perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pitkä (tarina) perjantaina


Mistäköhän aloittaisin...
No juu, ANTEEKSI lupailin arvontaa jo viime viikonlopulle, mutta aika nyt vei minut mennessään ja joudutte sitä odottamaan vielä päivän-kaksi, ensin kerron tulevasta :)
Kouluampumisen jälkeen on ryhdytty taas elämään normaalia arkea. Asiasta keskustellaan vieläkin, mutta enää vain sivulauseissa. Hyvä näin, poikamme opettajakin palasi heti maanantaina kouluun :)
Edellisviikon lopulla kävimme tapaamassa POIKAA. Tilanne on ollut hyvin hankala, sillä toinen vanhemmista on päässyt väliin omine mielipiteineen ja nehän eivät ole olleet meille suotuisia. Tapaaminen sujui hyvin, sillä emme odottaneet mitään ja yllätyimme vain positiivisesti. Se meni niin hyvin, että viime lauantaina olimme minä ja lapset (POIKA siis myös) päivän Ideaparkissa. Nyt tuolla olkkarissa pelailee POIKA ja oma poikamme :) Hän on meillä nyt viikonlopun yökylässä. Lopullinen muutto on varmasti jo oven takana ;)
Tässä kävi yhtäkkinen täyskäännös, olin juuri kerinnyt miehelle ihmetellä miten pattitilanteesta päästään eteenpäin ja asiat lähtivätkin rullaamaan ihan itsestään. POJAN äitikin kävi tänään kylässä ja tapaaminen oli hyvin lämminhenkinen :)
Maailmalta olen tilannut tavaraa rekkakuormallisia :) Kaikkea ihanaa on tulossa, mitenköhän niistä raskin koskaan luopua ;) No luulen raskivani, kun laatikoita alkaa olla vinoja pinoja... Voi kun saisin pikaisesti nettisivut valmiiksi, on niin ihana jakaa teidän kanssanne kaikkea kaunista :)
Puotiin tulee myyntiin myös ihanan Noran (joka saa myös olla ihana serkkuni ;) ) käsialaa. Hän taikoo teille uniikkeja pellavaisia varmalla amattitaidolla. Tätä yhteistyötä odotan innolla!
Lukijaksi kannattaa liittyä, tulen palkitsemaan nettipuodissa teidät ihanat blogini lukijat. Facebookin puolelle Villa Blanco ilmestyy myös, siitä sitten kun sen aika on.
Ja sitten hiukan aarteita talomme kätköistä. Allaolevissa kuvissa esiintyvät munat ja noidat löytyivät vintiltä vanhasta hatturasiasta. Voi miten herttaisia ovat munat, mutta katsokaapa noitia, voiko enää enemmän noidalta näyttää ;) Luudatkin sennäköiset, että noilla jos jollain, olisi pääsiäissiivous sujunut todella nopeasti...
Nyt menen nauttimaan lapsukaisista, palailen lähipäivinä arvonnan merkeissä!
Ihanaa pääsiäistä <3


9 kommenttia:

allidaalia kirjoitti...

Kyllä asioilla on tapana järjestyä !
Iloista Pääsiäistä :)

Taina kirjoitti...

Ei voi jotenkin käsittää, että tämmöiseksi on mennyt meilläkin , suomessa, ei ole enää turvallista...missään.Mutta teillä ollaan jo hyvää matkaa toipumassa järkytyksestä ja hyvä niin.Hyvää pääsiäistä!

Katja kirjoitti...

Uusi lukija ilmoittautuu :)

Ihailin ja kuolasin kotinne kuvia Koti ja keittiö -lehdestä. Näytin lehteä äidilleni joka sanoi, että näkisitpä kuvia yhdestä toisesta kodista hänen lehdestään (Kotivinkki vai Kotiliesikö se oli), ne olisivat kuulemma aivan minun makuuni... parin päivän päästä hän toi lehden ja tietty kuolasin niidenkin kuvien perään :P Aluksi luulin että kyseessä oli sama koti, mutta sitten totesinkin ettei voikaan olla. Ja nythän sekin sitten selvisi, kun muistin tänne blogiin tulla lueskelemaan :D Aivan ihana koti teillä, sekä se vanha että tämä uusi. Saat minusta vakituisen lukijan ja aivan varmasti myös asiakkaan nettipuotiisi

Paljon on teidän perheessä ollut tapahtumia viime aikoina, onnentoivotuksia ja toipumisia toivottelen täältä Pohjanmaalta.

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

allidaalia:
Juuri näin, taas tuli todettua, aina välillä vaan tuntuu pahalta kun kaikki langat ovat umpisolmussa :)
Ihanaa pääsiäisen loppua!

Taina:
Hurjaa on touhu Suomessakin, valitettavasti. Niinkuin sitä luulee olevansa lintukodossa, mutta ei, aina välillä herää todellisuuteen... Onneksi nyt päästiin säikähdyksellä, toivon, ettei kukaan koskaan joudu kokemaan enää samaa!!

Katja:
Tervetulos mukaan ja punastuneena kiitän ja kumarran kauniista sanoistasi <3
Toivottavasti kuvat ja tekstit miellyttää jatkossakin ja nettikauppaan yritän saada kerättyö tavaraa joka sulattaa kaikkien sydämet ;)
"Nähdään" siis jatkossakin täällä blogistaniassa!

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin jätän tassunjäljen nyt, vaikka olen pitkään jo lueskellut. Sisutusjuttujen ohella innostuin erityisestä sijaisperhe-asiasta, koska mekin ollaan asiaa pyöritelty mielessämme. Tukilapsia meillä jo käykin. Paljon onnea myös puodillesi, ihanaa kun ihmiset toteuttavat unelmiaan :)
Aurinkoterkuin, s (jolta hait a-tikkaat, "usko meinasi loppua"-matkan päästä :)

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

No moi moi :) Ompas kiva kun jätit merkin! ja arvaas oonko kerinnyt tikkaita maalaan ;) Ihan kohta tuon yhden huoneellisen tekemättömiä tuunauksia maalailen... Heti sen jälkeen kun saadaan POJAN huone kuntoon ja eteinen ja yläkerran wc valmiiksi ja ehkä sitten on aika pihatöiden, mutta jonain päivänä :) Ihanat on tikkaat <3
Eikun tuumasta toimeen, teillähän on ns. pää jo auki kun tukiperheenä toimitte, ihana iso talo jonne mahtuu (piiiitkän matkan päässä, heh)ja pieni ihana sijaissisarus valmiina :) Kannustan ehdottomasti vaikken kokemusta voi jakaa muuten kun vasta erittäin pitkästä ja hankalasta alusta joka on vaatinut erittäin paljon kärsivällisyyttä.

Anonyymi kirjoitti...

ihana blogi sinulla! Ja koti! Ihastuin kodin kuvalehdessä teidän kodin hirsiseiniin. Olisinkin kysynyt, että millä ne on käsitelty?

Tuija kirjoitti...

Blogissani sinulle jotain...

-Tuija-

Katsula kirjoitti...

Ihanaa että asiat järjestyy! Näissä jutuissa menee yleensä aina niiiiin hirveästi aikaa, vaikka varmasti on hyvä että ehtii valmistautua kunnolla.

Huomasin etten ole muistanut vielä katsoa kodin kuvalehteä :-0 Taidan kaivella sen päiväkahvikaveriksi.

Jään odottamaan nettipuodin avajaisia!