perjantai 7. kesäkuuta 2013

Kerro, kerro kuvastin...

Heissan pitkästä aikaa! Vaikka aika on todella pitkää tällä hetkellä, en ymmärrä miten en saa aikaiseksi kirjoittaa tänne. Teidän muiden blogeja olen selaillut ahkeraan kyllä!
Osaltaan johtuu varmaan päivittäisestä migreenistä jonka vuoksi olen ollut jo kohta kuukauden sairaslomalla. Kaupanpäälle tähän makaamiseen alkaa taas vanha selkävaiva oireilla... Ja miljoona visiota kun olisi tuonne ulos suunnitelmissa!!! Onneksi lapset ovat kesälomalla ja isommat osaavat toteuttaa joitakin juttuja erittäin näppärästi :) ja alkaa tämä työnjohtajan rooli tuntua ihan mukavalta, voisi vaikka tottua ;) pahus kun tämä ei kestä loputtomiin, sillä tulee aika, kun olen taas kunnossa ja saan itse toteuttaa suunnitelmiani :) Ehkä kuitenkin hyvä niin!

Tänään tuli taas kuorma JDL tavaraa, nappasin tyttären purkaessa kuormaa ihanan peilin käteeni ja aloin kierrellä pitkin taloa sen kanssa. Se päätyi makkariin komuutin päälle.
Tuosta peilistä on hyvä kurkistaa aamu-minää sillä patina on niin suuri, että näyttää taatusti hyvälle. Ei tarvitse irvistää sitä tuttua aamu-irvistystä ;) ennemminkin tarkentaa lähemmäs, jotta näkee kunnolla!
Jottei pelkkää ihanaa olisi tänään ollut JDL tavaroiden myötä, saimme kokea näitä suomen kesän ihmeitä; Raekuuro! Maa oli aikas valkoinen hetken. Pienimmäinen kysyi heti tuleeko nyt huulipukki (joulupukki) :D

Mukavaa viikonloppua!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko liike jo auki eikä pelkästään nettipuoti?

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Hei, valitettavasti pihapuoti ei ole terveydellisistä syistä johtuen ainakaan toistaiseksi auki. Tilanteen muuttuessa, ilmoittelen asiasta heti!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi itku tuota päänsärkyä...tiedän tasan tarkkaan mitä joudut kestämään.
Toivotaan, että tervehdyt pian...:)