sunnuntai 1. toukokuuta 2011

"palloton" WappuNimittäin tällä kollilla! Perjantaina lääkäri poisti tämän herran pallot... Josko tuo merkkailu nyt helpottaisi ja pääsee sitten uudessa kodissa ulos saakka hiiriä jahtaamaan :) Ei jaksa Sulo kunnolla pitää silmiä auki edes kuvan verran, niin paljon väsyttää, kuten mopsia yleensäkkin tähän aikaan päivästä; päiväuniaika!Ja sitten Niilo, habitus hieman kameraa kohti sentään ;)Mulla alkoi L O M A!
Sairasloman kautta kylläkin, mutta eiköhän tämä tästä... Pääsee remppaa tekemään. Mies siellä ahertanut koko vapun, vanhaa lautaseinää kaivellut yläkerran makkareista esiin... Ihanaa!

Josko seuraava postaus vaikka remppatalosta, varoituksena nyt sanottakoon, että sitä taitaa jatkossa riittää ihan kyllästymiseen saakka teille, anteeksi jo etukäteen :)

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hei Krista, mitä ihania palleroisia sinulla täällä on. En tiennytkään että sulla on kaksi koiraa ja nyt palloton kissa. Jee.rrrrrakastan noita mopseja.Niin ihania koiria. (paitsi, että lukeehan se tossa profiilissa kun tarkemmin tiirailee...)

Kuule, minä tulisin mielelläni katsomaan pihapiirisi kukkasia, jos lähempänä asuisimme. Ahhh..siellä on varmaan vaikka mitä ihania juttuja, vanhoja pionilajikkeita ym.s....Saisitko niistä kuvia...?

Mukavaa lomaa sulle ja remppailoa.

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Kyllä mä laitan kuvia kun sieltä pilkahtavat, eilen huomasin, että ainakin "vielä" kasvavat, heh:)
Niilo-mopsi on 3v ja Sulo-mopsi 2v. Kissi-kissa on 7kk ja nyt siis "palloton" eikä ainakaan toistaseksi ole merkkaillut(kamalaa oli noin 1kk kun ruikki minne sattuu...)

Mopsit on aikas hurmaavia, kolmatta olen suunnitellut tuonne uuteen kotiin sitten. Olemme ottaneet molemmat ihanasta Nastanakin-kennelistä Rovaniemeltä. Ja jos kolmas tulee niin ehdottomasti edelleen sieltä ihanilta Johannalta ja Janilta :)

selma kirjoitti...

Sööttejä lemmikkejä! Ja mikä mahtava remppatalo. Aivan ihana!!!!

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

selma: Kiitos! Juurikin väsyneenä, mutta onnellisena tulin taas rempasta, aamulla takaisin, IHANAA! :)

Liisa kirjoitti...

Ihunaisia nuo teidän otukset :) Pallolliset ja pallottomat ;)
Mä en malta odottaa, että alat vihdoin postaamaan sieltä "uudelta" talolta, joten anna tulla vaan!!! Ilolla otetaan vastaan remppapostauksia!

Kohta laitan sulle meiliä :)

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Liisa: Yritän räjäyttää pankin huomenna ja loppuahan ei sit näy.... ;)