tiistai 9. elokuuta 2011

Me back


Taidan alkaa raskaimman kesäni jälkeen heräämään taas eloon mukaan, kolme päivää sitten tulin töistä ja sanoin miehelle; Mitäs jos ottaisin Elohiiren ja lähtisin viikoksi etelään...? Mies siihen, että sopii, mutta hän lähtee mukaan :) Seuraavana päivänä varattiin matka Kreetalle ja lähdemme 21. pvä

Ihanaa ja lomakin alkaa ensi maanantaista, vielä viikonloppuna kahden yövuoron rypistys...

Kotonakin alkaa Inno-minä heräillä ;) Tänään tein tällaisen nurkkauksen huoneeseen: tietokone-ompelu-leikki-yms :) Mies samalla purki (kyllä, meillä kaikki paikat ensin puretaan ja sitten tehdään uutta... Huoh, mikään ei mene pintaraapaisulla)ruokailuhuoneen seinän ja kasasi uuden. Huomenna levytetään tuo seinä ja siihen tulee tapetti, koko talon ainoa tapetti-seinä.

Nämä alakerrassa olevat päätyhuoneet, joista toisesta nämä kuvat ovat, vaalenevat ensi kesään mennessä (lupaus itselle, ei liian tiukkaa aikataulua...). En osaa olla näin tummilla seinillä, ainakaan joka huoneessa. Näistä tulee... Arvaatteko...? Joo, valkoiset ;)

Kuvissa näkyvä senkki jäi edellisiltä omistajilta. Se oli todella tumma ja sai näin valkoista taika-maalia ylleen. Ensin en  tummana tykännyt siitä yhtään, mutta nyt on passeli.

Näihin kuviin ja tunnelmiin; Hyvää yötä ihanat! Haleja :)


5 kommenttia:

Ainosofia kirjoitti...

Onpa mukava kun on loma vielä edessäpäin...ja reissukin tiedossa.

Kiva :)

Noissa kuvissasi tuo tumma seinä korostaa mukavasti noita valkoisia tavaroita.

Jaksuja loppurutistukseen!

Liisa kirjoitti...

You back, me like! Onkin ollut ikävä ;)

Nuo hirsiseinät on kauniit noinkin, mutta en minäkään niitä kauaa jaksaisi tummina katsella, heh.. ;)
Kauniin nurkkauksen olet sisustanut!

Ihanaa, kun pääsette yhdessä reissuun, lähdettekö siis kolmistaan? Ja ihanaa, kun sulla vasta loma alkamassa! Nauti siitä täysin rinnoin! Mullakin on tän kuun lopussa vielä pitempi (9 pv) vapaa edessä :) Nyt olen tosin aikas pahassa flunssassa, joten katsotaan pääsenkö töihin tälläkään viikolla...you know, korvat ja silleen.. Tänä yönä Peipponen oli hereillä lähes koko yön, välillä nukuttiin sohvalla päällekkäin (minä alla..), välillä tyttö vaan itki ja/ tai valitti...Kolmelta soitin töihin, ettei taida meikäläisen aamuhugista tulla mitään, kun en ole kokonaista tuntia nukkunut.. Lapsi huusi taustalla, joten ei tarvinnut paljoa selitellä ;) Taisi kyllä olla ihan hyvä ratkaisu tän mun lentsunkin takia.
Nyt meni romaanin kirjoittamiseksi, jonka oisin voinut tietty meilatakin, heh..
Ihanaa lomaa ja reissua teille ja hei, ens kerralla kun liikun meijän mökin kulmilla, niin keitätkö kahvit? Tai vähintäänkin tehdän treffit Ideaparkkiin, sehän on ihan "kivenheiton" päässä meijän möksältä! Huomasin tuossa ajellessamme viikonloppuna ;)
Halauksin Liisa

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Ainosofia: Kiitos jaksuista! Niitä tarvitaan... Ei niin lemppareita nuo yövuorot :(

Totta, tummaa seinää vasten vaaleat esineet tulevat hyvin esiin, mutta mikä ihme siinä on että en osaa näin olla ;) Vaatii silmä valkoista. Mulla on kyllä ruskeat silmät, joku on epäillyt niidenkin (kuten myös tukan, heh) aitoutta joskus kun en nää kun valkoisia sisustusjuttuja :)

Liisa: Jaa keitänkö kahvit, no IHAN VARMASTI! Koska tulet??????? Ei me taideta hukata aikaa Idikseen, vien sut paikallisille kirppiksille aarrejahtiin!

Koitahan toipua, noi kesälenssut on ilkeitä, onneksi ei ole paahtavan kuumaa enää...

Linda kirjoitti...

Aikasta kivaa kun siellä on reissu tiedossa :) Mukavaa tulevaa lomaa ja tsempit yövuoroihin!

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Linda: Kiitos, kamalia ne viimeiset työvuorot ennen lomaa, melkein yhtä kamalia kun ekat loman jälkeen ;)