perjantai 15. kesäkuuta 2012

Kalterit ikkunoissa

Ei nyt sentään, mutta näin eräs (perheestämme)kommentoi nämä nähdessään ;) Sopis kyllä meille varmaan ne kalteritkin, eikä kukaan ihmettelis... Nämä ovat kyllä kauneimmat näkemäni kalterit ja muutamia olen elämässäni niitäkin nähnyt :D

Ihanaa Jeanneahan on pakko laittaa itselle myös. Joskin tästä seurasi jo sellainen muutos, että tulkaahan hyvät ihmiset hiukan kauempaakin 14.7 markkinoille/kirppikselle, sillä nurkat alkaa tyhjenemään isolla kädellä näiden uusien tavaroiden myötä.Ikkunaraudat on 110cm leveitä ja hintaa näillä on 72,50€/kplPuuhella on sellainen mistä haaveilin monia vuosia. Nyt niitä on kaksi, toinen odottaa varastossa kesäkeittiön valmistumista (ensi kesänä ehkä)Huuva on massiivinen, itse tehty mittojen mukaan, sillä helloja siirrettiin, eikä edellinen runko olisi riittänyt tälle yhdistelmälle. Puuhellan ympärille tehtiin seinät.Ihana Jeannen ruukku/mukiteline 84,50€Rakasta naulakoita(kin)Meillä on nyt eletty kaksi kuukautta sijaisperheenä. Aika on mennyt siivillä. Tällä viikolla olemme tavanneet kolme eri tahoa liittyen sijoitukseen. Jokainen on todennyt saman minkä itse tiedämme; POIKA "istuu" meille kuin olisi aina ollut ja asunut.
Pelkäsin pahinta, valvottuja öitä, huutoa, raivoa, itkua, parkua... Ei normaalia 11v. kiukuttelua kummempaa... Ihan samoja "ongelmia" kuin omien lasten kanssa; Saat sanoa asioista todella moneen kertaan, korjaat jälkiä, annat rahaa, kiristät, lahjot, uhkailet ;)

Vaikka olenkin väsynyt, olen väsynyt tästä muutoksesta elämässä, onnellisella tavalla. Minulle riittää se hyvä olo siitä, että näen POJAN voivan hyvin ja olevan tasapainossa ja onnellinen tällä hetkellä.

5 kommenttia:

Elviiran Kammari kirjoitti...

Moi,mihis se kissa karvoistaan pääsis = kalterit !! Kiva kun se kirppis toteutuu, näillä näkymin pääsen ostoksille. Putiikissasi on kaikkea juuri niin ihanaa naisellista, erilaista tavaraa.Pidä se linja. Toivottavasti näkyillään. Itse sielläpäin vasta heinäkuun alkupuolella.

Aseman laidalla kirjoitti...

Ihanaa kuulla, että teillä on sujunut Pojan kanssa hyvin! Aivan mahtavaa ♥ Niinhän se toisinaan on, että kun odottaa pahinta, niin ei käykään, vaan asioilla on tapana tapahtua parhain päin.

Kaikkea hyvää jatkossakin!

Kirppis kuulostaa ihanalle, toivottavasti ollaan maisemissa silloin...Tampereen reissua on nimittäin suunniteltu tuohon loppuviikkoon, jippii!! Pidetään peukkuja! Olisi kiva visiteerata...

Aurinkoista lauantaita!

Katsula kirjoitti...

Ihanat kalterit :)

Mies juuri viritteli seinään tilaamanin lokerikon ja naulakon, sopivat juuri paikkoihin johon ne kuvittelinkin :) Pyykkipojat on vesilasimerkkeinä, jokaisella omalla nimellä varustettuna.

Ihana että Pojan kanssa sujuu!

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Reuíssuja ja romantiikkaa: Niin odotan sun näkemistä :) Kiitos, itse tykkään puodin valikoimasta, kaippa sitä valkkaa omannäköistä myyntiin... ja juu, yritän pitää kiinni linjasta :)

Aseman laidalla: Voi kun osuis reissunne juuri siihen, olet niin tervetullut <3 Olisi niin ihan nähdä!

Katsula: Loistavaa, että tavarat olivat juuri sopivia oikeisiin paikkoihin ;) Säilytystilaa ei ole koskaan liikaa... ;)

Ansku kirjoitti...

On kyllä tosi ihania tavaroita ja ihanaa, kun voit noin toteuttaa unelmaasi. Kiva kuulla, että poika on kotiutunut ja viihtyy teillä.