sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Pala päätyä

Seuraava remppakohde pitäisi olla makkari. Vanhassa talossa on se hyvä puoli, että huoneet ovat isoja. Meillä makkari on jaettu pukeutumistilaan ja itse makkariin.
Luulin tänne muuttaessani saavani vihdoin sen mistä kai kaikki naiset (ainakin) haaveilee, eli pukeutumishuoneen. Sen missä kaikki vaatteet on kauniisti esillä, missä kaikki pukeutumiseen liittyvä on käden ulottuvilla.
Mutta ehei, minä valitsin puodin ja valloitin sen pukeutumishuoneen sisustustavaroilla. No ei ollenkaan huono juttu sekään, mutta pukeutumishuone vaihtui tilaksi...
Kun pukeutumistilan vaatesäilytykset saatiin valmiiksi, oli jotain tärkeämpää edessä ja nopeasti eristin tuon tilan verhoilla. Nyt siis seuraavaksi olisi tarkoitus tehdä SE seinä verhojen tilalle.
Olen tätä tulevaa makkarin järjestystä miettinyt ja miettinyt, mies heitti oman idean, johon kai vain murahdin ( ja myönnän, näillä vuosilla ei puolisoaan aina kuuntele yhtä tarkasti kuin joskus alkuaikoina ;))
Mutta ystäviä kuuntelee ja arvatkaas mitä?! Ihana S kertoi miten oli jossain nähnyt vastaavanlaisen tilan tehdyn ja silloin loksahti, se on just täydellinen meille. Kun tätä sitten miehelle innoissani kerroin, oli hän hieman tyrmistynyt, oli kuulemma ehdottanut samaa ;)
Puolustelen nyt sillä, etten ole koskaan tottunut suunnittelemaan sisustusjuttuja mieheni kanssa, ainoastaan kertomaan tai piirtämään mitä mihinkin tulee. Mutta S kanssa me usein jutellaan sisustusjutuista :D Kelpaahan selitys?!
Jokatapauksessa, toivon pääseväni kuvaamaan pian valmista makkaria, tässä esimakua :)

Yläkerran suihku on ihan pientä silausta vaille valmis ja saatte sieltä kuvaa...

Mukavaa viikkoa!

2 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hih...pitäisköhän joskus kuunnella miehiäkin....saattavat he, joskus keksiä ihnan käytettäviäkin ideoita...:)

Unknown kirjoitti...

Niin saattavat :)) Jään innolla odottamaan lopputulosta!!!!