tiistai 20. syyskuuta 2011

Ruokailutila ja keittiö


Äiti sanoi aikoinaan, että olet vanha kun alat tykätä vanhoista tavaroista... Minähän olen siis tosi vanha :) Oletko sinäkin? Ole vain, ollaan yhdessä.

Olen taas pohtinut elämää ehkä liiankin pikkutarkasti. Miksi aina tuntuu ettei ole saanut mitään aikaiseksi kun miettii menneitä vuosia. Totuus on kuitenkin toinen. Todella paljon on saanut aikaiseksi ja juuri niitä asioita mistä on haaveillut.

Mutta edelleen mietin mitä tahtoisin tehdä isona? Juu tahdon tehdä tätä mitä nytkin teen, mutta tahtoisin olla myös sisustuskaupan-täti. Voinko yhdistää molemmat? Kaksi täysin erilaista työtä. Ehkä toimisivat... Hmmmmm! ;) Vanhin lapsistamme opiskelee nyt kauppiksessa, kuinkas sattuikaan, oliko äidillä sormet pelissä... No ei kyllä ollut, mutta erittäin tyytyväisenä lapseni sinne lähetin!

Meillä on tehty loppusilauksia, jotain valmistakin siis tullut. Paljon vielä on tekemättä. Aivohirviöni tekevät jatkuvasti työtä suunnitellakseen lisäprojekteja, heh! Tänään taas sain uuden idean, en vielä uskalla sitä miehelle sanoa :)

Perjantaina meillä on töistä koulutuspäivä. Meidän ryhmä menee sen jälkeen eräälle mökille syömään ja juomaan hyvin! Täytyy sanoa, että taidan olla irtioton tarpeessa. Alkoholia en käytä kun kerran-kaksi vuodessa ja nyt on se toinen kerta edessä tälle vuodelle. Kauhistuttaa jo lauantai-olo, mutta en anna sen nyt häiritä.Tässä tiivistettynä fiilikset ääripäästä toiseen.... Loppuun kuvia ruokailutila-keittiö näkymästä. Nurkkakaapin löysin juuri paikalliselta kirppikseltä. Porinmatti sai hopeavärin ylleen ja näytää nyt aikas kivalta. Vasemmalla seinällä joka ei nyt näy kuvissa on aikaisemmin postaamani tapettiseinä.

Ja sitten...

Arvatkaas mitä....

Hyvää yötä! ;)14 kommenttia:

sammal airi kirjoitti...

Olen ollut vanha jo 2-kymppisestä lähtien :D
Ja elämän pikkutarkka pohtiminen, sitä olen tehnyt myös, toisinaan se on hyväksi, toisinaan vähemmän.
Teillä näyttää kerrrassaan upealta!

Maanvaiva kirjoitti...

Täällä kans yksi kunnon vanhuus! :)
Niin ihanalta näyttää ruokailuhuone!!

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Maija: Kiitos! Ihanaa olla vanha, en voisi kuvitellakaan asuvani uusien tavaroiden kanssa ;)

Maanvaiva: Kiitos! Ihanaa olla vanha ;) Ollaan siis kaikki!!!!

AnnaO kirjoitti...

Oijoi, kaunista ♥
Minä rakastan vanhoja tavaroita, olen rakastanut pienestä asti, mummoni kai on minulle niin paljon puhunut vanhojen tavaroiden arvosta ja muistoista.

Ainosofia kirjoitti...

Jos se tekee vanhaksi niin olen sitten tositositosi vanha ;)

Ihastuttavia kuvia - pidän todella paljon!

Kesäkukka kirjoitti...

Kyllä on kaunista!

Mukavaa koulutuspäivää ja -iltaa :)

Unknown kirjoitti...

Minä unelmoin vanhasta.Vanhasta ajasta, vanhoista arvoista ja vanhoista tavaroista:) Ihania kuvia. Aivan täydellinen keittiö!

Riikka kirjoitti...

Moikka Krista,
ihania kuvia taas:)...Tosi kaunista!
Ps.ota Piaan pikaisesti yhteyttä,olisi sulle asiaa:)!
Terkuin,Riikka

Elviiran Kammari kirjoitti...

Kaunista, eleganttia, ihanan valkoista. Sun tarttee opetella ottamaan vähän useemmin, niin ei oo sitte niin kaameita aaamuja tiedossa. Meillä viikon päästä 15 naisen bileet, siilleen niinkun miesten malliin..ei kiire kotia ja kosteesti mennään. Niitä vaan tarvii.

-T kirjoitti...

Kyllä sitä usein täällä myös pohdin mikä sitä isona tulee...
Kauniita kuvia:)

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

AnnaO: Kiitos! Ihania nuo mummot jotka "tartuttavat" ihania asioita meihin. Minun mummoni opetti minut tanssimaan ns. oikeita vanhoja tansseja :)

Ainosofia: Kiitos! Ollaan sitten kaikki tooooooosi vanhoja, minuusta on ihanaa olla vanha ja rakastaa vanhoja tavaroita :)

Kesäkukka: Kiitos! Yritämpäs ottaa koko ilon irti huomenna ;)

Mirva: Kiitos! Itse unelmoin samoista ja toivon, että joskus kiire hellittää ja voin alkaa elää luonnonvaraisemmin... :)

Riikka: Moi!!!! :) Ja kiitos! :) Ihanaa, että ilmat ja ostajat suosi markkinoilla, harmitti (vieläkin) kun en päässyt...

Reissuja ja romantiikkaa: Kiitos! Niin kyllä tarttis... Jos sitä oppis edes hiukan enemmän vanhemmiten ;) Mukavaa tyttöjeniltaa viikon pääshän ;)

-T: Kiitos! Ihanaa ainakin haaveilla ja vielä mahtavampaa jos ne haaveet joskus toteutuu :)

Liisa kirjoitti...

Joo Krista, me ollaan toosi vanhoja!
Huoh, tuolla teillä on niiiin kaunista, kuvista oikein huokuu, miten ootte rakkaudella laittaneet paikkoja ja tehneet kodista juuri unelmienne mukaisen. Niin paljon kauniita yksityiskohtia, Kristan kädenjälki näkyy ;)
Jaan sun kanssa tuon unelman olla joku päivä sisustuskaupantäti... Unelmia pitää olla, ja jos ne joku päivä vielä toteutuu, niin mikäs sen ihanempaa!
Kuullaan pian taas...
halauksin Liisa

Elsa kirjoitti...

Kaunis selkeä tyyli!

Anonyymi kirjoitti...

Edelleenkään en tajua sisustamisesta mitään mutta lupaan, että sisustuspuotisi avajaisiin tulen!! Että eikun puotia perustamaan ja siis kutsua odotellessa...

Tänään muuten kuittasin hajonneiden rattaiden tilalle uudet rattaat. Vähän melkein nolotti kun 10 v vanhan romukasan tilalle sain melkein 300 euron uudet kärryt. Heh.

Terveisiä perheelle, ollaan katseltu lomavideoita haikein mielin Auran kanssa. :)


t. haije