maanantai 9. tammikuuta 2012

Kaikki ei ole pelkkää valkoista...

...Vaan jopa meilläkin musta-valkoista :) 

Tämä kieltämättä on ainoa huone (ainakin toistaiseksi) jossa tuota mustaa esiintyy. Huone on keskimmäisen eli 14v. pojan huone. Olen kovin innostunut tuohon musta-valkoiseen, mutta arka muuttamaan koko tyyliä. Onneksi saan herkutella lasten kustannuksella ;)
Tärkeintähän tässä on tietenkin se, että poika tykkää itse kovasti tyylistä. 
Tuo jalkalamppu lähtee heti kun löydän seinälle tyyliin sopivan mustan lampun. Tärkeät tuoksut ja hiusvaha on esillä ja näin käden ulottuvilla


 Pieni kollaasi, kaipaa täydennystä


 Talosta löytynyt todella iso vanha liitutaulu pääsi pojan seinälle. Kaipaisi maalia tämä taulu


 Metallikaapin roudasin työmaalta ja maalasin mustaksi. Sain todella rouhean pinnan kun vetäisin kahta eri maalia ja annoin niiden kuohahtaa. Vielä numerointi niin passaa meille :)


 Koulupöytänä vanha pirttipöytä ja tuolina talosta löytynyt vanha tuoli joka oli jo musta, kulutin vaan lisää sitä.:)10 kommenttia:

Cia kirjoitti...

Ihana!! Tykkään ihan älyttömästi :)

Maanvaiva kirjoitti...

Huoh, kuinka hienon huoneen olet taikonut! :)

Unknown kirjoitti...

Ihana huone tosiaan pojalla, taitaa olla teillä aika isot huoneet? Se on hyvä, silloin saa kivoja kokonaisuuksia, meillä lasten huoneet olivat aika pieniä, sinne ei juuri mahtunut muuta kuin sänky ja koulupöytä ja joku naulakko tyyliin, seinälle sitten tuli enemmän laitettua hyllyjä sun muita. Nykyään taitaa olla niin, että huoneet ovat vain aikuistumaisillaan olevien poikien vaatteiden säilytyspaikka ja väliaikainen yösija.:D Mukavaa viikon jatkoa sulle Krista.

Liisa kirjoitti...

Aivan upea huone! Uskon, että poika tykkää! Ja tosi ihanasti mustista ym. "erilaisista" yksityiskohdista huolimatta saanut huoneen sopimaan tyyliltään teiijän muuhun sisustukseen. Musta sä osaat ihanan rohkeasti kokeilla/ toteuttaa juttuja, esim. pirttipöytä koulupöytänä jne.

Mä oon kyllä samoilla linjoilla sun kanssa, että muualla kodissa (kuin lapsen huone) oon niuhompi muuttamaan tuttua ja turvallista (valkoista). Vain jotain helppoja tekstiilijuttuja, joita voi mielen mukaan nopeasti, helposti ja edullisesti vaihtaa ;)

Mukavaa viikon jatkoa!

Anne-Mari kirjoitti...

Vautsi vau!! Nyt jo kahdessä blogissa esitelty tosi makeita poikien huoneita.....mun liki 16-vee poika tykkää kans, kun olen näyttänyt. Pitäisikö rempata tässä lähitulevaisuudessa?:)))

Anonyymi kirjoitti...

Keskiviikko-huomenta!
Näin pikaseen, aamuvärväilyjen ohessa tiedustelisin, mistä olet hankkinut huoneen seinällä olevan siluettikaupunkikuvan?Vai oletko taiteillut sen itse...onnistusi varmasti, olet taikonut aivan huipun huoneen:)Tykkäsin kovasti!
-Sari-

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Cia: Kiitos, minäkin tykkään :) Ja ihaninta, että poikakin tykkää... Hiukan tekis mieli kokeilla muuallekkin tuota tyyliä ;)

Maanvaiva: Kiitos! Huoneessa meni kaikki uusiksi ja kesti tovin, että saatiin meiluinen kasaan. Vanhasta huoneesta ei tuotu kun poika :)

Tuija: Kiitos! On nuo huoneet kyllä isoja, joskin juuri tuo huone on kaikkein pienin, muttei pieni sekään. Sänkykin on kuitenkin tuossa 120cm. Eipä taida mennä kovin kauaan täälläkään kun huone on pelkkä kääntymispaikka... ;)

Liisa: Kiitos, olen todella tyytyväine, että uskalsin edes tänne. Ja josko tästä sitten hioukan muuallekkin... ;) Yläkerrassa aula on vielä laittamatta, joten jos vaikka sinne...
Onneksi on lapsia joiden kustannuksella jne. ;)
Ihanaa viikkoa myös sinne!

Anna-Mari: Kiitos! :) Remppahan kannattaa aina, vaikkei niin olis tarvettakaan ;) Joten eikun tuumasta toimeen!!!

-Sari-: Huomenta ja kiitos! :) Kaupunkikuva löytyi Tampereelta Löytöliiterin -50% alesta viime viikolla 6€ hintaan :)
Varmaan onnistuisi tehdä itse, mutta noissa näpräilyissä olen aikas laiska... ;)

Tiina A kirjoitti...

Just mun tyylista sisustusta!

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Upea huone pojallasi.
Välillä sitä itsekin miettii josko uskaltaisi, mutta on sitä vaan niin konservatiivinen ja valkoisen perään:)

Veera kirjoitti...

Kivan kun tulit blogiini, ehdin samantien vastavierailullekin :) Siis aivan mielettömän hieno huone pojalla!!! Rehellisesti en ole näin tyylikästä huonetta nähnyt teinipojalla ja parasta, että se on kuitenkin nimenomaan POJAN huoneen näköinen! Ihastuin täysin vanhaan liitutauluun ja metallikaappiin. Metallikapista oon itsekin haaveillut, mutta tässäkään asunnossa ei oikein ole järkevää paikkaa sellaiselle. Tosi hienosti oot saanut kaapin maalattuakin. Mitä maaleja sekoitit? Voi että kun mekin saatais joskus tuollanen oma vanha talo! Sitä odotellessa voin ihailla tätä teidän projektia :D

Johan tuli raapustettua pitkä kommentti...