinvoinnista olisi kiinnostunut muutkin kuin sijaisvanhemmat ja viranomaiset.

Vekarus: Kiitos ja kiitos! Ihania isoja asioita tapahtuu, jännä kun kaikki tapahtumat tuppaavat aina kertymään, mutta onneksi nyt kyseessä siis ihania asioita! :)

Liisa kirjoitti...

Höpsis, älä suotta anteeksi pyytele, eiköhän teillä ole siellä nyt tärkeämpiäkin asioita mielessä! Mutta tosi kiva kuulla, että olet käynyt kyläilemässä :)
Mun piti tulla tänne oikeen erikseen uudestaan tämän sun postauksen takia, kun olet ollut mielessä jostain syystä vähän väliä...näin untakin sijaisvanhemmuusjutuista ?! Outoa, että koskettaa tällä lailla tuo sun uutinen, vaikkei edes varsinaisesti tunneta!
Halusin vaan vielä lisätä viime yön kommenttiini, että todella mahtavaa ja rohkeaa ryhtyä moiseen, eikä ole ihme, jos nyt pää vähän "sekaisin" erinäisistä ajatuksista ja asioista, kun jutusta todella tulossa totta! Jäsentele rauhassa siis :) Ja silti todella ihanaa, että täällä haluat noin tärkeän ja henkilökohtaisen asian ja ajatuksiasi jakaa :)
Kaikkea hyvää teille, ollaan kuulolla!

SyysSydän kirjoitti...

Ihanalta kuulostaa! Tästä postauksesta tuli todella hyvä mieli :)

Tytti kirjoitti...

Onnittelut teille,vaativa mutta palkitseva tehtävä.
Olemme mieheni kanssa olleet myös sijsisvanhempina kaksille sisruksille ,mutta siitä on jo aikaa..Tekisin saman uudelleen jos se olis tässä elämantilanteessamme mahdollista.

AnnaO kirjoitti...

Onnittelut teille, hienoa! :)

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Liisa: Tämä blogimaailma on metka, tulee eteen ihmisiä, jotka tuntuvat heti "omilta" vaikkei tunne juurikaan... Näin on käynyt myös minulle sinua kohtaan ja aina innolla kurkin, mitä teille kuuluu :)

ElänVainKerran: Ihana fiilis on tästä suuresta askeleesta :) Ja voi kun tuli hyvä mieli minulle jos olen postauksellani saanut aikaan hyvän mielen sinulle :)

Tytti: Kiitos! Nuo ovat juuri yksiä minista tärkeistä asioista, miksi tähän olemme ryhtymässä, vaativuus ja palkitsevuus! Ja sinä tiedät mistä puhut :)

ANNAO: Kiitos! Tuntuu, että sitä ylittää itsestään taas rajoja kun uskaltaa ja se tuo todella hienon tunteen :)

Ainosofia kirjoitti...

Ihanaa!
Onnea kovasti - Hieno juttu!

Miehen sukulaisilla on pari lasta sijoitettuna ja voi kuinka on ihana seurata kuinka ovat päässeet hyvään kotiin kasvamaan ♥

Sarkka kirjoitti...

Sydämellisiä onnitteluja teille!

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Ainosofia: Kiitos! :)
Tuo tunne ja tieto, että voi tarjota hyvän kodin kasvaa ainakin yhdelle lapselle, lämmittää mieltä suunnattomasti ja ratkaisu tuntuu niin OIKEALTA :)

Sarkka: Kiitos paljon! :) Muutosten tuulet puhaltavat elämässämme kovaa ;)

Katsula kirjoitti...

Pikaisesti muuttorumban keskeltä (ihan kamalaa puuhaa...)

Vautsi, onnea! Eikö olekin hieno tunne kun saa sen todistuksen : )
Minä ainakin "pelkäsin" ettei meitä hyväksytä, mutta on kiva että saatiin todistus siitä että voidaan olla vanhempia : )

Toivotaan pikaista perheenlisäystä!

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Katsula: Kiitos! Ihana tunne oli saada todistus ja olla todistetusti hyvä vanhempi ;)

Perheenlisäystä odotellessa...

ps. Pienen kysymyksen sossu heitti jo ilmaan... ;)