sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Kuisti puksuHyvää sunnuntaita arvon leidit :)

Täällä kirjoittelee tuleva puo.. eikun kuisti puksu!? Siis häh?

Tänne tulee Sisustus Villa Blanco nyt alkuun. Tila jonne sen olen kaavaillut, pitää eristää yms... Eli hätähousuna laitan sen meidän kuistille. Tämäkään ei käy ihan kädenkäänteessä, sillä edellinen omistaja oli tämän kuistinKIN melkein pilannut... Yksi vesivahinko on korjattu, toivottavasti toista ei tule. Tuossa seinällä oli sellainen villi viritys vanhoista ikkunanpokista (sinänsä jees materiaalit.. mutta), se oli kai vitriini... Niin minä luulen. Nyt on jäljet paikottu, maalattu, enää lattian maalaus ja ikkunoiden pesu.

Ettehän te vaan luule, että minulta on maalatessa roiskunut lattialle valkoista maalia!? ;) Tahallani sinne hiukan ripottelin sitä, että nään maalaanko lattian valkoiseksi vai haenko harmaata maalia. Minusta tuo valkoinen on oikein loistava tuossa lattiassa ja koska sitä maalia on jo varastossa valmiina, säästyn ajamiselta, heh! Jos kysyisitte mieheltäni, hän ehkä sanoisi, etten taaskaan jaksanut peitellä lattiaa vaan oli kova kiiree maalaamaan... Keksii aina saman tarinan mun tekemisistä ;) Ja jottei lattia jää liian valkoiseksi (jos aikaa jää) maalaan siihen ruutuja ehkä sillä harmaalla tai jopa mustalla...Nyt siis ikkunanpesuihin... Näitä en kerinnyt (näitäkään) viime kesänä pestä, mutta ei haittaa, edellinen omistaja ei tainnut keritä niitä pestä koko aikana kun täällä asui. Kohta näistä toivottavasti näkee paremmin pihalle :)


ps. ruukkutarjous vielä tämän päivän puodissa! Ihania ruukkuja tosi hyväään hintaan, kurkatkaapas :)

7 kommenttia:

AnniK kirjoitti...

Mukavaa ikkunanpesu-urakkaa sinulle!

Ansku kirjoitti...

Siitä tulee kyllä varmasti kaunis ja ihana, innolla odotan kuvia valmiista, maalausintoa sinulle!

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Kiitos naiset! Tässä tarvitaan pientä kannustusta, että saan hommat valmiiksi :)

Elviiran Kammari kirjoitti...

Jo on mammalla vauhti päällä..ei kait se lomalta tunnukkaan ku paahtaa koko ajan noin tehokkaana. Ei vaan, tuohan on just sitä ihanaa tekemistä. Palaillaan putikkillasi !
Näyttää todella mahtavalta.

Anonyymi kirjoitti...

tiedätkö jo, koska aikaisemmin blogissa näkynyttä pyörätelinettä tulee myyntiin puotiin? :)

Liisa kirjoitti...

Tulee varmasti aivan ihana puotikuisti :) Sut tuntien... ;)
Ruutulattia voiskin olla tosi kiva! Toivottavasti aikaa jää..! Ja sut tuntien ruudut halutessasi maalaat ne vaikka edellisenä yönä, hih ;)
Kivaa urakkaa!

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Reissuja ja romantiikkaa: täällä kyllä mennään 100 lasissa, mutten valita kun on kivaa tekemistä :)
Voi kun sais jo avata...!

Anonyymi: Sitä kuormaa odottelen myös, jollen ihan väärin muista, lupailivat lähettää tällä viikolla jolloin ensi viikolla olisi täällä. Kurkkaile puodin sivuja, laitan sinne heti myyntiin kun vaan saan ne käsiini :)

Liisa: Mä toivon et jää aikaa, ruutulattia olis aikas magee :) Ja juu, vaikka edellisenä yönä jos niin on et TAHTOO välttämättä saada sen ;)