lauantai 12. toukokuuta 2012

FiilisEnsimmäinen äitienpäivä ilman omaa rakasta äitiä.
Koskaan ennen en ole ajatellut äitienpäivää näin paljoa etukäteen.
Odotan aamua, kun omat ihanat lapset tulevat laulaen herättämään, mutta pelkään päivää kun lähden oman äitini haudalle, huoh!Mietin paljon myös POJAN ajatuksia. Hänkin on äitienpäivänä ilman omaa äitiä... Onneksi saan olla hänelle sijaisäiti.
Sen voimalla jaksan huomisen päivän ja sen että tiedän miten ylpeä oma äitini olisi minusta ja meistä. Huomenna käyn kertomassa äidilleni tuoreimmat kuulumiset.Poikkesin tänään kirjastossa ja lainasin tämän ihanan kirjan. Se on ollut lainassa ennenkin, mutta aina kuvat ovat ihan uusia minulle. Kukka on vielä nupuillaan, ihana ruukku myynnissä nettipuodissa. Muistakaa viikonlopun -20% tarjous!

Ihanaa äitienpäivää toivotan jo nyt teille kaikille ihanille äideillä! Nauttikaa päivästä :)
Toivotaan aurinkoista päivää!

4 kommenttia:

Aseman laidalla kirjoitti...

Uskon sen, Krista, mitä kirjoitit omasta äidistäsi ja POJAN ajatuksista äitienpäivänä. Mutten tiedä miltä se tuntuu, voin vain kuvitella.

Halauksia sinne ♥
Olette hienoja ihmisiä ♥

Samoin uskon, että päivästänne tulee mitä ihanin kaikesta huolimatta.

Aurinkoista äitienpäivää!

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Ihanaa kuitenkin, että Pojalla on nyt varaäiti. Hän pääsee nauttimaan teidän tyylistä ja tavasta viettää äitienpäivää, joka hänelle on ehkä aiva vieras käsite!
Itsekin vien äidille haudalle kukkia, joten jaan fiiliksesi.

Ansku kirjoitti...

Varmasti monella tavalla erilainen, mutta kuitenkin lämmin ja kaunis äitienpäivä teilläkin on.

"Minä puhun sulle äiti silloin kun muut ei nää, kun ikävä on niin suuri, että sen alle jää. Kerron mitä meille kuuluu, kuinka isä harmaantuu..." - Juha Metsäperä

Ihana ja kaunis laulu...sinulle vielä kovin ajankohtainen. Voimia hautausmaa käynnille ja iloa huomiseen päivääsi...siinä on kuitenkin yhden lapsen verran enemmän onnea!

pikkunuttuja kirjoitti...

Äitienpäiväsi on varmasti sekä ihana, että surullinen ilman omaa äitiäsi!
Sydämellistä äitienpäivää sinulle♥