lauantai 8. syyskuuta 2012

Eteinen

 
 
Kuistilla on vastassa mielestäni ainakin tällä hetkellä maailman kauneimmat lyhdyt. Tuohon isompaan ajattelin laittaa näihin pimeneviin iltoihin valot sisälle. 
 
 
 
 
Ovesta sisälle ja vastassa ihana kristallilamppu, tykkään tästä mallista todella paljon sekä tämän antamasta pehmeästä valosta.

 
 
Vasemmalla juuri maalatut portaat. Vaikka liputan aina valkoisen värin puolesta, tämä harmaa sopii vanhaan taloon myös hyvin.
 
 
 
Portaiden ja seinän välissä on tuollainen todella vaikeankokoinen välikkö. Sinne en ole saanut mahtumaan/aikaiseksi mitään järkevää ennen tätä eteisremonttia. Nyt tuolla Svaneforssin röyhelöverhojen takana on meidän takin, laukut ja kengät sulassa sovussa ja turha tila on näin hyödynnetty.

 
 
Ovesta oikealla on ovi puotiin. Oven maali hilseilee ja alta pilkottaa vaalea harmaa maali, jätin oven tällaiseksi ihan tahallani. Hirsiseinälle tulee kaapit isoimmille lapsille, peltikaapit. Kun jokaiselle tulee ihan oma kaappi, minä toivon takkien ja kenkien löytävän tiensä sinne sisälle...

 
 
Tuon penkin ostin Dehanna´s Marikalta markkinoilla. Nyt se kaunistaa eteistä ja on kuin tehty siihen. 


 
 
Peili on ostettu jo vuosia sitten, kirkkokynttelikkö Chic Antiquen uutuuksia.
 

 
 
Madonnat ovat tulleet jäädäkseen

 
 
Salusiiniverhot ovat uutuuksia, nyt yksi palvelee eteisen ikkunassa kappana. 

 
 
Jotain vaaleanpunaista piti saada ja sehän löytyi Ikeasta tarjouksesta!

 
Mukavaa lauantai-iltaa ja sunnuntaita!Me varasimme tänään lennot Saksaan, lähdemme Vaniljaisen Liisalle kylään parin viikon päästä, odotan niin tätä reissua! Saattaa tulla pitkät kaksi viikkoa...
 
ps. puodissa mahtavia uutuuksia ja löytönurkassa uusia tarjouksia!

10 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Hih, samaan aikaan, kun sain aiemmin viestin puhelimeen sun jättämästä kommentista blogiini, olin just kierroksella nettipuodissasi, mietiskelemässä, mitä kaikkea kivaa sulta tilaisin :))) Ja löytyihän sieltä yhtä jos toistakin..Laitellaan niistä vielä viestiä tarkemmin ;)

Eteisestä tuli ihan superkaunis! Onkohan sulla noita röyhelöverhojakin puodin puolella, en ollut näkevinäi ainakaan nettikaupassa...

Ois ihanaa nähdä kuvia myös uuden puodin puolelta!

Me ollaan ihan intona teidän tulosta, Peipposellekin jo kerroin, että ihana Elohiiri on tulossa pian kylään :))) T miettii grilliruokia ja minne veis M, jos me sun kans kierrellään antiikkikauppoja ja kirppiksiä, hih..

Niin IHANAA, kun kohta nähdään!!!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis eteinen ja ihanat nuo verhot ja penkki.Tepa Seinäjoelta

Anne-Mari kirjoitti...

Onpa kaunis eteinen<3

Tytti kirjoitti...

Kaunis eteinen..

Liisa kirjoitti...

Viel piti kysyä, et onko noi Madonnat kaikki jo menneet?? Mua jäi vaivaamaan se pronssinen, joka tuossa sunkin kuvassa näkyy...kun päädyin silloin kesällä siihen värikkääseen... Jos niitä (pronssisia) on, niin voit laittaa heti mulle yhden sivuun ;)

Aseman laidalla kirjoitti...

Voi, miten kaunis eteinen, Krista!

Harmaa sävy sopii tosi hyvin valkoisen rinnalle.

"Kristallia" sitä olla pitää eteisessä *sanoo hän kokemuksen syvällä rintaäänellä;D*Johanna kirjoitti...

Voi miten kaunis eteinen ja portaat ovat todella upean väriset. Meilläkin olisi tarkoitus portaiden värin muuttua jossain vaiheessa harmaiksi, tuli aikoinaan maalattua vanhan punaisiksi.

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Voi kiitos kaikille <3

Olen niin tyytyväinen muutokseen, odotin tätä tapahtuvaksi 1,3v. ja te jos ketkä tiedätte sen olevan äärettömän pitkä odotus...

Peltikaapit vielä ja avot :)

AnnaO kirjoitti...

Kaunista ♥

Anonyymi kirjoitti...

Ihana koti sinulla! Paljon kauniita tavaroita! Tuollaista kristallikruunua olenkin etsiskellyt. Klikkasin uutena lukijaksi.