keskiviikko 15. elokuuta 2012

Onnenpotku seinässä...Aloitetaan alusta... Sanoo kuka tahansa mitä tahansa, meidän eteinen oli (nyt voisin laittaa tähän todella ruman sanan, mutten laita, sillä olen hyväkäytöksinen ;))... pilattu. Vanhan hirsiseinän kaveriksi oli laitettu uutta hirsipaneelia, joka on kaunis siellä minne se on tarkoitettu. Ei vuonna 1904 rakennettuun taloon...
Kun olimme ostaneet talon, kysyin myyjältä mitä hirsipaneelin alla on? Hän vastasi sellainen inho ilme naamallaan, että sellainen kamala vanha lautaseinä. Vaikka olenkin hyväkäytöksinen, sanoin hälle kaivavani sen esiin joku päivä ja kunnostavani. Sen verran tahdoin häntä näpäyttää (olisin toki voinut olla hiljaakin...) Voitte uskoa kuinka hän katsoi minua pelkällä kysymysmerkki-ilmeellä...

No tässä kuvaa tästä ilmiöstä! Mitä mieltä olette? Onko nätti vai ei?
Tänään sitten purettiin paneelit pois!
Paneelien alta paljastui onnenpotku; ovi toiseen alakerran makuuhuoneista ja arvatkaapa mitä???

Tästä ovesta kuljetaan tulevaan Sisustus Villa Blanco putiikkiin.
Olen tuskaillut kun sopivaa siirrettävää rakennusta ei ole löytynyt. Nyt loppui tuskailu, ihanaa! Muutamme siis ihan kohta kuistilta sisätiloihin ja saamme samalla sen kaipaamamme lisätilan.

Pääsen hankkimaan teille ihanille asiakkaille uusia aarteita kun saamme lisää tilaa!


Hirsipaneelin alta paljastuvaa lautaseinääTässä vielä illan hämyssä the LAUTASEINÄ! Huomenna se saa valkoisen hunnun ylleen, samoin katto. Osaan seinistä tulee levyt ja tapetti, voi miten taas syyhyää näpit sisustaa...Lauantaina Sisustus Villa Blanco on mukana Hämeenpuistossa sisustustapahtumassa! Tervetuloa aarrejahtiin sinne klo 12-19!
Ottakaahan taas hihasta kiinni blogiystävät :)

Nähdään lauantaina ja muistakaa edellisen postauksen arvonta joka loppuu huomenna torstaina!

9 kommenttia:

Sally kirjoitti...

Aivan ihana yllätys! Mahtava seinäaarre piilossa ja miten hyväkuntoinen ovikin! Miten tuli edes uni silmään moisen löydön jälkeen?

ja kiitos hei vinkistä ;) Täytyypä lauantaina piipahtaa Hämeenpuistossa!

Maanvaiva kirjoitti...

Voin jo kuvitella että sormet syyhää :) Mä en sais varmaan yöllä untakaan :))

Ansku kirjoitti...

Mitä ihmettä niiden ihmisten päässä liikkuu, kun piilottelevat tuollaisia aarteita. Ja tosiaan tuo uusi paneeli oli kuin hajuvesi lihapullassa ;)! Innolla odotetaan kuvia lopullisesta muutoksesta. Voi kun saisi itse olla tuollaisen projektin kimpussa!

Liisa kirjoitti...

Jooo...yääks mikä hirvee lautaseinä ;DD no ei vaiskaan..kyllä kannatti kaivaa esiin ja
vitsit mikä aarre toi ovikin siellä paneelin alla..! Uudesta puotitilasta tulee varmasti unelma!
Ps. 16.9. on stuttgartissa suurkirppis!! Ja sit lokakuun alussa taas se toinen jokavuotinen jättikirppistapahtuma meidän lähellä....vink vink..

Unknown kirjoitti...

No ohoh..siellä ollaan niin täynnä energiaa ja ihanaa intoa. Kyllä tosiaan kannatti kaivaa esiin. siitä tulee aivan upea.
Lauantaina nähdää...

PikkuBertta kirjoitti...

Onnea...siis lautaseinän löytymisestä...onneksi on Teitä,Meitä,jotka arvostatte vanhaa ja osaatte kaivaa sen esille "uusien "hienojen"...hah,hah,haa... seinien alta"...eläköön vanhan remontointi...jipiii:)

Kesäkukka kirjoitti...

Hieno juttu, että paneelin alta löytyi jotain noin upeeta!

Nähdään lauantaina!

Unknown kirjoitti...

WAU mikä ihanuus!

Toisen roska - toisen aarre :)
Nimimerkillä: löysin tänään lasinkeräys astiasta kolme hyväkuntoista riihimäenlasipurkkia. En raaskinu jättää niitä sinne! Kun tänään viimeeks tuskailin kun ne maksaa kirpparilla hurjia määriä :O

JOS meillä joskus on lattiarempan aika niin haaveilen lankkulattiasta :)

AnnaO kirjoitti...

Oi miten kiva yllätys :)
Lautaseinä näyttää hyvältä.